Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Sta da uzmem?  (Pročitano 2086 puta)
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 40
Radisa,slozio bih se sa S.F.om za marku,ali svakako uzmi nForce2 chip set,nekako mi je VIA ... Drugo imas i od Gigabyte-a plocu sa nVIDIA nF.2 chipovima(rekao bih da preferiras G-byte?).
Elem,kod mene je MSI nF.2 + A.XP1,7+ i 256MB/266MHz KingstonVR ; radi vrlo lepo.Jednom frendu sam sastavio konfiguraciju: Asus A7N8X de luxe + A.XP2500+Barton i 256/333MHz Kingston - leti brate.Drugi frend video pa uzeo isto stim sto su kod njega 2 modula tj. 2x256MB/333MHz KingstonVR memorije.Eee to je ludilo kako radi !!!
p.s.
Bolje Barton 2500+ nego li Thoroughbred 2600+.T-bred jeste brzi ali Barton ima vise cash-ea i manju cenu,pa ti isto dodje!
Ploca obavezno nFORCE2,ali full verzija,pa biraj marku!
:wink:
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 40
Jos i ovo u vezi ploca sa VIA KT 400 i KT 600 setovima:zar ti i cena ne kaze sta vise vredi za Athlona? Koliko je pre izasao nForce2 set od KT600,da i ne gledam KT400 a vidi im cene!!!  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Citat
Bolje Barton 2500+ nego li Thoroughbred 2600+.T-bred

Radi barton brze.
Inace 2 memorijsa kodula od 256 ce uvek brze raditi od jednog od 512 just if someone needs help Smiley
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Puma, Nokia, Telenor, Renault 25 only.

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 3154
Zastava Sabac, Serbia
mob
Nokia 5800 XM
izgleda da cu gigabyte Smiley ali gigabyte 7N400PRO cena joj je 105evra a odlicna je.. za pocetak cu jedan slot memorije 256MB DDRAM KINGSTON ali na 400MHZ, pa posle jos jedan, pa da mi radi dual.. i procesor Barthon 2500XP... takt mu je 1.9ghz..  e sad sta mislite o HDD-u? Smiley) i gde ima da se nadje najjevtinije? ko je zastupnik za maxtor? ocu da znam posto cu jedan dan da dodjem kolima u bg i pokupujem sta mi treba, naravno gde je sta jeftinije!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Ko da je bitno ko je zastupnik, maxtor ko maxtor Smiley
Pogledaj na pcberzi cenovnike, ja preferiram mikrodizajn, ali nisu bas preterano jeftini
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 550
2500+ radi na 1.83 ghz, a overklokovanjem uz npr. tt7 cooler bez problema radi na 2.2 ghz ... A hard - maxtor naravno, od 80gb sa 8 mb kesa ...
IP sačuvana
social share
Volim i postojim.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 40
H.D.D. ? Ma uzmi slobodno Maxtor,... sad imaces na ploci i RAID,mozda da razmislis o 2x40GB(brzi pristup,manje akanja),mada 2x40GB je oko 110-120eura.Ako nisi bas s kintom onda 1x80GB (do 70eura mislim).Dobar je Maxtor a i najvise ga nude kod nas(ja koristim W.D. Caviar 40GB,sasvim sam zadovoljan ali trenutno mu bese cena nesto skocila,pa ti vidi ...)
 A gde? Ma najbolje vidi www.halooglase.co.yu pa uporedi cene(ima svasta tamo da se vidi,stvarno su opsirni),kod svih variraju stalno (vidi "Eurolinkteam2000","PCCentar",...).Svakako uzmi sve kod istog da ne bacas kintu na porez!
 :wink:
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 18 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.