Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Da li vrijedi kupiti N 70 ako trenutno imas 6630?!  (Pročitano 2604 puta)
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
HTC HD2
ja mislim da ga za za doplatu od 150 eura treba kupiti, jet je vec 6630 penzioner. i ako nemam nikakve zamerke za taj fon.. to je pitanje vredi li menjati nov model automobila za jos noviji
Prvo samom sebi u potpis postavi realni model telefona koji nosiš po džepovima pa tek onda drugima soli pamet!
Ja takodje mogu da kažem da vredi i menjati svoj auto za nokiju xxx, pa da li postoje budale na ovom svetu koje bi me poslušale????
Nazivati najbolji Symbian telefon trenutno "penzionerom" može samo lik koji nikada Symbian nije ni koristio zbog njegovih mogućnosti već samo radi prestiža i dokazivanja pred društvom da uvek ima zadnji model. Ovo je nekada bilo svojstveno "nokijinim klanovcima" ali vidim da se do danas ništa nije promenilo!

Pored toga opet vidim da po onoj čuvenoj ovde: "svako svoga konja hvali" i nema ni "r" od realnih činjenica u koristi jednog ili drugog modela.
Neko je kupio N70 i odmah pokušava da opravda njegovu kupovinu time da je "sve najbolje od symbiana nokia stavila u N seriju" nikada ne priznavajući činjenicu da je i pored veće ram memorije nokia N70 spora kao puž! Pored toga Nokia N70 je telefon serije 60 Symbian verzije 8(osam) isto kao i 6630 i 6680(osim ako se kod N70 ne uzme u razmatranje dodatak od 0.1a i feature pack3...). Ako se mislilo na novu verziju 9.1 onda u redu ali ova nova verzija ima malkice problema sa raznim sertifikatima, sigurnosnim zaštitama i ne predstavlja predmet ove teme tako da se ono "najbolje od symbiana" verovatno odnosilo na N70.

Da ne dužim, kako neko reče: ako se ima para za bacanje jer ne znate šta sa njima uraditi onda slobodno bacite prvo mozak na otavu pa zatim svoj novčanik prodavcu koji trlja ruke zbog još jedne dobro ošišane ovce.
Ako "vam uleti dobra zamena" da recimo dodate nekih 50 - 70€ maksimalno i svoj 6630 ili sl., model, onda i vredi razmišljati o kupovini i to predstavlja neku realnost - sve ostalo je čisto razmetanje ciframa!
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
HTC HD2
Generalno vidim da su razmisljanja razlicita ai sto vise misljenja bolje je izvuci zakljucak...
Hmmmm .... kada bi se zezali. Smile Ovde "svako svoga konja hvali" i to da ćeš ti od nekog korisnika dobiti realno mišljenje je naučna fantastika. Niko ko je lupio 350€ za Nokiu N70 neće reći da je loša pa uperio ti njemu i pištolj u glavu. Primetio sam da u svakoj temi na ovom forumu svaki slobodan prostor u kome može stati jedna jedina reč, korisnici telefona N70 pokušavaju da ga predstave kao savršenstvo.
Na svaku pojavu kritike uzvraćaju - "pa ti si ljubomoran" jer nemaju bolje opravdanje ili bolji odgovor. Svaka čast pojedincima ali takvi tekstovi brzo padaju u zaborav.
Samim tim, ništa od "mišljenja" tj., onog realnog!
Sto se tice predloga latifovicha mislim da nisi dobro informisan jer n 90 a posebno n 80 ne vrijede,tj nisu nista bolji od n 70,dzaba n 80 inicijalno "jaca" kamera od 3mp kvalitet slike je cak losiji nego kod n70 to sam se sam uvjerio,jer nema autofokus,i na tome se zavrsava prica oko prednosti n80 jer mi je i on bio u glavi ali kad sam pogledao kompletan test koji su sproveli inzinjeri na mobilnomsvetu razocarao sam se,a o n 90,nije u igri zbog "dzambo" veliine,nema vibraciju...preklopni fon.....
Ako tebe kod smartphone aparata sa Symbian operativnim sistemom ponajviše interesuje kvalitet kamere pored svega što nude ovi telefoni onda džabe potrošenog prostora na ovom forumu i džabe pisanije u ovoj temi radi pomoći tebi samome!
N80 je bar dva puta bolji od N70 modela i N70 vodu ne može da mu nosi u svemu. Jedina mana kod N80 modela je ta što nema aplikacija za isti i kao takav ne predstavlja predmet pažnje. Da kojim slučajem sve aplikacije rade na N80 modelu ovde bi slušao hvalospeve 99% korisnika u korist N80 modela a ne modela N70.
Citat: lesnina link=topic=123528.msg1562481#msg1562481
Dugo imam 6630 i zaista se mnogo dobro kod mene pokazala a svasta sam experimentisao,2 god bez flesovanja softwera!Od mana mogu naznaciti slabu osvijetljenost pri jacem dnevnom svijetlu,nema radio,velika mana nema blic,koji mu puno fali pri slikanju nocu na blizinu,u zatvorenom...malo rom memorije...cini mi se da je n 70 bolji telefon,mozda samo za 30% i vrijedi ga zamijeniti ako bi se naslo negdje,kao sto je vec neko rekao,n 6630+oko 100e....
Opet tebi fali blic i slikanje?!? Pa kupi neki telefon kod koga su ove prednosti najizraženije a ne smartphone!
Ovo oko malo "rom memorije" ne odnosi pobedu N70 modela jer je i sa tom nazovi prednošću sporiji od 6630, 6680 pa čak i 6670 modela sa zadnjom verzijom firmvera!

Kao što napisah gore - ovde svako hvali svoj model telefona a nikakvi argumenti u korist jednog ili drugog, samim tim, kada svi korisnici budu realnije i nesebičnije prilazili odgovorima i pružali dokaze za svoje tvrdnje onda će ovakve teme biti vredne pažnje. Ovako - već sve vidjeno mnogo puta do sada.

Lock ko vrata!

« Poslednja izmena: 12. Jul 2006, 22:50:45 od Cigla tel. »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.069 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.