Na temi "Jeste li videli nlo?" imao je primedbe na neosnovane(po njemu)tvrdnje da su ove ili one letelice vanzemaljskog porekla a onda je okačio sliku običnog aviona samo početak do jedva pola i pitao ljude šta je to. Naravno,pošto se vidi da je avion i da bi bilo suviše prosto reći avion i ćao djaci-ljudi su nagadjali da bi Pilot samoživo zaključio kako je inače vrlo interesantna i aktivna tema jedno obično s*anje i da mi svi na sedamdeset i nešto strana lupetamo gluposti i da je on jedan u pravu sa svojim zlatnim mišljenjem. Molim objektivne super moderatore i neznam ni sam koga još da pogledate ovo,način i svrhu moderatorovog ponašanja i zatim sarkastičnog preseljenja teme koja je dosta popularna u Blablaonicu čime se vredjaju učesnici ove,više nego aktivne i posećene teme. Trenutak kad je Pilot počeo sa..neznam ni sam kako ovo da nazovem: http://forum.burek.com/index.php/topic,189999.740.html
« Poslednja izmena: 03. Okt 2007, 15:18:38 od taxtex »
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!