Treba mi neki konverter da prebacim sa IPB-a sve korisnike i topike na SMF! Vidim da ste vec kacili neki ovde, ali mislim da nije to to ! ako moze neki link i ukratko objasnjenje kako funkcionise! hvala!
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
e ok gotovo sada...vec sam instaliro SMF forum sad me interesuje nesto drugo koj tacno fal treba da se edituje da bih ubacio banere na glavnoj stranici foruma?
Mene interesuje kada cete poceti da postujete pravila ovog foruma... Da pitanja postavljate u pravim temama... Da ne ponavljate istih 5 pitanja svakih 2 dana jer vas mrzi da procitate vise od 2 recenice... No dobro... ko ne shvati milom, shatice na drugi nacin...
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!