ajde mozda je glupo sto se petljam u ovo ali mi je nekako zapalo za oko ovaj najveci baner gore vodi ka linku www.pakom.com na kome se ni ne spominje laptop ni telefon ni nista mislim da bi bolje bilo da link vodi ka http://www.pakom.com/katalogproizvoda/opisproizvoda.aspx?sifra=9006411 ovo ne bi trebalo verovatno da se tice SF-a verovatno je takav link dobio al' eto...
Na naslovnoj strani postoji kao prvi proizvod tft koji je na akciji, a sto se laptopova tice zaista ne znam... Sponzor je tako poslao, ja sam svoje sugestije dao, na njima je da usvoje ili ignorisu...
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Jeste bitno nakon iznosenja takve tvrdnje na ovom mestu. Sta bi bilo da se SF ili neko nadlezan, obratio Pakom-u i reko im da lazu ?? Da je na nekom drugom delu foruma dato kao vest, pa ajd', nebitno, pogresno je neki clan objavio. Ali ovako ....
« Poslednja izmena: 01. Nov 2007, 19:22:15 od lightsoft »
ma nisi me razumeo link vodi ka pakomu ali samo ka naslovnoj strani gde postoji monitor ali nema mobilnog ne vodi direktno ka slici koju si pokazao mogli su to da izmene tako sto bi na svoju naslovnu stranu stavili ponudu za laptop i mobilni klikom na baner otvara se stranica pakom ali ti treba dalje da ceprkas da bi nasao ono sto pise na baneru...