*nemam neka iskustva sa post expresom,ali sam nesto cunjo po netu i saznao nesto o njima.kazu da su najpouzdanija kurirska sluzba zajedno sa AKS-om,ali mnogi kazu da su bolji.
medjutim nisam sve naso pa evo nekih pitanja:
1.Jel je jedini nacin da posaljem nesto da ih zovem telefonom pa da oni dodju do mene ili npr. mogu da odem u postu sto bih ja vise voleo ? 2.interesuje me Danas-Sutra vrsta posiljke , pa me zanima od trenutka kada primalac primi paket, zanima me kada mi stizu pare na kucnu adresu?
to je to za sada,takodje ako neko ima neka prijatna/neprijatna iskustva neka podeli sa mnom....
hvala
« Poslednja izmena: 25. Okt 2011, 20:25:21 od miximup »
*nemam neka iskustva sa post expresom,ali sam nesto cunjo po netu i saznao nesto o njima.kazu da su najpouzdanija kurirska sluzba zajedno sa AKS-om,ali mnogi kazu da su bolji.
medjutim nisam sve naso pa evo nekih pitanja:
1.Jel je jedini nacin da posaljem nesto da ih zovem telefonom pa da oni dodju do mene ili npr. mogu da odem u postu sto bih ja vise voleo ? 2.interesuje me Danas-Sutra vrsta posiljke , pa me zanima od trenutka kada primalac primi paket, zanima me kada mi stizu pare na kucnu adresu?
to je to za sada,takodje ako neko ima neka prijatna/neprijatna iskustva neka podeli sa mnom....
hvala
Koliko znam za prijem posiljki se mora otici do njih, bar je kod AKS-a ovde u NS takav princip. Oni dostavljaju posiljke na kucnu adresu, ali i ne idu po njih, onda bi i to naplacivali. Kada saljes nekome, roba mu u toku sutrasnjeg dana stize, ili u toku sledeceg radnog dana (u slucaju da te hvata vikend).
Sto se tice para, kada primalac primi robu i plati, tri-cetiri dana posle toga te zovu da dodjes po pare sa priznanicom koju si dobio kada si slao posiljku.
Koliko znam naj sigurniji, ali i naj skuplji je DHL.
- A robot may not injure a human being or, through inaction, allow a human being to come to harm - A robot must obey the orders given to it by human beings, except where such orders would conflict with the First Law - A robot must protect its own existence as long as such protection does not conflict with the First or Second Laws