Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 26. Jul 2025, 12:02:21
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Previše samouverene devojke  (Pročitano 2060 puta)
05. Jul 2006, 12:18:43
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
Apple iPhone 6s
Previše samouverene devojke

Neke devojke su stidljive; neke su i previše stidljive. A neke druge su im sušta suprotnost - ne samo da se uopšte ne stide da priđu momku, neće oklevati ni da mu sve što misle kažu u lice. Taj kroj farmerki mu loše stoji, frizura mu je bez veze? Ona će mu to otvoreno i direktno reći. Što se veze tiče, ona sve preuzima u svoje ruke. Prići će momku, jasno mu reći da joj se dopada i "ćapiti" ga. Maltene neće ni sačekati njegov odgovor, podrazumevaće da je i on zainteresovan - hej, pa ko još može da ne želi da bude s takvom caricom?

Ako se prepoznajete u ovoj priči, lakše malo! Super je što ste samouverene, što znate šta hoćete i što ne oklevate da to i postignete, ali kada se radi o ljubavnim vezama, ipak je i nežnost neophodna. Dobra je i ideja da pustite momka da ponešto i sam uradi. Zašto to?

Zato što momci obično ne vole kada je devojka preterano dominantna. Jeste, lepo je što im je sama prišla, lepo je što se ne boji da pokaže svoja osećanja, ali momcima smeta kada u vezi uopšte ne mogu da dođu do izražaja - a upravo to se dešava s preterano dominantnim devojkama. Ali, vi imate puno ortaka i s njima se super slažete! Pa, momcima u druženju ne smeta toliko kada im je drugarica dominantna, može da im bude i zanimljivo - ali takvu devojku će pre videti kao ortaka nego kao nekoga s kime bi želeli vezu.

Šta da uradite? Nije valjda da morate da izigravate nekakvu "ćurkicu" da biste se dopali dečacima kao još nešto osim drugarice? Ne, ali potrudite se da malo ublažite svoj temperament i da što češće (otprilike pola-pola) puštate dečka da "preuzme kormilo". Pokažite, makar u nekoj situaciji, da se i vama dešava da budete krhka i ranjiva devojčica - dečaci veoma vole da se osećaju kao zaštitnici svojih devojaka. Ukoliko ste vi stalno supernezavisne i superdominantne, dečko ne može da se ne zapita šta će vam uopšte on, osim da mu komandujete - a kome se još dopada da mu stalno nešto naređuju?
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Žena
Poruke 12370
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
Zato što momci obično ne vole kada je devojka preterano dominantna. Jeste, lepo je što im je sama prišla, lepo je što se ne boji da pokaže svoja osećanja, ali momcima smeta kada u vezi uopšte ne mogu da dođu do izražaja - a upravo to se dešava s preterano dominantnim devojkama. Ali, vi imate puno ortaka i s njima se super slažete! Pa, momcima u druženju ne smeta toliko kada im je drugarica dominantna, može da im bude i zanimljivo - ali takvu devojku će pre videti kao ortaka nego kao nekoga s kime bi želeli vezu.

iskreno, cisto sumnjam..sve se manje postuju devojke koje su spremne na ustupke...na kompromis...vreme je takvo kakvo jeste da su se i muskarci dosta izmenili..danas je smesno biti romantican..danas je zalosno kad se devojka brine za momka..ona je guskica koja ga opterecuje..kao da on nije dovoljno zzreo i pametan da se brine o sebi...kada ga zove, onda ga smara..kada ga ne zove, ko je sisa...kad cuti, zasto cuti...kad prica smara opet...onda makar budes samouverena i isteras svoje do kraja pa ko te takvu zavoli, volece te dok je ziv..a ovako ako si smerna, mirna, povucenija i jednostavno tolerantnija, nikakvo postovanje prema tebi nece pokazati Smile
IP sačuvana
social share
Veliki deo svog zivota propustila sam cekajuci da se stvari dese..same od sebe..a nisu se desile..plasim se da cu se jednog dana okrenuti..i iza sebe necu videti nista drugo do hrpu neostvarenih snova , zelja i nadanja, gomilu lazi, izrecenih i neizrecenih...gomilu promasenih investicija i ulaganja sebe...i tek onda cu shvatiti da su sve male stvari u zivotu prosle pored mene..dok sam ja trazila i cekala velike da se dese..nisam umela da citam znakove...trazila sam vise...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 17257
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
Nokia the best
*ebi ga...na mogu protiv sebe... Smile  takva sam.mislim da sve mogu sama resiti,a kad patim cutim i trpim,uz sirok osmeh,i suze kad me ni decko ne vidi(eventualno sam nervozna Smile). a za drugare si u pravu.uvek sam imala vise drugova nego drugarica,i s njima se vise slagala,drugaricama je cini mi se vise smetala moja samouverenost. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 26. Jul 2025, 12:02:21
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.075 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.