Ako imaš broj telefona zovneš je i kažeš "Zovem povodom oglasa, ja sam poslovan čovek i treba mi neko da me prati". Naravno preko slušalice staviš džemper (a la Ilija Čvorović). Ako ona odgovori da si pogrešio ti samo reci "Izvinite drugarice, prebacila centrala."
hm...pazi postoje detektivske agencije ,zatim postoje klon kartice za mob. a ako vec moras da je pitas onda bi trebao npr.ovako ,dotakni se te teme kao slucajno,slusao si na vestima juce koliko je procvetao takav zanat i kazu kao zaradi se milioni od prostitucije pa kroz salu kad bi ti bio makro koje bi pare zgrnuo bla bla ...pa mozda joj izleti nesto, al kontam da ako je puna kesha mora da je u poslu.
"Pre nekoliko godina jedva da smo imali sta da jedemo sada zaradjujem mnogo vise a protivnika gledam kao coveka koji zeli da me vrati u to siromasno doba-taj covek mora biti eliminisan". Fedor Emalienenko_mma sampion sveta
Edit by shone83: Regulisana velika slova u potpisu.
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.
Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.