Siroti S.Pekinpaa se posle ovog što neki nazivaju filmom u grobu okreće kao ventilator.Ovaj rimejk ne zaslužuje čak ni poster a ne neki suvisli komentar osim upozorenja da ga treba izbegavati.Podrazumeva se da svako ko voli film a drži do sebe mora da (ako već nije) odgleda original.
Ne slazem se sa tobom original je dosadan razvucen i scene te samo ostavljaju da negadjas sta se desava .
Meni se ova verzija vise svidja ,konacno ovo je bila mnogo lepsa osveta malog gradskog intelektualca iznad grupe ogromnih i okrutnih seljackih neobrazovanih dzovana .
ona prva verzija je bas bila depresivna ,meni je glavnog karaktera sve bilo zao ,i na kraju je on izgledao da je otkacio i nije bio siguran u sebe.
U ovom novom On tacno zna sta da radi a i glumci su bili jaci osim ove ribe ,mogli su nesto i bolje da nadju . Nego u ovom Sto ga mali zakova po glavi na kraju ,mislim scene nasilja a i silovanja su uradjene mnogo bolje,mnogo je veci osecaj duhovnog zadovoljstva i ekstaze kad ih tako neiskusno ubija ,sve sam svrsavao gledajuci.
vidis u prvom originalu sve je toliko bilo cenzurisano od strane kritike verovalo se da publika siroke javnosti jos nije bila spremna za takvu vrstu filma ,tridesetak godina kasnije ispade super triler drama i sto se kaze doslovno su pratili tekst knjige koja se ustvari ne zove Straw Dogs .