Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Vuk Drašković govorio na skupu o netoleranciji i antisemitizmu  (Pročitano 1471 puta)
09. Jun 2005, 01:57:52
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Vuk Drašković govorio na skupu o netoleranciji i antisemitizmu
Klanjam se žrtvama širom sveta

KORDOBA - Ministar spoljnih poslova SCG Vuk Drašković izjavio je juče, na Konferenciji o antisemitizmu i netoleranciji u Kordobi, da su mržnja i netolerancija izvorište ratova, terorizma i zločina, i istakao da se zločini ne smeju zaboraviti.

"Klanjajući se žrtvama masakra u Srebrenici, ja se klanjam i žrtvama Jasenovca, Aušvica, Mauthauzena, Buhenvalda, Varšavskog geta... Klanjam se žrtvama u Njujorku, u Madridu, u Moskvi, u Beslanu, na Kosovu, u Dar es Salamu, u Jerusalimu, širom ovog našeg jednog i jedinog sveta", rekao je Drašković, a prenosi Beta.

Obraćajući se predstavnicima 55 zemalja članica Oebsa i mnogobrojnih nevladinih organizacija koji su se okupili u Kordobi da doprinesu borbi protiv antisemitizma i drugih vidova netolerancije, pozvao je i na osudu zločina nad nealbanskim stanovništvom na Kosovu.

"Ovakvi skupovi će, nadam se, ohrabriti i čelne ljude i ustanove međunarodne zajednice, kao i albanske lidere sa Kosova i Metohije, da snažno i bez rezerve osude zločine nad Srbima, Crnogorcima, Jevrejima i drugim nealbancima počinjene za poslednjih šest godina pred očima i u prisustvu vojne sile i civilnih organa UN", rekao je Drašković.

"Proterivanje više od 200.000 Srba, ubistva stotina civila, među kojima je i mnogo dece, spaljivanje 150 vekova starih crkava i manastira, primer su zločina utemeljenog na mržnji nacionalne i verske prirode", ocenio je šef diplomatije SCG.

On je dodao da je "država u kojoj je rođen i koja je razbijena u poslednjoj deceniji 20. veka, slikovit primer zločina zaboravljanja zločina", što je dovelo do ponavljanja užasa za koji se verovalo da je sahranjen na kraju Drugog svetskog rata.

On je učesnicima skupa u Kordobi poručio da zabrinjavajuće širenje antisemitizma i drugih oblika mržnje utemeljene na verskoj, nacionalnoj ili rasnoj pripadnosti govori da zlo nije pobeđeno.
"Nadam se da će ovaj i ovakvi skupovi duhovno osnažiti i ohrabriti ljude u svetu da se suprotstave i antisemitizmu, i antihrišćanstvu, i antiislamu i svakom obliku mržnje i netolerancije, jer su to glavna izvorišta i ratova i terorizma i svih drugih zločina", zaključio je šef diplomatije SCG.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 7
Izuzetao kvalitetan govor,mislim da Draskovic izuzetno dobro radi svoj posao ,mnogo ,mnogo kvalitetnije od onog nesretnika Svilanovica , u svakom slucaju je Ministar za ponos ! Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Samo mi reci u cemu je to svilanovic bio gori od njega i u cemu je to draskovic dobar?
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 7

Odmah da se razumemo ,nisam clan SPO-a ,samo pokusavam da realno procenjujem rad nasih politicara.

Zasto je Draskovic bolji Ministar od Svilanovica ?Mislim da je dovoljno navesti to da se Svilanovic otvoreno zalaze za nezavisnost Kosova ,cak je to radio i za vreme njegovog ministrovanja ,dok se Draskovic bori kao lav da bi Kosovo ostalo u Drzavno-pravnom okviru Srbije.

Da ne pricamo o tome , da pokusava uspostaviti sve pokidane veze i kontakte sa svim zemljama koje su vrlo znacajne za nas (prevashodno mislim na zemlje EU i USA ),a sa kojima smo imali vrlo lose odnose zbog zlocinackog rezima S.Milosevica.

U´ostalom ,svi nasi relavantni politicki analiticari se slazu u tome , da Draskovic svoj posao radi izuzetno dobro.

Gos.Fighter , mislim da je to dovoljno !

Pozdrav Cigo ! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 6
Sluge cionizma..samo toliko
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Citat
Mislim da je dovoljno navesti to da se Svilanovic otvoreno zalaze za nezavisnost Kosova ,cak je to radio i za vreme njegovog ministrovanja ,dok se Draskovic bori kao lav da bi Kosovo ostalo u Drzavno-pravnom okviru Srbije.
To za Svilanovica je rekla kazala, u sta ja nikad ne verujem dok ne cujem iz njegovih usta. U najgorem slucaju cak i ako je to rekao.. ne mogu ga mnogo kriviti.. realno kosovo (svidjalo se to meni i tebi ili ne) vec odavno nije deo ove zemlje i prilicno je nerealno ocekivati da ce se tamo ikad ista normalizovati i srediti..
A sta je Draskovic uradio moze se sagledati kroz revitalizovanje cetnika, kroz stotine i stotine gafova i gluposti koje je uradio i izjavio... Sve lepo kaze sledeca izjava:

"Volim Vuka kao majka ludog sina."
Bojan Dimitrijević, predsednik Političkog saveta SPO-a, o predsedniku svoje stranke

Citat
Da ne pricamo o tome , da pokusava uspostaviti sve pokidane veze i kontakte sa svim zemljama koje su vrlo znacajne za nas (prevashodno mislim na zemlje EU i USA ),a sa kojima smo imali vrlo lose odnose zbog zlocinackog rezima S.Milosevica.
To je samo delimicno istinito. Ne vidim po cemu to Svilanovic nije radio i bolje od njega, a sto se tice pokidanih veza.. dok je Sloba davao bio je "kljucni faktor mira" kad je rekao dosta... postao je naprasno zlocinac... e sad.. ja ne podrzavam ni njegov rezim ni ono sto je radio... ali danas.. kad pogledam ko vlada i kako vlada.. zapitam se...

Citat
U´ostalom ,svi nasi relavantni politicki analiticari se slazu u tome , da Draskovic svoj posao radi izuzetno dobro.
To je bese ona grupica jadnika koji ne mogu ni sa +/- 10 procenata da pogode rezultate izbora?
Oni sto svi daju razlicite prognoze a niko tacnu?
Kolko je njima tarifa za takvu izjavu?  Smile
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.116 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.