Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 17. Jun 2025, 11:51:15
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Koštunica i Nikolić za smenu Dulića  (Pročitano 1198 puta)
14. Dec 2007, 00:20:00
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 482
OS
Linux
Browser
Mozilla (Ubuntu-feisty)
Koštunica i Nikolić za smenu Dulića
Autor: N. M. Jovanović, Ž. Jevtić | 14.12.2007 - 19:50
Koštunica i Nikolić za smenu Dulića

Demokratska stranka Srbije spremna je da posle sednice Skupštine Srbije koja je u toku pokrene inicijativu za smenu predsednika parlamenta Olivera Dulića, a podršku za to imaju od radikala. S tom namerom danas je upoznat sam vrh DS. Usledio je odgovor da će predsednik Srbije Boris Tadić, u slučaju smene Dulića, biti spreman na raspisivanje parlamentarnih izbora u najkraćem roku, saznaje „Blic“.

Smile Smile Smile

Odnosi u vladajućoj koaliciji tako su posle odluke Dulića da raspiše izbore dostigli tačku usijanja. Upućeni tvrde da je reč o iznuđenom i defanzivnom potezu DSS i da je opstanak koalicije moguć jer još ima prostora da se odnosi DS i DSS izglade pre sednice Saveta bezbednosti UN posle koje Koštuničina stranka namerava da se pozabavi smenom Dulića.
Izvor „Blica“ navodi da je u poslednjem razgovoru Koštunica tvrdio da treba sačekati 19. decembar, a da ga je Tadić pitao „da li to znači da 21. decembra možemo da raspišemo izbore za 20. januar“.

- Odgovora nije bilo. Posle toga Tadić je presekao i DS je doneo odluku da se izbori ipak raspišu - kaže naš sagovornik.
Šef poslanika DSS Miloš Aligrudić danas je samo rekao da dnevni red tekuće sednice Skupštine na kojem je rasprava o budžetu niko ne dovodi u pitanje, kao ni funkcionisanje Vlade Srbije u ovom trenutku.
- Ništa dalje neću da prejudiciram zato što je za nas pitanje Kosova i Metohije više sveto od svega drugog, tako da ćemo mi normalno raditi, sačekaćemo sednicu Saveta bezbednosti o Kosovu i videti kakva će eventualno biti sudbina rasprave o Kosovu u Skupštini Srbije - rekao je Aligrudić.
Tomislav Nikolić kaže za „Blic“ da se potpuno slaže sa ocenom DSS da su izbori raspisani protivno ustavnim odredbama i da će SRS ukoliko se pokrene inicijativa za smenu Olivera Dulića to podržati. Međutim, SRS će učestvovati na izborima sa svojim kandidatom i to će biti Nikolić. On dodaje: „Ne pada mi na pamet da pustim Tadića da ide sam u trku“.

Vlada neće pasti
- Priznajem da je DSS u pravu da je pogažen Ustavni zakon, ali isto tako smatram da Dulić koji je morao da posluša svog predsednika sada mora da podnese i konsekvence - kaže Nikolić. Na pitanje da li će i kako će novonastali spor među koalicionim partnerima uticati na opstanak Vlade, Nikolić ističe da „nije optimista da će Vlada pasti“.
- Neće pasti, ali to zaista zavisi od Vojislava Koštunice. Njegova priča da je Boris Tadić izneverio koalicioni sporazum dovoljan je razlog da Vlada padne. I sada me interesuje, ako Vlada ne pada, zašto ne pada - kaže Nikolić.

www.blic.co.yu

politika u srbiji-smesnija od spanske serije
preokreti, ucene, kukanja, razocarenja, slabi postaju jaki preko noci, ucenjivaci se brane u ocaju....

sve u svemu, konacno!
 Smile
konacno potez koji me je ubedio da ipak glasam za tadica umesto za cedu cak i u prvom krugu.
« Poslednja izmena: 14. Dec 2007, 00:32:40 od vlado85 »
IP sačuvana
social share
hebi se nadrkani.
jeste, shvatio si.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4;M
mob
Nokia 
Politika očajnika. Zaista potezi koje povlači koštunica postaju slični tinejdžeru koji prvo traži, posle cvili, onda preti da će se ubiti, pa da će pobeći od kuće. I svaki njegov sledeći potez pokazuje samo sledeći i sledeći stepen nedostatka vizije. Bolje bi nam bilo da je na čelu vlade običan tajkun. Oni su alavi samo na pare i svi bi od tih para videli nešto. Ovaj bi da bude i Pašić i Miloš i Karađorđe i Sveti Sava. Ma on bi da se jebe a da mu ne uđe. Da nije takav ne bi radikali nikad imali toliko glasova.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1636
Zastava Belgrade
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.1
mob
Nokia 6120
mislim da nece pasti, suvise mi je aligrudic bio mekan za govornicom, mada ko zna sta ce biti posle 19. decembra.
kostunica ne moze biti premiJer u dilu sa radikalima ako padne vlada  Smile

uostalom sad su 1 : 1  Smile mogu i zuti malo da zavuku  Smile Smile
« Poslednja izmena: 14. Dec 2007, 12:25:56 od boki282 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4;M
mob
Nokia 
Eno radikali su već kandidovali Tomu, znači neće rušiti Dulića.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1636
Zastava Belgrade
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.1
mob
Nokia 6120
Citat
Da nije takav ne bi radikali nikad imali toliko glasova.

ovo si lepo rekla, zato se i meni smucio  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5054
Zastava http://forum.burek.co.yu/Themes/default/images/flags/cs.png
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Šef poslaničke grupe DSS Aligrudić jasno je izjavio da od udruživanja sa radikalima za smenu Dulića nema ništa !!!

I, ne treba !!!

Neka se svi spremaju i učestvuju u izborima !!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 482
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
ma doslo lepotanu iz dupeta u glavu.

ma nije on glup, samo je picka.

sada kada zna da bi moglo da bude cupavo ako ga DSS ne podrzi, resio da pokaze muda pred narodom kako bi ostao "borac, svi na crtu, sportski tip" i sl sranja
i meni je to skroz ok. Smile

covek radi sve u svom interesu.
a njegov interes se poklapa sa mojim-da srbija ima demokratskog predsednika
IP sačuvana
social share
hebi se nadrkani.
jeste, shvatio si.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 17. Jun 2025, 11:51:15
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.118 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.