Cisto me interesuje da li je ovo bila neka glupa sala koju ja ne razumijem ili si bolesnik koji stvarno misli da bi bilo bolje da ih je sto vise izginulo?
Polako momci .. ipak je ovo samo forum .. Delije su bile i ostace na Marakani .. ni 1 politika nije uspela da sakrije istinu .. niti ce ikada moci .. a sto se tice Tigraova .. ima nas .. nemoj da se sekiras Mario .. samo domen odbrane svoga naroda i drzave .. nije se sveo na diskutovanje po forumima i to sa "anonimnim" posetiocima .. Svako ima pravo na svoje misljenje .. samo ga nemojte cesto menjati! Na jednom forumu sam izazvao ljude na pravi dvoboj i sta mislis koliko ih se javilo ... 0 ...
Cisto me interesuje da li je ovo bila neka glupa sala koju ja ne razumijem ili si bolesnik koji stvarno misli da bi bilo bolje da ih je sto vise izginulo?
Glupa sala ... ako bi bilo po mome nijedan zivot nije trebao da bude izgubljen.
Na stranu šovinističke strane "vukovarceva" posta, la zar zaista na vašim stadionima ne postoje spomen ploče ili nešto slično u čast poginulim navijačima? Naime kod nas i manje grupe imaju takve spomen ploče, a polaganje cvijeća je obavezni dio prije svake utakmice, a što se nas Dinamovaca tiče također je neizostavno 13.5. u spomen na nerede uoči nikad ne odigrane utakmice protiv Crvene Zvezde.
pedlazem da se na marakani napravi spomen soba svim delijama koji su poginuli u otadjbinskim ratovima.zna se da je 90 posto dobrovoljaca u tigrovima,srbskoj gardi,cetnickim jedinicama,belim orlovima,aposebno srbi iz srbske krajine irepublike srbske bili veliki navijacicrvene zvezde.mislim dabi takva soba bila dobra zamladje navijace davide da su delije bile i ostali srbski nacinalisti ida ce se boriti za UJEDINJENE SRBSKE DRZAVE>[/size][size=7px]
Sutra ujutru ako ustanem i ako budem imao kesha, dobices ti pecat od mene Svako ima pravo da se izrazava. A oko srpski i srbski ima mnogo polemika i dan danas.
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Sutra ujutru ako ustanem i ako budem imao kesha, dobices ti pecat od mene Svako ima pravo da se izrazava. A oko srpski i srbski ima mnogo polemika i dan danas.
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!