Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Do dna bolesni!  (Pročitano 1032 puta)
30. Sep 2002, 21:32:35
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
- Bili u vozu gubavac i kurva. U�ao voz u tunel i gubavac navali na kurvu i siluje je.
Zbog ovoga si najeb'o ja imam sidu. - ka�e kurva.
Ma nema veze, i onako mi je ostao unutra...

- Pedofil madzionicar do�ao u vrtic. Za sljedeci trik je trebao dobrovoljca. Javi se neka curica. Ka�e on njoj: -Skini gacice i naguzi se.
Osjeca� li prst u guzi?
Ka�e curica: -Da.
A vidi, ruke dr�im u zraku -rece pedofil

- Koje su 4 najljep�e rupe na �eni? One kad se izvade vile.

- Tipu usfalilo para pa odluci pokrenuti posao: ustima jede prljav�tinu �to se skupi oko dlaka na �upku. I tako njega ide posao, pa doðe jedan dan neki tip, ka�e da bi trebao jedno ci�cenje. Ovaj ka�e, OK, sjedi tu. I pocne mu tip jesti prljav�tinu, jede, grize, trga, guta, kad ovaj prdne. Tip prestane jesti, ustane se i ka�e: "Ma zna� �ta, zbog ljudi k'o �to si ti ogadi mi se posao

-P: Znate li �to je najbolji poklon za mrtvo dijete? O: Mrtvi macic!

- Dolazi Mujo mrtav pijan kuci i ka�e Fati: -Daj ajmo se je*ati malo!- A ona njemu:-Ma ne mogu Mujo, imam mecu.- I tako on nju nagovara i nagovori je na kraju. Sutra dan se probudi i nicega se ne seca. Pogleda oko sebe i vidi krvav krevet. I ka�e:-U, je*ote, ubio sam Fatu!!- Ustane se i pogleda u ogledalo i ka�e:-Ma �ta ubio! Pojeo je!-

- Momak i zenska se tek upoznali, i izveo je on, na veceru, malo romantike i vina, i itd. Poslije toga su otisli, kod nje u stan, malo pomalo, poceli se oni, ljubiti, maziti i lizati. Ugasi ti on svijetlo. Skine joj bluzu, i grudnjak, i nastavi sa lizanjem, kad pod jezikom, on osjeti tri sise! Konta on, hoce li sta reci, tamo vamo, kad pogleda, bolje je da suti, kako god da pogleda, opet je u bonusu. I nastavui on sa poslom, i odradi ti on to posteno. Ujutro ustane, otkrije zensku, kada samo vidje dvije sise. Pita on nju:Halo, gdje ti je treca sisa?Kad ce ti ona: Ma nemoj se brinuti, nije to bila sisa, vec jedan veliki chir, ali nemoj se nista brinuti, ti si ga sinoc isiso!
« Poslednja izmena: 23. Sep 2005, 16:33:47 od SerbianFighter »
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Kamion. Semafor. Plavusa sva zadihana kuca na prozor.
Kamiondzija otvara, a plavusa otvori: "Zdravo, zovem se Mirna,
sve ti ispada nesto iz kamiona, gubis teret".
Kamiondzija ne reaguje i nastavlja voznju.
Na sledecem semaforu ista stvar. Kuca ona, kamiondzija otvara
prozor, a plavusa sva zajapurena:"Zdravo, zovem se Mirna, sve ti
bolan nesto ispada iz kamiona, sve ces prosuti".
Kamiondzija opet ne reaguje i nastavlja voziti dalje.
Treci semafor i plavusa ponovo kuca. Kamiondzija vec vidno ljut
otvara prozor, a plavusa vec na izmaku snaga ispaljuje rafal:
"Zdravo ja sam Mirna, a tebi se sve nesto prosipa iz kamiona!"
A kamiondzija odgovara:" Zdravo ja sam Fikret, napolju pada
sneg i ja posipam sol, pi*ka ti materina dosadna....??!!
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
bluFiorE
Gost

Citat
- Koje su 4 najljepe rupe na eni? One kad se izvade vile.

Smiley strava

Kakva je razlika izmeu kamiona pijeska i kamiona beba?
Pijesak ne moe da istovara vilama.
---

Kako stavlja bebu u multipraktik?
Sa nogama naprijed, da vidi kakve face pravi.
---

Bolesno je sedam beba u kontejneru, a jo bolesnije jedna beba u sedam kontejnera.
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Zvezda u usponu

Legum servi sumus ut liberi esse possimus.

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 2135
Zastava tako blizu, a tako daleko
mob
SonyEricsson 
Zašto pedofili vole sex u tišini?
Da čuju kako puca zdjelica.

Što pedofil učini nakon sexa sa gluhonijemom djevojčicom?
Polomi joj ruke, da ne priča okolo što se dogodilo.

Kako Bosanci vrše umjetnu oplodnju?
Fata ne pere pi*ku mjesec dana, Mujo se izdrka na stol, a muhe obave ostalo.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.072 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.