Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 03. Jul 2025, 19:30:47
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Oblivion i Hitman pomoc  (Pročitano 1352 puta)
20. Jul 2006, 01:01:04
Poznata licnost

,!,,(-_-),,!,

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2982
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
SonyEricsson K800i
Evo ovako, nabavio sam oblivion i hitman blood money, e sada sobzirom da imam radeon 9200 za oblivion sam skinuo oldblivion u kome pise da podrzava i moju graficku, radi on ali kada stigne do scene na pocetku i kada onaj mentol u drugoj celiji kaze da dolaze strazari po mene izbaci me iz igre na desktop i tako svaki put, a za hitmana radi kako tako sem sto bas jako koci i to zakoci se na sekund ili dva   i onda nastavi normalno pa opet zakoci...... Zanima me da li je to zbog sranje graficke ili nesto drugo moze biti i da li bi vredelo da skinem najnovjie dravjere, ili ako ima neki patch za hitmana (posto ako se dobro secam tako nesto je bilo za Contracts). Ostatak kompa ako vredi je Athlon 2400+, 512 rama i radeon 9200.  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

7th son of a 7th son

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 6046
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
HTC one s
ne znam da li ces naci nove drajvere za 9200 i ja sam trazio isto to i nisam nasao, imao sam ati 9200 128mb 128bit, ne razumem se bas nesto, ali sam cuo da te graficke nemaju 3d pixel shader valjda, moj drug ima 9600pro 256mb i ne moze da igra oblivion, jako mu koci slika. ja sam skupio pare i kupio novu graficku, sta mogu kada sam navucen na dobre igrice Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

,!,,(-_-),,!,

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2982
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
SonyEricsson K800i
ocu i ja da skupim pare i da kupim novu ali trenutno bas ne mogu  Smile , sto se tice hitmana nije mi jasno presao sam prvi zadatak (sa siframa i posle sat vremena igranja  Smile ) i jako je kocio kroz ceo zadatak samo na nekim odredjenim mestima nije ali to je bilo kratko, e sada na drugom kada treba da ubijem onog don fernanda i njegovog sina, tu kada udjem u dvoriste na pocetku uopste ne koci ni u jednom trenutku vec kada odem dalje u neku sobu pocne da koci to mi nije jasno  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1438
Zastava Fukushima
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
...isti problem sa Hitmanom , sa istom grafickom s`tim sto ja nisam ni pokusao da igram u "takvim" uslovima.Samo se iznerviram  Smile  Sacekacu verovatno bolju graficku.
@Apolon84 , posto kazes da si "navucen" predpostavljam da si nasao dobro resenje(graficku) za igranje,pa bi mogao da predlozis...pozdrav
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

,!,,(-_-),,!,

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2982
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
SonyEricsson K800i
ja sam pokusao, ipak je to hitman  Smile Smile , i ja sam navucen samo sto ja trenutno nemam para za graficku  Smile Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

OK...idemo dalje...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11512
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
Za ovakva pitanja postoji top tema "Igre ne rade"

http://forum.burek.com/index.php/topic,125121.0.html

[lock]

Za Oblivion ti moze pomoci "English beta patch" koji mozes da nadjes na adresi ispod:

Puno patheva za The Elder Scrolls:Oblivion ovde

Za Hitmana,probaj da smanjis grafiku na minimum,u opcijama u igre.
IP sačuvana
social share
Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 03. Jul 2025, 19:30:47
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.078 sec za 17 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.