Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Si­lu­je i da­vi  (Pročitano 469 puta)
26. Nov 2005, 00:10:23
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple 15
Si­lu­je i da­vi

N. Z., 25. novembar 2005

ČA­ČAK - Po­sle če­tvo­ro­me­seč­nog ra­da na ra­sve­tlja­va­nju ubi­stva Ra­do­mir­ke Mi­le­kić (64) iz Ate­ni­ce kri­mi­na­li­stič­ka po­li­ci­ja je osum­nji­či­la Lju­bin­ka Mi­ki­ća (45) iz Ba­to­či­ne. Sma­tra se da je ovu že­nu naj­pre si­lo­vao, a po­tom ugu­šio u no­ći iz­me­đu 25. i 26. ju­la ove go­di­ne.
On je osum­nji­čen da je na pod­ruč­ju ča­čan­ske i dru­gih op­šti­na iz­vr­šio vi­še kri­vič­nih de­la si­lo­va­nja i po­ku­ša­ja si­lo­va­nja. Pre­ma do­sa­da­šnjim sa­zna­nji­ma do ko­jih je do­šla po­li­ci­ja, Mi­kić pod iz­go­vo­rom da tra­ži stan, u se­o­skim i pri­grad­skim na­se­lji­ma, skla­pa pri­ja­telj­stva sa sta­ri­jim že­na­ma, a one po­sle ne­ko­li­ko da­na po­sta­ju nje­go­ve "žr­tve".
Po­li­ci­ja sa­zna­je da se Mi­kić la­žno pred­sta­vlja, da bo­ra­vi u se­o­skim do­ma­ćin­stvi­ma sa že­nom i ma­lo­let­nim de­te­tom. Na­kon kri­vič­nih de­la, be­ži.
Po­li­ci­ja mo­li gra­đa­ne da uko­li­ko pre­po­zna­ju li­ce sa fo­to­gra­fi­je, ili ima­ju bi­lo ka­kva sa­zna­nja o si­leyiji - da­vi­te­lju da ja­ve po­li­ci­ji.

Izvor: Novosti

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

26-11b.jpg
(18.26 KB, 120x151)
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.076 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.