Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 20
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Porez od šest odsto na penzije i plate veće od 12.000 dinara  (Pročitano 29812 puta)
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

In the Beginning was the Command Line

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6758
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
mob
Samsung Galaxy IIs
А знате ли како су код СПС-а и Ђинђића изгледала суђења за наплату неплаћених рачуна код Инфостана?

Није их ни било!

У 4 општинском суду пусте на штампач десетине хиљада решења о извршењу заплене имовине потпуно противзаконито. Није било ни рочишта, ни позива, ни могућности одбране.

Када је Коштуница дошао забранио је такву праксу. Многи су му се смејали да је "легалиста" али ако је за подсмех захтев да се испоштије основна правна процедура свака им част.

Racuni za utrosenu elektricnu energiju / vodu / ktv / internet ili sta vec moraju da se plate.
Odrzavanje infrastrukture nije besplatno .

Djindjic je 1999 pozivao na gradjansku neposlusnost, sto da platim 1999 i 2000 godinu?

Nije ti rekao da jednom to neces platiti, pogotovo ako postoji rupa u budzetu kao sada.

Neznam da li si informisan , sada je 2009-ta  a Djindic je mrtav, to znaci da nije medju
zivima i da nije vise prisutan u strukturama vlasti, odavno.

Jesi srecan sto nije ziv i nije u vlasti, pa moze da se naplacuje gradjanska neposlusnost.

Ne. Da je ziv i na vlasti, drugacija bi situacija bila.
IP sačuvana
social share
Vi mora da ste od baba culi o kuratosti Rusa, cim ih ne vadite iz usta...

Sumnjivo je to...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4404
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
Није мамац. Постоје судска решења о извршењу решења о заплени имовине стара и по 15 година. Та  решења нису извршавана али су и даље правоснажна. (Треба проверити да ли застаревају и судска решења?)

Ђилас тражи оно за шта постоје судска решења. Друга је ствар што грађани нису имали право на правично суђење, што је већина тих решења потпуно ништавна јер нису донета у складу са правном процедуром него на "штампач суђењима" јер је градску власт и судије мрзело да организују права суђења.

Ђилас ће натерати људе да престану да плаћају Инфостан.

Иначе, Ђиниђић је био велики заговорник и организатор "штампач суђења", он је био много брз, болело га је дупе за правну државу, важно је било само да заграби за себе и своје лопове.
« Poslednja izmena: 27. Mar 2009, 13:22:47 od aleksa »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Citat

tacno...mnnoooogggooo drugacija....izrecitovao bi neke svoje poskocice i doskocice,svi bi pali u trans i situacija resena Smile

nego system...sta ti kazes za moj predlog?
da se digne ovaj porez sa 6% na 50% ?
cenim da se slazes sa mnom jer si ti ipak glasao za ovu vlast na celu sa dacicem i njihov si veliki podrzavalac Smile Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 5493
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
mob
HTC trophy
Није мамац. Постоје судска решења о извршењу решења о заплени имовине стара и по 15 година. Та  решења нису извршавана али су и даље правоснажна. (Треба проверити да ли застаревају и судска решења?)

Ђилас тражи оно за шта постоје судска решења. Друга је ствар што грађани нису имали право на правично суђење, што је већина тих решења потпуно ништавна јер нису донета у складу са правном процедуром него на "штампач суђењима" јер је градску власт и судије мрзело да организују права суђења.

Иначе, Ђиниђић је био велики заговорник и организатор "штампач суђења", он је био много брз, болело га је дупе за правну државу, важно је било само да заграби за себе и своје лопове.

.. hoces reci da i za 50 godina mogu da te tuze za ne placanje infostana???  Smile

.. ok .. jel mogu sad ja grad da tuzim sto me je ker - lutalica ujeo ...
.. imam urednu dokumentaciju .. od pre 5 god.???
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4404
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10

.. hoces reci da i za 50 godina mogu da te tuze za ne placanje infostana???  Smile

Не.
Могу да те туже само за период од 12 месеци. Ако су пропустили да те туже та потраживања застаревају.

Овде се ради о старим тужбама за период пре 2004. где су донете пресуде на "штампач суђењима".
Не прети Ђилас новим тужбама већ старим судским решењима. То је већ прошло суд.

Али ме не би чудило да организују нова "штампач суђења" где људи неће моћи да изјаве приговор о застаревању (то мора да се изјави пред судијом) јер напросто неће бити ни позвани на суд и суђење јер суђења у пракси неће ни бити.

Наравно судије ће то све провући кроз папире као да је суђења било али у ствари није било.
Терор државе већ виђен за време СПС-а и Ђиниђића на "штампач суђењима".

« Poslednja izmena: 27. Mar 2009, 13:48:04 od aleksa »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Citat

ne mozes...pas ima veca prava od tebe a i verovatno si sam kriv sto te je ujeo Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 5493
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
mob
HTC trophy

Не.
Могу да те туже само за период од 12 месеци. Ако су пропустили да те туже та потраживања застаревају.

.. pa i sam tako shvatio .. reko da nisu nesto novo smislili ...

---------------------------------------

Citat

ne mozes...pas ima veca prava od tebe a i verovatno si sam kriv sto te je ujeo Smile

...  Smile
.. i to sto kazes ...  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4404
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
Не.

.. pa i sam tako shvatio .. reko da nisu nesto novo smislili ...

Али ме не би чудило да организују нова "штампач суђења" где људи неће моћи да изјаве приговор о застаревању (то мора да се изјави пред судијом) јер напросто неће бити ни позвани на суд и суђење јер суђења у пракси неће ни бити јер ће већ готова решења пустити кроз штампач као за време Лељинових и  Стаљинових чистки у време СССР где су постојали готови обрасци са пресудама и образложењем само са празним местом да се упише име оптуженог. Тако је СПС радио деведесетих и Ђинђић 2001./2002.

Наравно судије ће то све провући кроз папире као да је суђења било али у ствари није било.
Терор државе већ виђен за време СПС-а и Ђиниђића на "штампач суђењима".

У суштини ако тако ураде моћи ће да путем суда потражују и застарела потраживања али отом, потом, за сада траже само оно за шта већ имају пресуде.
« Poslednja izmena: 27. Mar 2009, 13:56:10 od aleksa »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
Citat

a bolje da ne potežeš jer vrlo lako mofu da pokrenu kontra-tužbu,kao nemaše više isto repom... Smile

А знате ли како су код СПС-а и Ђинђића изгледала суђења за наплату неплаћених рачуна код Инфостана?

Није их ни било!

У 4 општинском суду пусте на штампач десетине хиљада решења о извршењу заплене имовине потпуно противзаконито. Није било ни рочишта, ни позива, ни могућности одбране.

Када је Коштуница дошао забранио је такву праксу. Многи су му се смејали да је "легалиста" али ако је за подсмех захтев да се испоштије основна правна процедура свака им част.

Racuni za utrosenu elektricnu energiju / vodu / ktv / internet ili sta vec moraju da se plate.
Odrzavanje infrastrukture nije besplatno .

Djindjic je 1999 pozivao na gradjansku neposlusnost, sto da platim 1999 i 2000 godinu?

Nije ti rekao da jednom to neces platiti, pogotovo ako postoji rupa u budzetu kao sada.

Neznam da li si informisan , sada je 2009-ta  a Djindic je mrtav, to znaci da nije medju
zivima i da nije vise prisutan u strukturama vlasti, odavno.

Jesi srecan sto nije ziv i nije u vlasti, pa moze da se naplacuje gradjanska neposlusnost.

Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 5493
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
mob
HTC trophy
 Smile
.. ako kriza potraje ..
.. mogu da traze i duplu naplatu ..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 20
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.708 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.