Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 28. Jul 2025, 12:56:00
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Poremećaj ili ne?  (Pročitano 1678 puta)
27. Jun 2013, 01:20:11
Zodijak
Pol
Poruke 1
Browser
Mozilla Firefox 21.0
Lijep pozdrav. .  Imala sam vezu od godinu dana i svaki dan smo bili zajedno. . Imali smo savršenu vezu. .  Dešavalo se da sjedimo onako i plačemo od sreće. .  zaista nešto posebno. .  ali bilo je i svađica. .  U posljednje vrijeme smo se samo svađali, bez razloga, ne znamo ni mi zbog čega. .  Imao je tu moć da me 'potegne za živac'. .  Odvajali smo se nekoliko puta na 10-ak dana da bi se nešto promjenilo, al' ništa. .  A već prije toga je on meni govorio kako ima psihičkih problema. .  E sad je on odlučio da prekine pravo ali mi je rekao da mi ne može reći razlog, plaakao je, govorio kako me voli i kako se nada da ćemo jednog dana biti ponovo zajedno. .  Ništa mi nije bilo jasno. .  On je poslije toga sa mnom normalno komunicirao, ali sam ja odlučila stati tome u kraj jer mi samo teže bude. .  Tražila sam od njega da mi se ne obraća i tako je i bilo. . Da ne duljim, jednu noć je nešto objavio pogrdno na fb i ja sam se njemu javila. .  Osoba meni jako bliska, sestra(oni se ne poznaju) čitala je naše poruke i rekla mi je da on ima psihičkih problema jer je i ona tako imala. .  Dopisivanjem, otkrio mi je da ima psihičku bolest povređivanja ljudi oko sebe, isto kako mi je i sestra rekla. .  Ovako mi je ona to opisala, a i sve se poklapa sa njegovim stanjem. .  Takva osoba kao da je željna pažnje pa uradi nešto kako bi joj neko poklonio pažnju iako će ona do tada plakati 3 dana. .  Kako se u njoj bore dobra i zla, kako namjerno nekome nešto kaže da ga povrijedi ili da se posvađa jer je to smiruje. .  Kako sama pravi problem gdje ga nema, kao da joj fali problema, pa ga sama sebi napravi i onda plače. .  Kaže da se borila s time valjda se uspjela izboriti mada i sada  ponekad ima želju za svađom pa je sama traži. .  al' ništa to. .  Molim vas za pomoć, volim tog momka, ali ne znam kako da se ponašam prema njemu. .  Je li to uistinu neki poremećaj ili bezobrazluk'?? Ima li lijeka? Hvala unaprijed.  Pozdrav
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2178
OS
Mac OS X v: 10
Browser
Safari 8536.25
ono što se da primetiti, da ove, uglavnom glupe teme na psihologiji, postavljaju uglavnom "novi" članovi, koji obično pišu ijekavicom. pročitao sam početak teksta i shvatio da ovoj kućanici, kao i svakoj drugoj, pa još očajnoj, treba dobra salama.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.15
Moje misljenje je da moze da se svrsta u nesto sto se zove "lazni poremecaj"...

http://www.danas.rs/dodaci/psihologija/lazni_poremecaji.62.html?news_id=232844

Tj. da je namerno takav kako bi dobio reakciju. Onaj tip ljudi kome treba drama da bi ziveo inace je nepotpun. Tako da, bezi od toga...
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

I am a naughty Leonora.

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke 19397
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.116
mob
Nokia 
 Smile
IP sačuvana
social share

Never stop showing someone how much they mean to you. 
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 21.0
mob
Nokia 
Ja brinem za njega jer ovaj "poremecaj"  je cest u zenskim mozgovima. Dakle njemu izgleda treba promena pola.
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10425
OS
Windows XP
Browser
Chrome 27.0.1453.116
Sto svi ..novi na psihologiji .., , Smile;; =-- pisu.. haoticno. .j e bem ti ljeb.. pA zar jetesko normalno.. .  napisa tpost. . ...--2***
« Poslednja izmena: 29. Jun 2013, 14:40:56 od Slagvort »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 28. Jul 2025, 12:56:00
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: Poreme

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.056 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.