Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Tema za pitanja
o SMF forumu, phpBB2 i phpBB3 forumu, Wordpress i Joomla CMS sistemima!

Za vecinu drugih pitanja nacicete odgovor citajuci Top teme!

Idi dole
Stranice:
1  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Character Encoding PHP MySQL Problem  (Pročitano 3446 puta)
Hronicar svakodnevice

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 864
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.1
mob
Apple IPhone 3GS,
Jel svaki fajl treba da bude sacuvan ka UTF-8 ili samo index, posto se meni sve poziva sa indexa?
..................................................................................................................................
Svatio sam sto mi je bilo DW CS3 je pravio probleme uzeo sam ga prvi put radim php u nemu radi kontrole dizajna i eto sto se desilo ....

sad sam naiso na drugi problem sa kojim se opet nisam do sad susreo, na fajlove koje sam stavi utf-8 kao da su napravile padding-top oko 2em da ne za ko slucajno zbog cega se to desilo i kako se moze izbjeci
« Poslednja izmena: 28. Jul 2009, 11:41:50 od Boris_MB »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 176
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.12
Kako ti ubacujes podatke u bazu? Meni se desavalo da kad rucno ubacim nasa slova izgledaju ok ali pri izlazu iz baze dobijem te hijeroglife,a kad ubacujem preko forme onda je skroz ok,samo sto se onda u bazi vide hijeroglifi a kad se izrenda na stranu ispadne sve ok.
Pozz o//
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 864
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.1
mob
Apple IPhone 3GS,
preko PHPMyAdmina do sad nisam imo problema sa tim
sad sam uzeo cisto malo da istestiram posto je ovo nesto sto radim zabadava... Smiley  pa nisam puno pbraco paznju, iste clase i iste funkcije koristim koje sam koristio i na predhodnim proektima na kojima nisam imao probleme

Hvala NenadS na pomoci za snimanje dokumenta na UTF-8, ovo nikad nisam pazio kako se snima ali moguce je da je zend za to radio sam ....Smiley

Moram bazu sad staviti iz forme da vidim sta cu dobiti ....
« Poslednja izmena: 28. Jul 2009, 12:26:52 od Boris_MB »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 176
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.12
Probaj najobicniju formu sa update-uj jedan record i vidi,ako zapne cimaj.
Pozz o//
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.065 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.