Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 03. Jul 2025, 06:49:42
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Tema za pitanja
o SMF forumu, phpBB2 i phpBB3 forumu, Wordpress i Joomla CMS sistemima!

Za vecinu drugih pitanja nacicete odgovor citajuci Top teme!

Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Slabo iskustvo  (Pročitano 1149 puta)
15. Okt 2008, 11:56:06
Pocetnik

Zodijak Pisces
Pol
Poruke 18
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
Pozdrav,

Nisam tip koji voli da kritikuje, al ovo jednostavno moram

Dakle nakon sto sam dao oglas na burek, da trazim nekoga za izradu template, javio mi se g. Igor Velickovic iz PRO Media (http://polihost.rs/) i sve smo dogovorili, ja sam mu platio 100% od dogovorene cene, on je poceo nesto raditi, i uradio je do pola i onda je nestao, nece da se javlja na telefon, email ...

Eto toliko od mene, mislim da bi trebalo napraviti neku bazu preveranata, da se ne opčemo ovako

LP
« Poslednja izmena: 15. Okt 2008, 11:56:30 od PervizM »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Drugovi, drugovi, ... pa u drugom stanju...

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 2954
Zastava Vienna
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
HTC Sensation XL
 Smile.... trebao si drukchije dogovarati posao... pravni ugovor...potpis....i to... A kad dajesh oglas za template imash bruku osoba koje ce uraditi besplatno....npr. ja.....: Smile
IP sačuvana
social share
To je kao da kazes da nisi primetio ljubicastog slona sa neonskim osvetljenjem u guzici kako stoji pored tebe u mracnoj sobi Smiley
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 58
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
Nema mu vece kazne od ovoga sto si uradio,preko 2000 ljudi ja vjerujem posjecuje ovaj forum dnevno.To mu dodje kao "odlicna" reklama. 
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.60
mob
Apple iPhone 6s
Ako ocekujes da nadjes profesionalca, treba i ti da se postavis kao profesionalac.
Da postavis tacan i precizan oglas, da izaberes kandidata koji deluje najozbiljnije, i da potpises ugovor i resis modele placanja, rokove, damages i sl.

Svaka varijanta u kojoj se ne cuju obe strane je besmislena, a ti ako neces da ti se ponovi, budi i sam profesionalac...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak Pisces
Pol
Poruke 18
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
SF slazem se sa tobom, i ovo ce mi biti skola
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Lood 100%

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 123
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.17
mob
Samsung 
SF me je naveo da se i ja javim da bi čuli i drugu stranu. Nemam običaj da se obazirem na ovakve gluposti ali, ovaj put moram.

Oglas za ovaj posao sam video ovde na Bureku. Tipu sam se uredno javio pre otprilike 3 meseca i napravio 90% onog što je tražio mada pre toga nije uplatio ništa. Nekoliko puta sam ga mailom obaveštavao da sam skoro završio i da je potrebno da plati da bi mu poslao to što sam napravio. Na tom prvom poslu za njega sam radio custom template za Joomla CMS (po njegovom PSD-u) i prepravim neki modul za navigaciju. Dogovor je bio da mi to plati 80 eura (beda).

Posle skoro mesec dana sam odustao od njega i smatrao sam da sam džaba sve to pravio. Pre otprilike mesec dana mi se javio, dakle, skoro 2 meseca od početka posla i rekao da je firma za koju radi taj sajt na odmoru ali da će on da plati to što duguje ako mu uradim izmene na 2 template-a.

Ja sam opet pristao i napravio mu te 2 izmene, koje sam mu odmah i poslao, pre nego što je bilo šta uplatio. Tek tada mi je uplatio 80 eura za prvi posao.

Što se tiče tog prvog posla verovatno bi ga odavno završio da on sam odmah nije tražio da mu dam admin i FTP pristup. Ja mogu da razumem da neko nema iskustva sa Joomla CMS-om, ali da taj neko neprestano čačka po poslu, i to dok ja radim, to mi ne ulazi u glavu. Pogotovo kad je od izmene modula za menu nastao kompletan custom menu, pošto ono što je on tražio i metod koji je tražio nikako nisu mogli da se uklope.

Izvinjavam se članovima Bureka što je ovaj put poslužio za izlaganje "prljavog veša". Naravno, sve što sam rekao se može i dokazati pošto sam sačuvao email prepisku izmedju mene i Manuela, pa ako nekog zanima...
IP sačuvana
social share
When you assume, you make an ass out of u and me.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak Pisces
Pol
Poruke 18
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
Nemoj da iznosim mailove ovdje, ok?

I sto je jos gore, ti kazes 80 eura BEDA, pa ti si postavio cijenu, ja nisam nista rekao na nju
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.60
mob
Apple iPhone 6s
Najbolje da se vi lepo nadjete i dogovorite...

Posto ste obojica pokazali zavidan nivo neprofesionalizma.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 03. Jul 2025, 06:49:42
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.112 sec za 18 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.