nisam nasao nigde slicnu temu pa se nadam da se necete ljutiti sto sam otvorio novu.
Na Vasem sajtu sam video mogucnost preuzimanja sadrzaja sajta preko RSS feed-a, pa bih zeleo da Vas pitam za odobrenje prikazivanja na www.stipix.com, i da li Vam nacin predstavljanja vesti Vaseg sajta odgovara.
Zeleo bih da Vam predlozim da mi posaljete i ostale RSS feed linkove, ukoliko ih imate.
Stipix.com je nov sajt koji prikazuje vesti i informacije upotrebom RSS feed-ova i ostvaruje dobru saradnju sa mnogim poznatim i velikim srpskim sajtovima, pa se nadam da cemo dobru saradnju ostvariti i sa Vama.
P.S. Zamolio bih Vas da, ako je to moguce i ne remeti Vam koncepciju sajta, i ako zelite, postavite link ka sajtu www.stipix.com, negde, gde Vi to odredite.
Feed linkove mozete pokupiti na naslovnoj strani foruma za ceo sajt, svaki forum pojedinacno, a ako je potrebno i za svaku temu... Sto se tice back linkovanja, kada bi to radili sa svakim sajtom koji ka nama linkuje pola foruma bi bili linkovi.
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!