Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ponovo devojka u koju se zaljubio  (Pročitano 3225 puta)
08. Sep 2005, 08:32:17
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Ponovo devojka u koju se zaljubio

Raskinuli ste. Ostavio vas je. Možda ste raskinule vi, nije bitno. Boli vas to što više niste zajedno. Sećate se lepih zajedničkih trenutaka i želite da ste opet s njim. Da ga ponovo zagrlite, poljubite, osetite njegov dodir, čujete njegov smeh i njegove glupe viceve... Baš vam nedostaje. Ipak, kao i svaka pametna devojka, znate da nećete ništa postići time što biste ga jurile - ili bar nećete postići ništa osim da ga još više odbijete od sebe.

Desi se, slučajno ili "slučajno", da ga ponovo vidite. Počne i neki razgovor, pa i prisećanje na zajedničke dane. Možda i priča o tome zašto je do raskida došlo. Počnete da mu prebacujete ono što ste mu i krajem veze prebacivale, posvađate se, rastanete se - i kad stignete kući, besno se isplačete. Eto, najzad ste se videle s njim, pričali ste i opet ste morali da se posvađate! Ipak, i dalje želite da ponovo budete s njim, da ga ponovo privučete. Samo, kako?

Ne novim svađama, to je sigurno; novim svađama koje deluju kao odjek onih starih, iz vremena dok ste još bili zajedno. Tako ga samo podsećate na ono ružno iz vaše veze i učvršćujete ga u uverenju da je dobro što je ta veza okončana. Umesto toga, smirite se i nabacite osmeh na lice. Agresiju koju osećate ispucajte negde drugde (može i tokom boks meča sa sopstvenim jastukom, ili pisanjem pesama punih gneva), nipošto pred njim.

Pred njim postanite ponovo ona devojka u koju se zaljubio. Ne gunđava, svađi i zvocanju sklona devojka kakva ste bili pri kraju veze (nema veze ni ako je vaše gunđanje bilo potpuno opravdano), već ona preslatka, simpatična devojka koja se tako lepo smeje i čija ljubav čini da se on oseti kraljem celog sveta. Setite se kakve ste bile u vreme kada se on zaljubio u vas i potrudite se da pred njim to ponovo postanete. Tako će se i on setiti zašto je želeo da bude s vama i može se desiti da to poželi ponovo. Da poželi da vašoj ljubavi da još jednu šansu - a na vama je onda da priliku maksimalno iskoristite.

Srećno!
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Zastava Unutrasnja strana vetra
mob
Apple 15
Sve je to fino u teoriji, ali u praksi (ponovo pocinjem sa istom recenicom  Smile) ipak emocije nadvladaju... Lako je nekom ko sedi za kompom i kuca tekst, a pri tome je srecan, da kaze: samo polako, nemojte biti agresivni... Drugacije je to kad preko puta tebe stoji osoba koja ti je iscupala srce i iseckala ga na sitne komade... Tad radi sve samo ne mozak...
Uostalom, ponovo pomirenje - mozda jedna od najsramotnijih situacija u zivotu...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Krajnje beznadezan

vid' noge, prava transformerska :chuckel:

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 14402
Zastava beograd
nema leba od toga...
IP sačuvana
social share
u pocetku sam krenuo slabo,a onda sam naglo popustio...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Legenda foruma

"I'm not always right, but I'm never wrong"

Zodijak
Pol
Poruke 49711
hm...

ako se jednom vec def. se zavrsilo...
cisto sumnjam da bi ponovo bilo sta funcionisalo
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Aquarius
Pol Žena
Poruke 1
raskinula sam sa deckom pre jedno 2 meseca jer bila sam primorana(zdravstveni problem)..ja sam jos uvek zaljubljena u njega i znam da ni on nije ravnodusan prema meni,ali tu je ponos,osecaj povredjenosti..zaista me voleo..istina je da smo bili samo 5 dana zajedno ali pre toga je bilo god dana konstantnog muvanja..da li nesto da radim ili da pustm da se stvari odvijaju svojim tokom???HELP!!
IP sačuvana
social share
DaDa:)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Unbelievable!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1481
Zastava Beograd
mob
HTC Diamond 2
kako on tebe moze da zavoli za 5 dana... nikad mi netje biti jasna ta instant osetjanja...  Smile
IP sačuvana
social share
U spin me right round, baby right round like a record, baby right round round round...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
i nikad mi nece biti jasni ljudi koji dozvole da im neki pateticni ponos stoji na putu...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Svedok stvaranja istorije

kad porastem, 'ocu bRe da budem tu-ri-STA!!

Zodijak
Pol
Poruke 26315
Citat
Agresiju koju osećate ispucajte negde drugde (može i tokom boks meča sa sopstvenim jastukom, ili pisanjem pesama punih gneva), nipošto pred njim.

Pred njim postanite ponovo ona devojka u koju se zaljubio. Ne gunđava, svađi i zvocanju sklona devojka kakva ste bili pri kraju veze (nema veze ni ako je vaše gunđanje bilo potpuno opravdano), već ona preslatka, simpatična devojka koja se tako lepo smeje i čija ljubav čini da se on oseti kraljem celog sveta.
...

auuu, kako sam se sad iznerviralaaaa....
IP sačuvana
social share
imam nešuntave dlanove Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne Diraj Tigra Dok Se Igra!

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 23881
Zastava Izgubljena u vremenu i prostoru
Posle raskida jedne ozbiljne veze je, po mom misljenju, najbolje da ostane sve samo na secanju/prisecanju. Pa bas ukoliko neko mora da se priseca ili spominje, neka to budu samo lepe situacije. Smatram da jednostavno ne treba buditi stare duhove, jer se samim tim osvezavaju i stare rane. Ako je vec doslo do raskida, logicno je da je postojao razlog. Cemu mucenje?
Ovo je istinit razgovor, nakon raskida duge ozbiljne veze:

On: Ali zasto? Ja te i dalje volim, osecam...
Ona: Objasnicu ti prostije da razumes! Secas li se svog koznog mantila koji si pocepao?
On: Da, i kakve to ima veze sa nama?
Ona: Koliko se secam odneo si ga da neku vrstu "dorade" i sta je bilo s tim?
On: Pa ne vidi se uopste gde sam ga pocepao, besprekorno je uradjeno.
Ona: Eto vidis.
On: Svasta! I dalje mi nije jasno kakve to ima veze sa nama?!
Ona: Pa... na mantilu se ne vidi da je "krpljen", ko god pogleda nece primetiti, ali ces ti znati da je bas na tom mestu bio pocepan i uvek ces gledati da li se mozda ipak vidi. Razmisli, shvatices.

I tako se ta prica zavrsila. Jednom kada se pokida nit, samo hrabri i ludi (ne mislim nikoga da vredjam, ovo "ludi" je cisto u zargonu) mogu da nastave dalje s verom da sve moze da bude kao pre. E sad je pitanje koliko smo hrabri ili ludi? Mada, iskustvo je izgleda zbir nasih razocarenja. Mozda ja i gresim, to je ipak samo moje misljenje. Iskreno, BRAVO za one koji mogu da "zazmure" i nastave ponovo dalje.
IP sačuvana
social share
Ja sam andjeo sa neba i bezobrazna kad hocu, ja cutim, al` kad treba pevam danju pevam nocu, zahtevna k`o dete, a u dusi sam romantik, ja se klonim svake stete, al` za frkom sam fanatik

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol Žena
Poruke 6861
mob
LG 
Ponekad se moze ponoviti. Ako je vremenska distanca dovoljna, a dvoje sazrelo i odraslo.
IP sačuvana
social share
Bolje je biti bogat cijeli zivot, nego jedan dan siromasan.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.078 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.