Imam jedno pitanje, pa ako neko moze da pomogne. Stvar je u sledecem. Da li u nasoj zemlji Srbiji postoji servis koji pruza uslugu da fax moze da se prima na email. Naime hteo bih da otvorim virtualnu kancelariju, pa mi je i ovaj nacin komunikacije bitan. U inostranstvu postoji dosta ovakvih servisa (fax to email na google traziti, ) koji se placaju, ali se dobije i broj telefona na koji ljudi mogu da ti salju fax-ove. Posto ovo ne bi funcionisalo kod nas u smislu da neko ko treba da mi poslaje fax mora da zove neki broj u americi, engelskoj ili ko zna gde , pitam da li ima ovakva mogucnost kod nas ili barem neka priblizna varijanta koja moze da pomogne.
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.
Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.