Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 25. Jul 2025, 10:44:13
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Prekinite monotoniju  (Pročitano 301 puta)
16. Apr 2009, 15:04:59
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne Diraj Tigra Dok Se Igra!

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 23881
Zastava Izgubljena u vremenu i prostoru
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
Prvo dođe ljubav, pa brak a zatim neizbežan put ka navici, dosadi, ustaljenoj rutini u spavaćoj sobi, kao i prepirke zbog svega nabrojanog. Mnoštvo priča o vezama koje možemo videti u medijima ili čuti od svojih najbližih obično govore o tome da, ukoliko traju dugo, ubijaju sve seksi što je pokrenulo i zbližilo dvoje na početku.

Broj razvoda ovoj priči ide u prilog: u Srbiji je do pre koju godinu bilo više razvoda nego venčanja, a ni sada situacija nije mnogo bolja. Mnogi smatraju da je dugoročna monogamija zapravo okrutna kazna, a svejedno žele da njihov brak funkcioniše. Svi mi želimod a živimo "srećno do kraja svojih dana". samo ne znamo kako to da izvedemo. Zato, kada veza počne da se klima, gubimo nadu do trenutka kada definitivno dignemo ruke od braka.
na sreću, moguće je udahnuti novi život u učmalu vezu. Evo kako da se ponovo zaljubite u svog životnog saputnika:
Postanite seksi dana sa naslovnice
Shvatite da ne možete očekivati promenu u svojoj vezi ukoliko ništa sami ne činite da bi je promenili. Na primer, ako želite više romantike, stvorite je. Ako tražite više ljubavi i strpljenja od svog partnera, pokažite mu to sopstvenim primerom. Ono što tražite to ćete i dobiti, pa ako obasipate partnera nezadovoljstvom, gorčinom i iritantnim ponašanjem, to će vam se vratiti. Ukoliko mu pružite ljubav, razumevanje i poštovanje, to će vam se vratiti isto tako!
Sagledajte vezu iz svih uglova
Lako je posmatrati vezu samo sa svoje tačke gledišta, jer se tako lakše uoče sve greške koje vaš partner čini. Umesto da se učaurite u svoj mali svet, pokušajte da budete realni i pogledate šta to partner vidi, u čemu vi grešite. na primer, žalite se da vam ne pomaže dovoljno i da nije tu kada vam je potreban. A kada ste vi samo zarad njegovih potreba bili njemu na raspolaganju? Ne plašite se da oštro sudite sebi isto tako oštro kao partneru. To je, zapravo, način da popravite stvari.
Nabacivanje je IN
Neverovatno je koliko ljudi bleji unaokolo i žali se kako im je seksualni život očaj, a da ništa ne preduzmu. Ukoliko želite uzbudljiviji i strastveniji seks, učinite pvi korak. Nabacujte mu se. Pa niste neznanci, neće vas pogrešno shvatiti... Moglo bi vam se učiniti malo zastrašujuće u početku, ako to ranije niste radili, ali jedino što iz toga možete da izvučete je uživanje. Seks nije minorna komponenta svakodnevnog života u dvoje, već jedan od temelja veze, usko povezan sa poverenjem, intimnošću i emocionalnom povezanosti. bez dobrog i opuštenog seksa nema prave veze.
Budite otvoreni
Kada razgovarate sa partnerom, pokušajte da stvari predstavite na pozitivan način. Rečenicu "Ti nikada ne slušaš šta ti govorim" zamenite sa "Želim da znam da me slušaš". kada kukanje zamenite molbom, stvari se preokrenu. Uostalom, takav je jezik muškaraca - konkretan. A izbećićete i onu dosadnu igricu optuživanja i ispitivanja ko-je-kriv-za-bilo-šta. Umesto da postane defanzivan, partner će vas čuti i saslušati i verovatno prihvatiti predloge ukoliko su jasni i na mestu.
Ukoliko želite da ponovo osetite romansu sa partnerom, pokušajte i da počnete da izlazite kao na sastanke nekada, na početku veze. Ukoliko imate podmladak, pošaljite ih kod dede i babe ili iznajmite bebisiterku. Vaša veza je najbitnija u toj zajednici i zato nemojte da sebe opterećujete osećanjem krivice što svoje supružničke dužnosti pretpostavljate ulozi roditelja.

Izvor: ekstravaganca
IP sačuvana
social share
Ja sam andjeo sa neba i bezobrazna kad hocu, ja cutim, al` kad treba pevam danju pevam nocu, zahtevna k`o dete, a u dusi sam romantik, ja se klonim svake stete, al` za frkom sam fanatik

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 25. Jul 2025, 10:44:13
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.084 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.