ma idi civilno, sta je to 9 meseci evo kod drugara u bolnici radi dosta civilnih "vojnika", drzis se hodnika dok guras babu u kolicima i nema problema.
ma idi civilno, sta je to 9 meseci evo kod drugara u bolnici radi dosta civilnih "vojnika", drzis se hodnika dok guras babu u kolicima i nema problema.
a sta bi vi vise voleli: da radite u nekoj firmi tih 9 meseci za soma evra platu ili da gurate neku babu u bolnici za dz?! zasto da sluzim vojsku ako mogu da je se oslobodim...? ...samo nemojte onu pricu o dugu otadzbini, ja ovoj zemlji nista ne dugujem!
Знам да ће неко сад рећи да би од та два највише волео да гура бабу за "сома евра" и да ће неко почети дугу причу о отаџбини,али генерално је идеја да у случају рата,за шта се човек и вежба у војсци,будеш спреман да се сам браниш а не да чекаш да то неко други учини за тебе....наравно,ово све под условом да си способан да служиш... П.С.Само немојте почињати дугу причу о томе како ратова више неће бити....
...samo nemojte onu pricu o dugu otadzbini, ja ovoj zemlji nista ne dugujem!
pa kao takav bolje da te nema u uniformi. kako nista ne dugujes? a gde si rodjen? u turkmenistanu? dug prema drzavi nije materijalnog oblika, vec duhovnog. to nije dug prema ovom ili onom politicaru ili stranci/partiji. to je dug prema onima koji su dali svoje mlade zivote braneci ovu drzavu od zavojevaca tokom vekova. mada imam osecaj da dzabe pisem
П.С.Само немојте почињати дугу причу о томе како ратова више неће бити....
То је најсмешнија прича коју сам чуо у животу, откуд неко зна да ратова неће бити.Ако се некоме ћефне да нападне он ће те напасти неважно шта је чика Тадић рекао.