Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 24. Avg 2025, 00:39:17
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 [Sve]
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: pomozite mi  (Pročitano 2269 puta)
21. Jul 2007, 13:26:16
Svakodnevni prolaznik

da li ima neko na ovome svetu ko nije voleo ko pat

Zodijak
Pol Žena
Poruke 260
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 

U vezi sam dve godine.Moj decko je pre mene bio u vezi sa zenom koja iz prethodnog braka ima dvoje dece,a koja radi u Italiji.Sa njom je napravio zajednicku kucu koju je prepisao na njeno ime.Posle godinu dana naseg zabavljanja,kada je ona dosla u yu on je cekao na aerodromu otisli su zajedno kuci,meni je svo to vreme pricao da ide da se raspravi sa njom oko podele kuce.Mislim da je on posumnjao da ce ona hteti opet sa njim i poceo je da mi postavlja pitanja u fazonu sta cu ti ja nisam ja za tebe i ostalo.Naravno otisao je kod nje a ja ostala da tugujem.Posle nepunih 10 dana posto se posvadjao sa njom,navodno nije htela da podele imovinu kako je on hteo,napio se,i sutra dan dosao kod mene,pokazivao mi  je kao da me ne znam koliko voli,kako mu je bilo tesko i ostalo.Ja zaljubljena naravno nastavljam dalje sa njim.Onda sa vremena na vreme vidim kako je zvao njenog strica,brata pod izgovorom da oni su dobri ljudi nisu kao ona.Sve to mi veoma tesko pada.Podneo je tuzbu protiv nje i danas upravo vidim da je okretao ponovo broj njenog brata.Uvek nadje neki izgovor.Molim vas dajte mi neki savet u vezi ove moje veze,ja sam mnogo zaljubljena i osecajna osoba i sve ovo me jako boli.Hvala unapred
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Žena
Poruke 25336
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
Sve te pozive njenoj rodbini bih ja shvatila, pogotovo ako je podigao tuzbu protiv nje; da nije bio sa njom kad je ona dosla i da nisi primetila da se poceo 'hladnije' ponasati.

Mislim da bi prvo trebala sa njim porazgovarati. Glupo je da budes u vezi u kojoj ces stalno strepiti od toga da ta zena opet ne dodje i da tvoj momak opet ode za njom. Glupo je bilo i sto si mu dopustila da ti se vrati, ali je svakako to trebao cijeniti.

Ne znam, malo su mi nejasni svi ti odnosi njega i njene rodbine .. A cini se da su i tebi, i zato trebas prvo od njega traziti objasnjenje.

IP sačuvana
social share

*Most gods throw dice, but Fate plays chess, and you don't find out til too late that She's been playing with two queens all along. *
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Žena
Poruke 260
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
Sve te pozive njenoj rodbini bih ja shvatila, pogotovo ako je podigao tuzbu protiv nje; da nije bio sa njom kad je ona dosla i da nisi primetila da se poceo 'hladnije' ponasati.

Mislim da bi prvo trebala sa njim porazgovarati. Glupo je da budes u vezi u kojoj ces stalno strepiti od toga da ta zena opet ne dodje i da tvoj momak opet ode za njom. Glupo je bilo i sto si mu dopustila da ti se vrati, ali je svakako to trebao cijeniti.
To i ja tako shvatam ali cim pocnem sa njim o tome on uvek nadje izgovor da je to proslost i da ne trebam da se opterecujem time

Ne znam, malo su mi nejasni svi ti odnosi njega i njene rodbine .. A cini se da su i tebi, i zato trebas prvo od njega traziti objasnjenje.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak
Pol Žena
Poruke 25336
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
Cekaj, kad je dosla ta zena iz italije, gdje su njih dvoje otisli tih deset dana ?

To nije ok, mogli su sve to zavrsiti preko advokata, ako su videli da od dogovora nema nista, a svakako nije potrebno 10 dana da se to shvati, vec 10 minuta.

Ako je i pre bio u dobrim odnosima s njenim bratom, onda ne trebas oko toga dizati frku. Meni je najmutnije od svega taj period od 10 dana sa njom. Ne znam kako se sad ponasa prema tebi ? Je li hladan, odsutan ..  ?
IP sačuvana
social share

*Most gods throw dice, but Fate plays chess, and you don't find out til too late that She's been playing with two queens all along. *
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Kul fraza na latinskom! :)

Zodijak
Pol
Poruke 10007
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5
malimops.... koliko godina imas?
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

I observe people.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1236
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12;
Draga malimops,

Kazete da je vas decko bio u VEZI sa doticnom gospodjicom, koliko sam razumeo..veza nije isto sto i brak, i zato ne vidim razlog prepisivanje njegove imovine na njeno ime.
Licno verujem, da u vezi ne bi trebalo da ima nikakvih tajni, ali i da je bilo nuzno da se doticni gospodin raspravi sa bivsom devojkom o podeli imovine, jer ste ipak napisali da se radi o zajednickoj kuci.
Ono sto meni u ovom trenutku pada u oci, jeste cinjenica da je poceo da vas ubedjuje da nije za vas, gde je suptilno nagovestio da zeli da se pomiri sa bivsom devojkom.
Vasem izabraniku se, ocigledno, nije ispunila zelja u smislu podele imovine, te je odlucio da od vas zatrazi jos jednu sansu,  izlizanim "forama" da vas voli, da ne moze bez vas, da mu je tesko, zao i slicno...
Vidim da ste jako zaljubljeni u navedenu osobu, i drago mi je sto u moru agresivnih i emotivno-anesteziranih ljudi postoji neko tolerantan ko mu je oprostio, i dozvolio da se vrati u vas zivot.
Kao strucno lice, preporucio bih vam da posle neprijatnih iskustava pocnete da sumnjate u sve sto ima veze sa vasim deckom, pa i pozivi njenom stricu, bratu, i slicno, jer mi izgovor "oni su dobri ljudi" deluje "tanko".
Podneo je tuzbu...verujem da ce to jos vise iskomplikovati stvari izmedju njih dvoje, a samim tim izmedju vas, a kako bih vas postedeo daljih problema i muka, predlozicu vam nesto sto mi je upravo palo na pamet.
Zasto ne biste pozvali strica, ili brata, gore imenovane zenske osobe, otisli na kafu, objasnili im vasu situaciju, i zatrazili objasnjenje. Ako su toliko "dobri ljudi" kako vas muz tvrdi, verujem da ce vam reci istinu, a vi ste jedina osoba koja moze da odluci sta da radi dalje.
Mladi ste, razumni, a svet je pun osoba koje su usamljene, i traze srodnu dusu. Ukoliko vam ne uspe sa sadasnjim deckom, pogledajte okolo, sigurno postoji mnogo osoba koje bi dale sve da budu broj 1 u vasem zivotu.

P.S. Zaboravio sam izuzetno bitnu stvar. Ukoliko ostanete sa vasim sadasnjim deckom, i jednog dana isplanirate vencanje, preporucujem potpisivanje predbracnog ugovora  Smile
« Poslednja izmena: 21. Jul 2007, 14:38:29 od dare_ »
IP sačuvana
social share
Doctor, doctor, People keep ignoring me!
-Next please!

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak
Pol Žena
Poruke 25336
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
Ju sto suknu covek nabrzaka  Smile

Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Žena
Poruke 515
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5
moram nesto da primetim , jeste off ali moram a ako mod zeli neka obrise.
Tako se neko javi sa dramaticnim problemom, svi se mi angazujemo maksimalno da pomognemo, a osoba koja je trrazila pomoc vise se ni ne pojavi, stvarno nema smisla, koga mi zapravo pokusavamo da savetujemo,i sa kim delimo misljenja?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

I observe people.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1236
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Suknu nabrzaka  Smile Smile

Ja sve shto napishem ovde, prekopiram i posaljem pp Smiley Mnogo je lep osecaj kad si u situaciji da pomognes ljudima, a ako se ne pojave vishe, bar smo naucili nesto novo Smiley

Poenta : Predbracni ugovor obavezno!!!   Smile
IP sačuvana
social share
-Next please!

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak
Pol Žena
Poruke 25336
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
Sofija - bila je tu do malopre  Smile

Dare - slazem se Smiley
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 10007
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5
Poenta : Predbracni ugovor obavezno!!!   Smile
Dare - slazem se Smiley

E kakvi ste vi ljudi Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak
Pol Žena
Poruke 25336
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
Nisam na to mislila cevapu jedan  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 10007
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5
Nego? Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak
Pol Žena
Poruke 25336
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
Citat
a ako se ne pojave vishe, bar smo naucili nesto novo
na ovo pobogu  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 10007
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5
Pa... Smile ja nista novo i pametno nisam naucio ovde...ti? Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak
Pol Žena
Poruke 25336
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
Pa nije niko spomenuo da se ista pametno nauci   Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 10007
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5
E pa onda necu vise da se igram sa vama Smile

P.S - da ne spamujemo vise devojci/zeni na temi Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Žena
Poruke 260
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
Draga malimops,

Kazete da je vas decko bio u VEZI sa doticnom gospodjicom, koliko sam razumeo..veza nije isto sto i brak, i zato ne vidim razlog prepisivanje njegove imovine na njeno ime.
Licno verujem, da u vezi ne bi trebalo da ima nikakvih tajni, ali i da je bilo nuzno da se doticni gospodin raspravi sa bivsom devojkom o podeli imovine, jer ste ipak napisali da se radi o zajednickoj kuci.
Ono sto meni u ovom trenutku pada u oci, jeste cinjenica da je poceo da vas ubedjuje da nije za vas, gde je suptilno nagovestio da zeli da se pomiri sa bivsom devojkom.
Vasem izabraniku se, ocigledno, nije ispunila zelja u smislu podele imovine, te je odlucio da od vas zatrazi jos jednu sansu, izlizanim "forama" da vas voli, da ne moze bez vas, da mu je tesko, zao i slicno...
Vidim da ste jako zaljubljeni u navedenu osobu, i drago mi je sto u moru agresivnih i emotivno-anesteziranih ljudi postoji neko tolerantan ko mu je oprostio, i dozvolio da se vrati u vas zivot.
Kao strucno lice, preporucio bih vam da posle neprijatnih iskustava pocnete da sumnjate u sve sto ima veze sa vasim deckom, pa i pozivi njenom stricu, bratu, i slicno, jer mi izgovor "oni su dobri ljudi" deluje "tanko".
Podneo je tuzbu...verujem da ce to jos vise iskomplikovati stvari izmedju njih dvoje, a samim tim izmedju vas, a kako bih vas postedeo daljih problema i muka, predlozicu vam nesto sto mi je upravo palo na pamet.
Zasto ne biste pozvali strica, ili brata, gore imenovane zenske osobe, otisli na kafu, objasnili im vasu situaciju, i zatrazili objasnjenje. Ako su toliko "dobri ljudi" kako vas muz tvrdi, verujem da ce vam reci istinu, a vi ste jedina osoba koja moze da odluci sta da radi dalje.
Mladi ste, razumni, a svet je pun osoba koje su usamljene, i traze srodnu dusu. Ukoliko vam ne uspe sa sadasnjim deckom, pogledajte okolo, sigurno postoji mnogo osoba koje bi dale sve da budu broj 1 u vasem zivotu.

P.S. Zaboravio sam izuzetno bitnu stvar. Ukoliko ostanete sa vasim sadasnjim deckom, i jednog dana isplanirate vencanje, preporucujem potpisivanje predbracnog ugovora Smile
Mozda bi najbolje bilo da ja sve ovo zavrsim jer ce mene uvek da jede to pitanje,da li je on jos uvek voli,cesto razmisljam da je on samnom samo zato sto ne moze da bude sa njom,da sam se ja nasla na pogresnom mestu u pogresno vreme i upala u celu ovu igru
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

I observe people.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1236
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Vi ste ta koja odlucuje...
Ja mislim da bi trebalo da sacekate jos neko vreme, ma koliko kratko ono bilo, da vidite kako ce se stvari odvijati, i nakon toga donesete odluku.
Nije lako odreci se nekoga u koga ste zaljubljeni, i sa kim ste vise od godinu dana, bez jakog razloga. Probajte da nadjete jak razlog.
IP sačuvana
social share
-Next please!

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Žena
Poruke 515
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5
Nisi nam odgovorila koliko je tebi i njemu godina.. ( a i njoj)?
« Poslednja izmena: 21. Jul 2007, 15:57:10 od sofijaa »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4;M
mob
Nokia 
Malimops, za tebe je bitno kako se ti osećaš u svojoj vezi sad i ovde. Tvoj dečko je svoju staru vezu morao da rasčisti i okonča pre ulaska u novu. Pošto očigledno nije i pošto se ti zbog toga osećaš loše traži sebi drugog partnera. Ni jedan dan, sat, minut, protraćeni živci, prolivene suze ne mogu se vratiti. Ako ne veruješ svom dečku, znači nema razloga da oklevaš.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

arogantan sam i uglavnom bezobrazan

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 1172
Zastava doboj republika srpska
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson D750
opušteno i polako bez žurbe
IP sačuvana
social share
partizan u srcu, zvezda ciganima ali čergašima.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Namćor&Namćor&Namćor

Zodijak
Pol Žena
Poruke 1330
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Citat
Mozda bi najbolje bilo da ja sve ovo zavrsim jer ce mene uvek da jede to pitanje,da li je on jos uvek voli,cesto razmisljam da je on samnom samo zato sto ne moze da bude sa njom,da sam se ja nasla na pogresnom mestu u pogresno vreme i upala u celu ovu igru

Hm, probaj da pobediš sebe, i to  što pre.

Šta te briga za tetke nečije i stričeve, tvoj život prolazi.

Citat
Moj decko je pre mene bio u vezi sa zenom koja iz prethodnog braka ima dvoje dece,a koja radi u Italiji.Sa njom je napravio zajednicku kucu koju je prepisao na njeno ime.

Ili laže ili je lud ...sorry

Smile

Btw ne troši mladost i vreme lupajući glavu , šta misli i šta radi ...kako mi se čini dotični to ne zaslužuje.

IP sačuvana
social share
Ne volem,
nikog, lutko, takva mi je narav
kao odžak star i garav
puno dima je kroz mene proslo.
Ne volem,
ujne, strine, šogore, komšiluk,
nataknem ih na čiviluk
od njih ništa dobro nije došlo
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 [Sve]
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 24. Avg 2025, 00:39:17
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 8.338 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.