Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 27. Nov 2024, 02:59:42
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pomozite mi :( Rastanak  (Pročitano 9007 puta)
Krajnje beznadezan

"During your life never stop dreaming..."

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10233
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 18.0
mob
SonyEricsson W800i
Бојане,

изађи у град, нађи неку мулаткињицу, одери је од секса (и тако пар вечери), па ће лако срце мање да те боли.

Nekako se i plasim da to uradim.. Postoji taj osecaj, koji mi ne da mira, dodje mi da je pozovem.. Ali znam sta cu cuti, i to me boli.. I ne mogu.. Da uradim to imacu nju u glavi vrv.. Ali probacu, vrv vas smaram.. Hvala vam
Opusteno,normalno je da se tako osecas...ali prva,druga,treca...videces kako ce ti lako izleteti iz glave  Smile
Ljudi su gore lepo rekli-dobro si prosao.Mogao si da se zavlacis ko zna koliko jos sa njom i gubis svoje vreme ne znajuci sa kim si.Ona ti je bar lepo rekla da te je prevarila,i to je to.Preko prevare se ne prelazi.Predjes li sad preko toga,ona ce biti sa milion njih,dok ces ti da slinis tu sam.Zelis to?
IP sačuvana
social share
O Partizane,o sampione,uz Tebe uvek smo mi,zato pobedi!Pesme se ore,i baklje gore,jer mi smo tvoji GROBARI!
GNP!
2pac R.I.P.
Pile,brate,pocivaj u miru!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 17
Zastava Rennes
OS
Windows 7
Browser
Chrome 24.0.1312.56
mob
Samsung Omnia
Бојане,

изађи у град, нађи неку мулаткињицу, одери је од секса (и тако пар вечери), па ће лако срце мање да те боли.
Hvala ti puno.. Znam to sve.. Trudicu se, nisam lik koji tako prica svakome nesto, ali imam toliko toga u meni da isrpicam a cutim, i puknem od svega. Hvala Smiley

Nekako se i plasim da to uradim.. Postoji taj osecaj, koji mi ne da mira, dodje mi da je pozovem.. Ali znam sta cu cuti, i to me boli.. I ne mogu.. Da uradim to imacu nju u glavi vrv.. Ali probacu, vrv vas smaram.. Hvala vam
Opusteno,normalno je da se tako osecas...ali prva,druga,treca...videces kako ce ti lako izleteti iz glave  Smile
Ljudi su gore lepo rekli-dobro si prosao.Mogao si da se zavlacis ko zna koliko jos sa njom i gubis svoje vreme ne znajuci sa kim si.Ona ti je bar lepo rekla da te je prevarila,i to je to.Preko prevare se ne prelazi.Predjes li sad preko toga,ona ce biti sa milion njih,dok ces ti da slinis tu sam.Zelis to?
IP sačuvana
social share
Aimer quelqu'un c'est lui donner le pourir de nous détruire . . .
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Prince of Persia - Warrior Within

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 3254
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 18.0
mob
Samsung Galaxy S Advance
Ako nesto fali/ne valja u vezi, popricha se izmedju partnera pa ili se nadje/popravi, ili se nastavi dalje...
A ne da se to trazi na drugom mestu pa se onda samo objavi kao razlog raskida.

Postupila je vrlo nekorektno. Jeste to bila veza na daljinu, i mozda 2 godine nije bilo tako ozbiljno shvaceno kao sto bi bilo da ste skoro svaki dan provodili zajedno, ali da se u toku veze i to uz najavu poljubi sa nekim drugim i naknadno tebi objavi raskid - to tebi samo olaksava stvari da bez lupanja glavom ostavish takvu curu jer to nije ono sto bi iko iole normalan pozeleo za nesto vishe osim povremene kres kombinacije.

I prijateljski savet: Jeste da treba cura/zena da ti bude prioritet u zivotu ako se volite i sve to, ali nikada, i to mislim - nikada nemoj da odstranish drustvo iz tvog zivota zbog samo jedne osobe. Bilo to tvoji, njeni, ili zajednichki drugari. Pa majku mu, sat vremena nedeljno ili jedno vece mesecno sigurno ces moci da odvojish za njih. Znam dosta ljudi koji su cinili takve greske i vrlo se pokajali zbog toga.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 17
Zastava Rennes
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 18.0
mob
Samsung Omnia
Ako nesto fali/ne valja u vezi, popricha se izmedju partnera pa ili se nadje/popravi, ili se nastavi dalje...
A ne da se to trazi na drugom mestu pa se onda samo objavi kao razlog raskida.

Postupila je vrlo nekorektno. Jeste to bila veza na daljinu, i mozda 2 godine nije bilo tako ozbiljno shvaceno kao sto bi bilo da ste skoro svaki dan provodili zajedno, ali da se u toku veze i to uz najavu poljubi sa nekim drugim i naknadno tebi objavi raskid - to tebi samo olaksava stvari da bez lupanja glavom ostavish takvu curu jer to nije ono sto bi iko iole normalan pozeleo za nesto vishe osim povremene kres kombinacije.

I prijateljski savet: Jeste da treba cura/zena da ti bude prioritet u zivotu ako se volite i sve to, ali nikada, i to mislim - nikada nemoj da odstranish drustvo iz tvog zivota zbog samo jedne osobe. Bilo to tvoji, njeni, ili zajednichki drugari. Pa majku mu, sat vremena nedeljno ili jedno vece mesecno sigurno ces moci da odvojish za njih. Znam dosta ljudi koji su cinili takve greske i vrlo se pokajali zbog toga.
Ne bih da vas puno smaram, ali komplikovano je.. Preselio sam se ovde, i ne znam skoro nikoga.. I onda mi tesko, nemam s kim pisati, stari drugari.. Nije to vise to, ne zbog moje greske, ili moje odluke bolje receno.. Ona me je bas sredila lepo, stvar je u tome sto ona meni nije rekla da ne moze da nastavi sa mnom, samo otisla.. Poljubila se lepo i dosla, i cuti.. Ja trebam da prihvatim da se ona ljubi kad joj volja, kad joj se krofna napuni, a ja da cutim i budem tu.. To je ona htela, nista ljudi hvala vam.. Probacu da je zaboravim..
Nemam ni stan jos, po hotelima sam, u skoli.. Sjebano mi je sve, i tesko
Moracu da nesto uradim.. I uradicu samo da je zaboravim i krenucu polako da upoznajem i probam puno toga..
Samo mi fali ( drug ) da se ispricam.. Muka mi je od ovih Francuza Smile Pozdrav
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 147
OS
Windows
Browser
Opera 12.12
awww, mon petit chou, ne sois pas triste Smiley

pa šta ti misliš, moj šiljokuranoviću, da postoji rešenje ? pa da postoji pravilo u takvim situacijama, (nazovimo ga taktika: Rovac) , ko bi napisao sve one predivne kafanske pesme o ženama koje su sjebale autora ? Toma Zdravković bi završio kao ..obućar...
Jednostavno, rešenja nema, boli i boleće te- patićeš kao patika i ni po čemu nisi poseban, svi smo prošli kroz to. Možeš to da zalečiš, alkoholom i npr. kurvama, ali smao jako puno vremena može da učini da se preporodiš.
Jedina lepa vest je da ti je bilo suđeno da budeš jeban kad-tad, a sad si najzad završio sa tim. Od danas počinje period tvog sazrevanja, jer si prešao prvi stepenik , nazovimo ga "kurva mi je slomila srce". Onda ćeš se opet zaljubiti jednom, pa će ti ta druga tek pokazati da je ova prva zapravo bila blaga, kad te bude izjebala kao budalu.. I tako  u krug dok se ili ne pretvoriš u surovog realistu,neemotivnog,  koji žene isključivo gleda kao mašine za rađanje,i imaš jednu domaćicu dok prckaš sa strane ili ne postaneš papučar, koji beži iz kafane u 21:00 jer se plaši žene. I to ti je cela filozofija.

bon chance, mon ami !  Smile
« Poslednja izmena: 27. Jan 2013, 18:56:14 od ćććččč »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows 7
Browser
Chrome 24.0.1312.56
mob
Samsung 111111
Ejj pa ne brini covece.Opusti se , vidis da je rekla da joj se ne svidja poljubac.
Sacekaj da vidis sta ce da ti kaze za seks,mozda ce i on da bude prazan jer tebe nema tu  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 17
Zastava Rennes
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 16.0
mob
Samsung Omnia
awww, mon petit chou, ne sois pas triste Smiley

pa šta ti misliš, moj šiljokuranoviću, da postoji rešenje ? pa da postoji pravilo u takvim situacijama, (nazovimo ga taktika: Rovac) , ko bi napisao sve one predivne kafanske pesme o ženama koje su sjebale autora ? Toma Zdravković bi završio kao ..obućar...
Jednostavno, rešenja nema, boli i boleće te- patićeš kao patika i ni po čemu nisi poseban, svi smo prošli kroz to. Možeš to da zalečiš, alkoholom i npr. kurvama, ali smao jako puno vremena može da učini da se preporodiš.
Jedina lepa vest je da ti je bilo suđeno da budeš jeban kad-tad, a sad si najzad završio sa tim. Od danas počinje period tvog sazrevanja, jer si prešao prvi stepenik , nazovimo ga "kurva mi je slomila srce". Onda ćeš se opet zaljubiti jednom, pa će ti ta druga tek pokazati da je ova prva zapravo bila blaga, kad te bude izjebala kao budalu.. I tako  u krug dok se ili ne pretvoriš u surovog realistu,neemotivnog,  koji žene isključivo gleda kao mašine za rađanje,i imaš jednu domaćicu dok prckaš sa strane ili ne postaneš papučar, koji beži iz kafane u 21:00 jer se plaši žene. I to ti je cela filozofija.

bon chance, mon ami !  Smile

Merci mon ami. J'ai besoin savoire tout ça .. Et maintenatn je sais.. Hvala vam
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 31
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.02
druze, nemoj da si tuzan!
Ti gubis nekoga ko te ne voli, a ona gubi nekoga to je voli..... sad ti meni reci ko je u gubitku? :p
Znas onu pesmu od Vlade "ima zena ne zna im se broj"

Mi muskarci smo takvi.... Idi negde, ako treba i sam, popij koju pivu, zpali cigaru, gledaj u zvezde i razmisli kako smo u stvari mi ljudi sitna bica i koje tajne sve jos ima da se otkriju :p

Probaj naci ortake pa se zezajte, ja sam prosao slicno, likusa me godinu dana zavlacila kao voli me, a nikako to ne pokazuje, vec me samo ne pusta da odem Smile. na kraju mi je rekla da me ne voli vec da oce za prijatelja. Ala sam je oterao u PM XD i verujes, samo idi negde pricaj sa devojkama, kada skontas da te one u stvari hoce, odma ce ti bude bolje
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Violence solves everything!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7616
Zastava Niš
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 18.0
mob
Samsung XYZ1004
Citat
I tako  u krug dok se ili ne pretvoriš u surovog realistu,neemotivnog,  koji žene isključivo gleda kao mašine za rađanje,i imaš jednu domaćicu dok prckaš sa strane ili ne postaneš papučar, koji beži iz kafane u 21:00 jer se plaši žene. I to ti je cela filozofija.

Eto....cela filozofija musko-zenskih odnosa stala u dve recenice! Fenomenalno!  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Ovde ce izgleda biti tri polufinala

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11678
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.12
mob
Apple 5
Ubij se  Smile
Raneru ne zajebavaj ljude sa laznim nalozima  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 27. Nov 2024, 02:59:42
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Alfaprevod

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.082 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.