Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 23. Jul 2025, 17:53:27
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pomozite mi please...:)  (Pročitano 2584 puta)
05. Maj 2010, 19:52:46
Pocetnik

Volim Da Volim

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 7
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.1.249.1064
mob
Samsung 
Ugojila sam se i ne znam kako da smrsam,visoka sam 1.71 a imam 75-6 kg..Smile Molim vas pomozite mi kako da smrsam...?sta da treniram sta da ne jedem...? :'((((  Smile

Obavestenje: Poruka je preseljena od strane moderatora Belgrade (Vreme: 05. May 2010, 19:59:34)
IP sačuvana
social share
[img][/img]
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Life iz simple, make choices and don't look back

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
imas ovde kao i na celom porforumu Priroda ~ Ljubimci ~ Lepota ~ Zdravlje dosta tema koje ti mogu pomoci oko doticnog problema
IP sačuvana
social share
Od kada su fenicani izmislili novac pitanje zahvalnosti je za mene reseno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
Doručkuj koliko hoćeš i šta god dohvatiš. Za ručak isto tako otprilike. Večeru potpuno preskoči. Jedna jabuka i to je to.
 Za ovo treba disciplina ali ako izdržiš organizam će se navići i uveče nećeš biti gladna.

Izbaci slatkiše,prženo i masno. Pečeno u rerni ako baš mora je ok ali izbegni prženo. Jedi sirovo voće i povrće.
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Izgledas mi kao lutkica iz Trsta ;)

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 15222
Zastava Puerto Pollo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
HTC Wildfire S
Citat
sta da ne jedem...? :'(((
Khm...
Ne postoji "dobra" ili "loša" hrana, ali postoji dobra ili loša prehrana. Smile
Odnosno... količina i način na koji kombinuješ tu hranu... i to je jedan od faktora o kojem možeš saznati više na celom ovom podforumu, što reče Singidunum gore. Samo treba malo da se potrudiš.
Postoje i drugi faktori... i jedan od njih su fizičke aktivnosti.
Nije loše da nešto treniraš... ali ako iz nekog razloga želiš da izbegneš to... i najobičnije šetnjice sa drugaricama i drugovima ti mogu pomoći. Smiley Za početak.  Smile
« Poslednja izmena: 06. Maj 2010, 13:25:02 od WhiteGoa »
IP sačuvana
social share

You sharpen the human appetite to the point where it can split atoms with its desire; you build egos the size of cathedrals; fiber-optically connect the world to every eager impulse; grease even the dullest dreams with these dollar-green, gold-plated fantasies, until every human becomes an aspiring emperor, becomes his own God...
...and where can you go from there? 

OPERATION: Smile
12 MAR 2012 | 16 MAR 2012
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Ne Diraj Tigra Dok Se Igra!

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 23881
Zastava Izgubljena u vremenu i prostoru
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
Pre nego sto uopste odaberes neki nacin ishrane, poseti lekara i posavetuj se. Nikako nije dobro narusiti zdravlje losom ishranom. Moj ti je savet da nista ne radis na svoju ruku.
IP sačuvana
social share
Ja sam andjeo sa neba i bezobrazna kad hocu, ja cutim, al` kad treba pevam danju pevam nocu, zahtevna k`o dete, a u dusi sam romantik, ja se klonim svake stete, al` za frkom sam fanatik

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 192
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Prvo izbaci gazirane sokove i one one iz tetra paka,izbaci hleb(sve vrste) i slatkise...
Obavezno dnevno jedi od 5 do 7 obroko,u prvom i drugom nek budu UH sa proteinima,a u ostalim nek budu pretezno proteini,salate i masti.
UH konzumiraj kroz ovsene pahuljice,pirinac....
Na primer za dorucak 80gr ovsenih plus tunjevina,drugi obrok nek bude jos 60gr ovsenih i belanca...
Za ostale obroke se koncentrisi na mesa,ribe,idealno je belo meso i oslic zzbog toga sto imaju minimalan procenat masti,takodje je i junetina ok izbor... Salate;kupus salata,zelena salata.... Salatice jedi sa maslinovim uljem,a meso i ribu przi na teflonu bez trunke ulja ili ako ti je bas potrebno onda stavi minimalno ulja....
Sto se tice masti tu mozes da ubacis bademe u jedan obrok...
Sto se tice treninga,ako ti se taj visak primecuje samo na stomaku onda ubaci jedan lep kardio(idealno bi bilo na prazan stomak) a ako ti stomak nije sporan nego drugi delovi tela onda teretana,mada bi idealno bilo i jedno i druga.
A nisi napisala koliko godina imas?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
@royaltribune
Korisni saveti care-pogotovo ovo za hleb. Šta misliš o testenini? Da li je izbaciti kao i hleb? Stvarno,kad se ugoji čovek gubi vitalnost(mora se na vreme stati)
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 192
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Pa sve zavisi sta zelis da postignes odredjenom dijetom,ako imas mnogo sala da skines onda izbegavaj testenine,jedino ako ides u teretanu pa mozes odmah posle treninga da pojedes odredjenu kolicinu da dopunis UH u svakom drugom slucaju ja bih je izbegavao,ovsene su idealan izvor UH!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
Pazi hteo bih da skinem stomak malo i okolo("takozvani" Pojas za spasavanje  Smile Smile )

Jel imaš neku dobru recepturu što se tičevraćanja na umerenu težinu za Vegetarijance&Vegane? Izgleda da sam se malo ugojio najviše zbog testa jer mi je to skoro glavna klopa za doručak ali jeste,goji u pm samo čime zameniti  Smile
 Hvala unapred
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9062
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
umesto testa ujutru ..ovsene i jogurt...ti si VEGET ....xexexe....ja pojeo omanju farmu pilica na dijeti...po 1kg svaki dan..
« Poslednja izmena: 07. Maj 2010, 21:27:44 od misewic »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 23. Jul 2025, 17:53:27
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.068 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.