Hozeombre, samo ste zaboravili napisati da pre nego sto to uradim - sve sto posedujem (ukljucujuci i ovaj mobilni telefon) prvo 'prepisem' u posed neke dobre obliznje sekte, zar ne?
...ne!ponesi sa sobom sve sto posedujes.ukloni svaki trag o svom postojanju,kazni svet. salim se malac,salim se.nemoj,da dizes ruku na sebe,to nije dobro.nego, bori se!zasuci rukave i u vatru. kad te vatra opece,prekali.bices ti ponos i dika.a ja cu se hvaliti u lokalnom kaficu,da te sajber licno poznajem. bori se!
...a ja se obradovao kad sam video novi odgovor u ovoj temi...
ovo je forum Burek. Tu imaš geostratega, političkih analitičara, komunista, četnika, patrijote, izdajnike, velikosrbe, maleruse, juropejaca, pravoslavaca, katolika i ateista, baliste i ustaše...ali nećeš naći nijednog savetodavca...pokušaj na forum b92.
Mocno, mocno... Nego, posto mene nesto nece ova motika (jadnica stalno bezi od mene) pa me nesto strah da tokom noci ne utekne i sutradan pobegne vama u ruke? Ko je shvatio shvatio je! Opasno oni nas zaduzuju a ja kao gradjanin pojedinac se nista ne pitam! Samo je pitanje dana kada ce jedna lepo dresirana motika uleteti i u Vase bezbrizne ruke. Pa ce da Vam kaze da je ona tu kod Vas zbog Tadiceve nove gitare ili Dodikovog novog aviona...
Nego, posto mene nesto nece ova motika (jadnica stalno bezi od mene) pa me nesto strah da tokom noci ne utekne i sutradan pobegne vama u ruke? Ko je shvatio shvatio je!