Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 20. Jun 2025, 00:21:06
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pomozite cure!  (Pročitano 4900 puta)
24. Jun 2012, 23:06:33
Pocetnik

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 10
Zastava
Browser
Chrome 19.0.1084.56
mob
Samsung galaxy s4
Drage devojke, mozda ovo nije najadekvatnije mesto za ovu temu i nadam se da nece biti obrisana, ali mi stvarno treba vasa pomoc. Dobro ce mi doci svaki vas dobronamerni saet ili misljenje. Vec duze vreme sam u kontaktu sa jednom devojkom koju sam upozno na nekoj zurci jos februara. Radi se o vrlo pametnoj i zreloj curi koja ima karakter. Do usiju sam se zaljubio u nju i to joj vise puta vrlo diskretno dao do znanja, ali ona mi stalno ponavlja da jos uvek ne zeli nikakvu vezu ni sa kim (jer je bila u nekj duzoj). Imamo odlicnu komunikaciju i u vise navrata mi je napominjala da sam "super decko", poseban i da u meni bas nema nikakvog problema a i da je na proslu vezu zaboraavila i nista ne oseca prema tom bivsem. Pre neki dan smo izasli i proveli vrlo lepo vece, pricala je u glavnom o skoli i nekim drugaricama a ja je pomno slusao i uzivao. U jednom trenutku je napomenula da njena drugarica nikako nema srece u ljubavi i u sali dobacila da bi ja mogo da joj nadjem nekog (mog druga). Kako mi se ucinilo da je trenutak da se sa tema o drugaricama i skoli mogu prebaciti na neke malo ozbiljnije, a te noci je sve izgledalo savrseno, ja sam joj rekao da cu da joj javim ako budem naso nesto za drugaricu ali ne znam sta cu sa njom. Na sta je ona ponovo onako hladno odgovorila "meni za sad ne treba niko, bilo bi bolje da ja i ti jos uvek ostanemo prijatelji. Ti znas sta ja mislim o tebi...." . U glavnom sam zaljubljen u devojku koja ne zna sta hoce. Sta da radim ZENE vi mi zadnja nada Smile !
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.28
meni se cini da zna sta nece .. ako vec kazes da ne zna sta hoce
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 1473
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 13.0.1
Nisam zensko ali cu se potruditi da napisem nesto korisno za tebe.

Citat
ali ona mi stalno ponavlja da jos uvek ne zeli nikakvu vezu ni sa kim

To obicno znaci da ne zeli vezu sa tobom... trenutno  Smile Zbog toga, da bi ona promenila misljenje i ti ces malko da se promenis (tj. da promenis ponasanje) probaj da budes malcice nedostupniji za nju ako razumes sta zelim da kazem...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.64
Nisam zensko ali...

Citat
ali ona mi stalno ponavlja da jos uvek ne zeli nikakvu vezu
prevod sa izokolnog zenskog na iskreni muski jezik: Zelim vezu sa nekim ali ne sa tobom.

Citat
u vise navrata mi je napominjala da sam "super decko"
prevod sa izokolnog zenskog na iskreni muski jezik: Ti si super ali nisi super za mene.

And lastly...

Citat
meni za sad ne treba niko, bilo bi bolje da ja i ti jos uvek ostanemo prijatelji
prevod sa izokolnog zenskog na iskreni muski: bilo bi bolje da ti i ja ostanemo prijatelji zauvek. How about that, to i nije toliko razlicito. Smile

Friendzone level over 9000. Smile

Zajebi tu sto te je stavila u friendzonu. Iz nje se tesko izlazi i obicno nije vredna truda. Realno, ni ne treba ti za neku vezu neko ko te jednostavno gleda kao prijatelja.
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 1473
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 13.0.1
Pa to.. Iskulira je malko pa ako ona pocne da ga vija super, ako ne.. Eto prilike da je se otarasis Smiley

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 10
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 19.0.1084.56
mob
Samsung galaxy s4
Ljudi hvala vam. Ali mislim da ja ne zelim da je se otarasim. Sa druge strane (a u to sam siguran 1000%) nikad me nije izlagala, to da nece vezu to ne shvataju ni njene najbolje drugarice a cini mi se ni ona. Mozda sam ja i malo vise zaljubljen, pa je za to stanje nrmalno da sve gledam sa pozitivne strane, ali s obzirom da sam posle duzeg vremena siguran da sam naso ne normalno normalnu devojku za ozbiljniju vezu bas mi se ne odustaje tako lako. Sve jedno ja za koji dan idem na more pa se necemo cuti ni videti 15-ak dana... @marko 284 kako bi sa izokolnog zenskog na iskreni muski preveo ovo: "zato sto se pozitivno mnogo razlikujes od ostalih! Ne zeleci da te uporedjujem ni sa kim"? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

"During your life never stop dreaming..."

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10233
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 13.0.1
mob
SonyEricsson W800i
Ali mislim da ja ne zelim da je se otarasim.
To je ocigledno,a i niko nikada nije hteo u tim situacijama da se otarasi devojcice,pa je zato i upadao u friendzone  Smile
Samo se ti sad na moru provedi lepo,navataj par devojcica,da se malo zelja za tom stisa u glavi,pa ces videti kako ce sve lepo ici  Smile
Ako ne ide,nemas za cim da zalis,jer ce ti to reci da nije ni bilo sanse da se smuvate.
IP sačuvana
social share
O Partizane,o sampione,uz Tebe uvek smo mi,zato pobedi!Pesme se ore,i baklje gore,jer mi smo tvoji GROBARI!
GNP!
2pac R.I.P.
Pile,brate,pocivaj u miru!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

nediraj lava dok jede i spava!

Zodijak
Pol Žena
Poruke 28
OS
Windows XP
Browser
Chrome 19.0.1084.56
 Smile
Nadji curu/drugu/naravno...neznas sta imas dok ga ne izgubis  Smile
ili ce poludeti od ljubomorw da se smuvate il da crkne,ili iskulirati.
ako iskulira trebao joj samo neko da izadje kad nema sa kim i da se izjada kad nema slobodnih drugarica....nemas sta da izgubis pa napred bar ces znati na cemu si!!! Smile
IP sačuvana
social share
nediraj lava dok jede i spava!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Mac OS X (iPhone)
Browser
Safari 7534.48.3
mob
I-mate 30 Pro
Frik.....produzi dalje
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Ego sum qui sum.

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 15076
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 21.0.1180.83
Drage devojke, mozda ovo nije najadekvatnije mesto za ovu temu i nadam se da nece biti obrisana, ali mi stvarno treba vasa pomoc. Dobro ce mi doci svaki vas dobronamerni saet ili misljenje. Vec duze vreme sam u kontaktu sa jednom devojkom koju sam upozno na nekoj zurci jos februara. Radi se o vrlo pametnoj i zreloj curi koja ima karakter. Do usiju sam se zaljubio u nju i to joj vise puta vrlo diskretno dao do znanja, ali ona mi stalno ponavlja da jos uvek ne zeli nikakvu vezu ni sa kim (jer je bila u nekj duzoj). Imamo odlicnu komunikaciju i u vise navrata mi je napominjala da sam "super decko", poseban i da u meni bas nema nikakvog problema a i da je na proslu vezu zaboraavila i nista ne oseca prema tom bivsem. Pre neki dan smo izasli i proveli vrlo lepo vece, pricala je u glavnom o skoli i nekim drugaricama a ja je pomno slusao i uzivao. U jednom trenutku je napomenula da njena drugarica nikako nema srece u ljubavi i u sali dobacila da bi ja mogo da joj nadjem nekog (mog druga). Kako mi se ucinilo da je trenutak da se sa tema o drugaricama i skoli mogu prebaciti na neke malo ozbiljnije, a te noci je sve izgledalo savrseno, ja sam joj rekao da cu da joj javim ako budem naso nesto za drugaricu ali ne znam sta cu sa njom. Na sta je ona ponovo onako hladno odgovorila "meni za sad ne treba niko, bilo bi bolje da ja i ti jos uvek ostanemo prijatelji. Ti znas sta ja mislim o tebi...." . U glavnom sam zaljubljen u devojku koja ne zna sta hoce. Sta da radim ZENE vi mi zadnja nada Smile !

To znaci da nece vezu sa tobom... i tako,okreni glavu i nadji drugu...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 20. Jun 2025, 00:21:06
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.076 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.