Kada odem u neku temu koju sam vec posecivao, npr tada je imala 8str. U medju vremenu se nakupilo jos par strana i kada kliknem "new" da me prebaci na prvu poruku koju nisam video na 8 ili 9str od kada sam zadnji put gledao temu budem prebacen na prvu poruku tj prvu stranu.
Prestvalja mi veliki problem ako je tema ogromno a ja je dugo nisam posecivao pa kada me je prebacilo na prvu stranu odustao sam i da gledam temu
Jeste, to je novo uvedeno posto je forum imao velikih problema zbog toga sto postoje ljudi koji vole da dodju nakon ko zna koliko vremena i nastave gde su stali... ovako ako nesto volite.. pratite.. 5 dana jeste malo, ali to je trenutni maksimum... Ocekujem da cemo to za 10ak dana povecati na 15 dana, ali dalje od toga, ne verujem.
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!