Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Tema za pitanja
o SMF forumu, phpBB2 i phpBB3 forumu, Wordpress i Joomla CMS sistemima!

Za vecinu drugih pitanja nacicete odgovor citajuci Top teme!

Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Re: Placeno reklamiranje, kako, gde, na kojim servisima, uslovi ?  (Pročitano 919 puta)
04. Feb 2009, 21:30:55
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1142
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Samsung e250,Nokia N73
Citat
Nateraj ih da ih zainteresuje ili nadji nekog punoletnog ko hoce da ti pomogne...

Kako da ih nateram kad ljudi nemaju veze ni o cemu. . . Ne mogu da im objasnim o cemu se radi . . . Ne veruju da ce neko iz Amerike da ti posalje cek na kucnu adresu sa parama . . . I misle da bez fizickog rada ne moze da se zaradi . . .zaostali sy, sta cu . . .

Citat
pre ili kasnije biti udaljen odavde jer ja necu da dozvolim da ja ili drugi gube sate i sate na objasnjavanje takvih stvari.

Zapamti SF da si i ti nekada bio pocetnik, i da si i ti verovatno to isto radio . . . Ja bih bio srecan da imam forum kao sto je Burek i ne bih izbacio ni jednog clana, odgovorio bih onome kome hocu, kome ne, drugi bi pomogli i tk . . .mada znam da je sve ovo stvoreno uz veliki rad . . . A sto se tice drugih, oni na forum dolaze iz zabave, da nesto nauce eventualno . . . Pogledaju temu, ako znaju odg, ako ne idu dalje . . . jedino tebi smetaju moji postovi . . . Rekao sam ti ono sto sam misleo, sada radi sta hoces sa mojim nalogom. . .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.63
mob
Apple iPhone 6s
Citat
Kako da ih nateram kad ljudi nemaju veze ni o cemu. . . Ne mogu da im objasnim o cemu se radi . . . Ne veruju da ce neko iz Amerike da ti posalje cek na kucnu adresu sa parama . . . I misle da bez fizickog rada ne moze da se zaradi . . .zaostali sy, sta cu . . .
95% roditelja je takvo, to ne znaci da im se ne moze pokazati da nisu u pravu.
Sa tim stavom ne moze, ali sa pravim moze itekako.
Ako nikako drugacije, uvek se, nakon sto prvi cek dodje mozes obratiti sa "I told you so!"
Ako nemas nikog punoletnog ko bi ti pomogao oko tako necega sto je bitno, onda nesto ozbiljno nije u redu sa tvojim odnosom prema ljudima oko tebe.
Ako nemas nikog ko se bavi tim poslom i zna da to radi, a da je punoletan... ako nemas nekog rodjaka koji te podrzava... komsiju... druga koji to ima...

Citat
Zapamti SF da si i ti nekada bio pocetnik, i da si i ti verovatno to isto radio . . .
Ja jesam bio pocetnik, ali nisam ljude gusio svojim budalastinama nego sam sam ucio i snalazio se.
A u to vreme, iako nije bilo mnogo davno, nacina da nesto naucis bilo je nemerljivo manje.
Niti je bilo knjiga, niti je bilo brzog i stabilnog interneta, a informacija je bilo mozda 3% u odnosu na ovo danas.
Citat
Ja bih bio srecan da imam forum kao sto je Burek i ne bih izbacio ni jednog clana, odgovorio bih onome kome hocu, kome ne, drugi bi pomogli i tk . . .
A sad se vrati u realnost i nemoj da pricas o cveticima i leptiricima...
Citat
Pogledaju temu, ako znaju odg, ako ne idu dalje . . .
Ako vide da neko gusi, znali ne znali, idu dalje.
Citat
jedino tebi smetaju moji postovi . . .
Jer jedino ja smatram da svako pitanje koje se ovde pojavi treba da dobije odgovor.
Ali i ja imam svoja pravila koja postujem.

Sugerisao sam ti barem pet puta da prestanes da budes naporan, sto direktno time sto sam ti to i rekao, sto time sto sam te uputio sta da radis i rekao da ne razvlacis...
Ocekujes od drugih da razumeju, a ti ne kapiras elementarne stvari...

Ne zamlacuj mene i druge... uci... za pitanja ima vremena... sad nema svrhe da pitas ovakve stvari...
Nikakve svrhe... to je kao kad bih ja pitao konstruktora avionskog motora da mi neke stvari ukratko objasni, stvari koje se uce godinama i za koje se predznanje stice godinama...
To je cisto gubljenje vremena...

Nije problem u pitanju, problem je u modelu ponasanja...
Ti se ponasas kao pijavica vec jako dugo iako ti je receno da to ne radis...
Koristi mozak...
Nemoj trositi kredite na budalastine, jer kad ostanes bez njih nece biti nikog ko ce ti pomoci.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1142
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Samsung e250,Nokia N73
Citat
95% roditelja je takvo, to ne znaci da im se ne moze pokazati da nisu u pravu.
Znaci ne mozes ni da pretpostavis kakvi su moji . . . Nego necu vise o tome . . .

Citat
Ako nemas nikog punoletnog ko bi ti pomogao oko tako necega sto je bitno

Vec sam ti rekao da moja bliza porodica nema blage veze sa ovim. . . Nedavno sam im rekao da sam se dop sa drugom iz Minhena koje je nedavno tamo otisao, a oni "i to moze, sta sve ljudi nece da smisle" . . .Oni se bave nekim drugim aktivnostima . . .

Citat
onda nesto ozbiljno nije u redu sa tvojim odnosom prema ljudima oko tebe.

U to ne moras da sumnjas. . . zakljucak ti je 100% pogresan . . .

Od sada cu samo da postujem kada moram . . . bar u ozbiljnim temama . . . jer stvarno vise ne zelim da se raspravljam . . .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.63
mob
Apple iPhone 6s
Ne moze da bude pogresan kad ti tvrdis da sa 15-16 godina ne poznajes nikog punoletnog ko bi ti pomogao na bukvalno 5 minuta a da ga to ni malo ne kosta...

Nikog ko bi ti izasao u susret zato sto veruje u tebe i to sto radis, iako to mozda ne razume...

Onda nesto nije u redu.

A ti sad mozes da kazes sta god ti je volja, al to ostaje nepobitna cinjenica...

Pored toga... receno je pre 3 dana da mozda mozes kao maloletnik da izvadis platnu karticu...
Da meni to treba, ja bih za ovih par dana obisao sve banke... ti nisi ni pokusao da izgooglas...

Vojvodjanska banka:
Citat
Junior paket se odobrava fizičkim licima, starosti između 16 i 19 godina, pod uslovom da poseduju ličnu kartu.

Junior paket obuhvata sledeće proizvode i usluge:

Tekući račun
Visa elektron kartica
DinaCard debitna kartica
Visa internet kartica
Dinarska štednja
A jos malo ako pogledas... videces da jos nekoliko banaka to nude...

To je razlika izmedju onih koji zasluzuju pomoc i onih koji ne zasluzju..
Prvi nadju nacina, drugi nadju izgovor.

Pritom... tebi ta kartica jos uvek ne treba... treba ti prvo da naucis nesto, a za to ti je dovoljan i localhost.
« Poslednja izmena: 04. Feb 2009, 22:33:25 od SerbianFighter »
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1142
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Samsung e250,Nokia N73
Citat
Ne moze da bude pogresan kad ti tvrdis da sa 15-16 godina ne poznajes nikog punoletnog ko bi ti pomogao na bukvalno 5 minuta a da ga to ni malo ne kosta...

Nikog ko bi ti izasao u susret zato sto veruje u tebe i to sto radis, iako to mozda ne razume...

Onda nesto nije u redu.

Ej stvarno ne zelim da se raspravljam sa tobom, pogledaj komentare o meni na fb-u i drugim, slicnim mrezama . . . Samo mnogo prerano donosis zakljucke . . .

Hvala na informacijama . . .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.63
mob
Apple iPhone 6s
Nema sta da se raspravljas..
Ako ja nisam u pravu, ti nemas nikakav problem da dodjes do kartice.
Ti sam tvrdis da je to nemoguce, dakle ja sam u pravu.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.