Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pomoc u vezi Nokia N70, application manager  (Pročitano 2780 puta)
02. Jun 2006, 11:38:09
Zodijak
Pol
Poruke 4
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Naime u par navrata sam aplikacije instalirao na memorisku karticu i deinstalirao odnosno obrisao ne opcijom "Remove" nego formatirao karticu. U Tools-Manager-Application-Options-View Log, evidentira mi da su te apliakacije jos uvijek installirane. Moje pitanje bi bilo, da li svaka aplikacija koja se instalira na telefon ostavlja neki trag na telefonu, tipa system files, ili neke ostatke koji opterecuju OS Symbian i da li moze to dovesti do kvara-opterecenja u radu telefona, kao i da li ove aplikacije koje sam formatirao sa memoriske kartice se jos uvijek nalaze u sistemu i kako ih ukloniti da nestoji "installed".
Radio sam cak i restore default settings ali opet je lista ostala ista.
Postoji li aplikacija koja moze pristupiti ovoj listi i dopustiti da se iscisti telefon od eventualno opterecenih aplikacija kao , da se neponavljam, da li instalacije aplikacija mogu dovesti do zagusenja, opterecenja ili kvara na OS Symbian na mom telefonu. Postoji li Tools koji to pokazuje, mjeri, nudi optimalizaciju, cleeen'ing ...
Nadam se da ce te mi pomoci da shvatim ovo,

Hvala Vam unaprijed

(01. May 2007, 10:46:19)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Samsung Galaxy S6 - Galaxy S4 - Sony Arc S

Zodijak Leo
Pol Žena
Poruke 1265
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.3
mob
Samsung Galaxy S6 White
Gotovo svaka aplikacija ili program koji instaliras na karticu, instalira i neki fajl na sam telefon...a sa uklanjanjem iste, nekada se ne uklone svi fajlovi...Ti si formatirao karticu, ali ne i telefon i to moze biti uzrok toga da jos uvek imas te aplikacije kao instalirane...

Restore default settings, ne uklanja uvek i ne formatira potpuno telefon...kao sto se to ne desava kod svakog ni kada ga formatira sa sifrom *#7370#...ali ono sto ce sigurno formatirati telefon, jeste tzv. hard format...kada na ugasenom telefonu u isto vreme drzis 4 tipke... zelenu slusalicu, *, 3, i on/off...drzis dok se ne pojavi na ekranu obavestenje Formating, ili kod novijih telefona, npr.na mom N70 se ne pojavljuje to...nego se samo posle minut drzanja tih tipki telefon ukljuci...

Pokusaj i da formatiras telefon...tako ces sigurno izbrisati i te fajlove koji opterecuju sistem...
IP sačuvana
social share
Život se ne meri brojem udisaja, već brojem trenutaka koji ODUZIMAJU DAH...
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 4
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Opet ja.
Na koji nacin da formatiram telefon i da li cu sa tim formatiranjem unistiti i OS Symbian.
Da li je to isto formatiranje kao i na PC'u sa kojim unistimo sve pa i OS.
Ako moze pomoc, kako da formatiram i sta mi ostaje >?

Hvala jos jednom
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 139
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
mob
Nokia 6680
Uradi ovo kako je nina rekla,samo ćeš izgubiti imenik i sve podatke sa telefona,a ako znaš koristiti PC Suite,imaš opciju backup tamo,možeš tu sačuvati sve sa telefona pa onda nakon formata vratiti nazad.Nećeš uništiti OS nego će ti telefon biti kao svježe instaliran Windows,čist kao od majke rođen.Izvadi MMC i SIM,neka ti je baterija bar više od pola puna,stisni * tipku 3 ,zelenu slušalicu i on off dugme,tj upali ga držeći te 3 tipke.Nastavi držati sve 3 tipke 5-6- sekundi.Telefon će stajati na ono "nokia" neko vrijeme i onda će se upaliti.I to je to,vrati sve u njega i uživaj.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Leo
Pol Žena
Poruke 1265
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.3
mob
Samsung Galaxy S6 White
"tzv. hard format...kada na ugasenom telefonu u isto vreme drzis 4 tipke... zelenu slusalicu, *, 3, i on/off...drzis dok se ne pojavi na ekranu obavestenje Formating, ili kod novijih telefona, npr.na mom N70 se ne pojavljuje to...nego se samo posle minut drzanja tih tipki telefon ukljuci..."........to sam ti vec napisala...tako se radi format telefona...

A sto se tice gubljenja podatatka...samo ono sto si ti ubacio u telefon...kao sto su slike, melodije, poruke...i programi ...to se brise...a OS se ocisti od svih nepotrebnih fajlova...telefon bolje i brze radi...OS se vraca na onakav koji si imao kad si kupio telefon...naravno da se ne ostecuje...
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 4
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Hvala Vam uspio sam, i jos jedno pitanje u vezi istog.
Kako cesto se taj format smije raditi i da li on pravi neke posljedice po telefon.
Htjeo bih da oprobam neke aplikacije ako mi budu natrpale se da s vremenom ponovim isti format.
Hvala Vam jos jednom mnogo.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Leo
Pol Žena
Poruke 1265
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.3
mob
Samsung Galaxy S6 White
Pa ne može mu nikako štetiti...Čak se i preporucuje da, ako stalno nesto instaliraš i uninstaliraš na fonu, radiš format kad osetiš potrebu... jer se nakupi dosta "djubreta" tokom tih akcija...a ti zaostali fajlovi ti samo usporavaju telefon...
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zvezda je zivot, ostalo su sitnice!

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6629
Zastava Kruševac
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.53
mob
Nokia N900,N97mini,N95
@NinaNina stvarno  Smile
IP sačuvana
social share
Mercedes 190D 2.0 75ks 1990 god.
Mitsubishi Eclipse 2.0 147hp 1996 god.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Leo
Pol Žena
Poruke 1265
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.3
mob
Samsung Galaxy S6 White
 Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 4
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
HVALA MNOGO

Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.065 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.