In german mobiles forum "Telefon-Treff" appeared some pictures, which could show the upcoming S55. The quality of the pictures is pretty bad but you can see the general design. The phones capabilities should be JAVA, EMS, MMS, TriBand, eMail Client, polyphonic ringing tones and a 256 color display. IMHO the display is a little disappointing. If this pictures show the real S55 should be known within the next 2 months. Click on the small image to see an enlargement.
Na slici se bas nemoze provaliti najbolje kako stvarno izgleda, ali posto me je SIEMENS do sada jako malo puta izneverio, skoro sam siguran da ce biti EKSTRA lep i isto tako kvalitetan. Naravno opcije poput, 256 kolor ekrana , EMS. MMS, JAVA i svega ostaloga to samo potvrdjuju.
Zasto bi SIEMENS licio na NOKIU? Pa ja SIEMENS bas izmedju ostalog i volim toliko sto ni po cemu ne lici na NOKIU.
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!