Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nokia N-gage...konekcija preko USB?!?  (Pročitano 575 puta)
22. Nov 2006, 18:14:59
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 142
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
Ne bih da duzim i da smaram, ali imam problem. Naime na telefonu neradi ono zbog cega sam ga i kupio. Ne mogu ga konektovati preko USB-a jer ga komp ne prepoznaje. Na displeju se pojavi znak za USB, ali komp ga nece. Probao sam drugi N-gage njega prihvata bez problema. Drugi problem je nece da mi radi MP3 player, kao i da pusti mp3 pesmu kao zvono. Jednostavno nece taj format. Sa memoriske kartice telefon sve cita ali ne i MP3. Bio je u servisu tamo je navodno flash-ovan, ali nista nije pomoglo. E sada su mi rekli da su otisli neki kristali za komunikaciju i da je to uzrocnik svega. Moze li mi neko pomoci?

[Edit by sakingsny: Teme sa naslovima tipa: Hitno, Pomoc, Problem, Da li i slicne, treba maksimalno izbegavati! Naslov teme mora da odgovara njenom sadrzaju i da ga barem delimicno opisuje. Konsultujte se sa Pravilnikom Burek Foruma]

(01. May 2007, 10:38:37)
« Poslednja izmena: 22. Nov 2006, 19:11:29 od Cigla tel. »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC HD2
Ne bih da duzim i da smaram, ali imam problem. Naime na telefonu neradi ono zbog cega sam ga i kupio. Ne mogu ga konektovati preko USB-a jer ga komp ne prepoznaje. Na displeju se pojavi znak za USB, ali komp ga nece. Probao sam drugi N-gage njega prihvata bez problema. Drugi problem je nece da mi radi MP3 player, kao i da pusti mp3 pesmu kao zvono. Jednostavno nece taj format. Sa memoriske kartice telefon sve cita ali ne i MP3. Bio je u servisu tamo je navodno flash-ovan, ali nista nije pomoglo. E sada su mi rekli da su otisli neki kristali za komunikaciju i da je to uzrocnik svega. Moze li mi neko pomoci?
USB kabal dozvoljava konekciju na ovom telefonu jedino ako u njemu stoji MMC kartica. Pored toga, ovaj telefon koristi MMC kartice a ne SD koje ne rade na njemu, da to nije problem??? Jesi li probao karticu iz telefona svog druga da ubaciš u svoj i onda pokušaš da ga konektuješ??? Jesi li formatirao svoju MMC karticu prilikom pokušaja konekcije?!? Nekada pomaže formatiranje iste kako bi bila prepoznata od strane PC-a kao removable drive!
Što se tiče generičkog Mp3 plejera, probaj da instaliraš neki drugi pa vidi, hoće li tada da čita Mp3 muziku ili je do nekih kodeka jer je ovo ipak Symbian 6.1, no to moraš isprobati sa više dodatnih mp3 plejera, ili rasporedi Mp3 muziku u neki odgovarajući folder iz koga plejer iste pesme vidi...
« Poslednja izmena: 22. Nov 2006, 19:17:04 od Cigla tel. »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 142
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
Ta ista kartica je do pre 10 dana radila na tom telefonu kao i MP3, probao sam je u drugi N-gage (napominjem ne radi se o QD modelu) i taj drugi cita muziku sa kartice bez problema. Pokusao sam i sa formatiranjem iste. naravno pri konekciji sa kompom telefon poseduje karticu. Kada instaliram MP3 player (probao sam 3 modela) cita mp3, samo sto dolazi sa problemom kod slusalica jer moram ubaciti oba kabla i daje mono zvuk jako losijeg kvaliteta. Tako da radi ali ocigledno nije namenjen za N-gage.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.077 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.