Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pomoc??? Sta i kako sa vozackom dozvolom ?  (Pročitano 946 puta)
11. Avg 2011, 12:35:32
Hronicar svakodnevice

Cuju ti se noge... vidim

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 852
Browser
Chrome 13.0.782.112
Eee, ljudi dobio sa probu vozacku dozvolu, nabijem onoga ko je doneo ovakva ogranicenja... Zanima me , posto sam ja punoletan, da li moram da imam pratioca dok vozim (lice sa dozvolom vise od 5 god)... Hvala unapred... Smile

[Edit by lightsoft: Teme sa naslovima tipa: Hitno, Pomoc, Problem, Da li i slicne, treba maksimalno izbegavati! Naslov teme mora da odgovara njenom sadrzaju i da ga barem delimicno opisuje. Konsultujte se sa Pravilnikom Burek Foruma]
« Poslednja izmena: 12. Avg 2011, 02:42:06 od lightsoft »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Ave!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 323
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 13.0.782.112
mob
Nokia Asha 210
Eee, ljudi dobio sa probu vozacku dozvolu, nabijem onoga ko je doneo ovakva ogranicenja... Zanima me , posto sam ja punoletan, da li moram da imam pratioca dok vozim (lice sa dozvolom vise od 5 god)... Hvala unapred... Smile

Da, i ne smeš da voziš posle 22h. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Cuju ti se noge... vidim

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 852
OS
Windows XP
Browser
Chrome 13.0.782.112
E jbg, koji je to idiotizam...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Ave!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 323
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 13.0.782.112
mob
Nokia Asha 210
Ali samo godinu dana traje probna. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Cuju ti se noge... vidim

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 852
OS
Windows XP
Browser
Chrome 13.0.782.112
Ma znam da traje godinu dana ali samo ja u porodici imam polozeno, i sad kad kupim auto ne mogu slobodno da ga vozim... A ja jos cekao 18 god da mi to kao ne vazi jer mi instruktor rekao da to vazi za maloletne a i ovi iz MUP-a mi rekli da je bolje da sacekam, sad bi mi vec isteklo pola god jer sam polozio 4. aprila... A na posao moram da putujem... Bedak  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Cuju ti se noge... vidim

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 852
OS
Windows XP
Browser
Chrome 13.0.782.112
Eee, ljudi saznao sam, pratnja je potrebna samo onim vozacima koji su maloletni , moji svi drugovi voze a jednom je cale pandur i kaze da mi ne preba pratnja, ali ostale zabrane vaze, kao sto su zabrana voznje od 23h do 5h, zabrana koriscenja sredstava za komunikaciju , voznja vise od 90 % dozvoljene brzine i mora ona oznaka P ... A pratnja je potrebna zato sto maloletna lica ne mogu da odgovaraju za svoja dela pa mora neko stariji da bude sa njima... U svakom slucaju hvala na pomoci... Moderizator moze da zakljuca temu ako hoce...  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Kolarov je bila Govedarica...

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 7487
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.18
Imam da dodam jos nesto. SMes da nabijes 9 negativnih bodova mesto 18.

Ako nemas P tablicu, kazna je 3000 din, bez bodova. Ali nemoj slucajno da se zajebavas da vozis od 23 do 05, kazna je 20 000 pa nagore, plus gomila bodova, plus vozacka na (bar) mesec dana.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: Pomoc vozacki

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.047 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.