Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
2 3 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pomoc pri kupovini....  (Pročitano 9654 puta)
24. Nov 2003, 04:53:11
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 308
mob
BlackBerry bold 9000
E, ljudi, odvojte koji trenutak da mi malo pomognete pri odabiru telefona...

Evo, ovako... Dosao sam do nekih extra parica, pa resih da sebe castim novim telefoncicem, a i  da svoj stari 5110 posaljem u zasluzenu penziju...

Na raspolaganju imam 180 eura... Necu vas opterecivati svojim dosadasnjim razmisljanjima o tome koji telefon odabrati. Jednostavno, zelim da cujem sta biste vi odlucili da pazarite da ste na mom mestu...

P.S. Ako za neki tel. bas smatrate da je The Best Best Choise, a kosta nekih 20-tak eura vise, predlozite, mozda "drpim" negde jos toliko...

Pozdrav...
IP sačuvana
social share
This time next year we'll be millionaires !!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2950
Pa pazi, ne znam sta je za tebe dobar telefon? Posle 5110 svaki ce ti biti cudo od telefona. Ja bih ti preporucio da uzmes ako hoces jeftin bas i dobar telefon, siemens me45 ili s45. Oni su ti sada oko 100 eu. Opet ako hoces color display, onda samsung c100, on ti je negde oko 150 eu. Ako hoces bas dobar telefon sa sim mogucim stvarima, kvalitetan i telefon koji podrzaav sve moguce standarde i moze sve zivo da radi, onda uzmi sony-ericsson t610, on ti se moze naci za 220 eu, mada ja mislim da bolje doplatis jos tih 40 eu jer je telefon puno mocniji od svega ostalog sto mozes za te pare da kupis. Ima ekran 65000 boja, kvalitetne polifone melodije sa puno kanala, pop3\smtp e-mail client, ic port, bluetooth, odlicna baterija 7-8 dana, super se cuje, super signal, sve u svemu mnogo dobar telefon i za te pare nema boljeg.
IP sačuvana
social share
Prljavi plagijator, strani placenik, domaci izdajnik i najveci bludnik grada Cikaga.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 5190
Nisam ni sumnjala da ce BAd predloziti neku drugi osim siemensa... sad ce doci SF i predloziti neku nokiicu pa ce da se opet prepiru koji je bolji Smile  
Ja bih te rado savetovala, al meni je mobilni samo sredstvo komunikacije i nemam pojma sta je dobro
IP sačuvana
social share
William Boetcher:"Teskoce i borbe koje imamo danas, nisu nista drugo nego cena koju moramo da platimo za pobede koje nas cekaju sutra."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2950
E, dobra si.

Pa bas sam pokusao da izbegnem ovakav komentar i zato sam predlozio jedan siemens, jedan samsung i jedan sony-ericsson. Od SF-a naravno ocekujemo neki nokia predlog. Smile
IP sačuvana
social share
Prljavi plagijator, strani placenik, domaci izdajnik i najveci bludnik grada Cikaga.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Polovan:
7650
3650

uklapaju se 180-200e

Nov:
sl45
7210
s55

Sve zavisi sta ti treba...

Citat
Ako hoces bas dobar telefon sa sim mogucim stvarima, kvalitetan i telefon koji podrzaav sve moguce standarde i moze sve zivo da radi, onda uzmi sony-ericsson t610, on ti se moze naci za 220 eu, mada ja mislim da bolje doplatis jos tih 40 eu jer je telefon puno mocniji od svega ostalog sto mozes za te pare da kupis. Ima ekran 65000 boja, kvalitetne polifone melodije sa puno kanala, pop3\smtp e-mail client, ic port, bluetooth, odlicna baterija 7-8 dana, super se cuje, super signal, sve u svemu mnogo dobar telefon i za te pare nema boljeg.

Ovo samo ti mozes da kazes Smiley
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6095
mob
Apple iPhone
Ko te je lagao da traje 7-8 dana... Kad mi traje 3 dana ja srecan.. Moze da traje toliko ako ne pricas, ne slikas, ne igras igrice...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
A kamera mu je takav trash da je to strasno Smiley
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2950
Sto se baterije tice, baterija dosta varira od slucaja do slucaja. Izgleda da ako telefon nije skidan sa mreze, baterija traje 7-8 dana, a ako je skidan onda traje dosta manje, oko 3 dana. Znam dosta ljudi koji su mi rekli da im baterija drzi po 7-8 dana, a skoro je drugar uzeo t610 koji nije skidan sa mreze, odnosno bar nema vidljivih znakova da je bio na nekoj mrezi i baterija mu traje vise od 8 dana, a tek ju je par puta punio, sto znaci da ce mu mozda drzati i vise. Naravno svaka baterija se moze potrositi za par sati ako vadis dusu telefonu. Ovo je trajanje baterija sa normalnom kolicinom razgovora, poruka, po nekom lsikom i tome slicno. Opet u poredjenju sa nokiom 7650 ili 3650 CAK i trajanje baterije od 3 dana rezultat koji 7650 i 3650 mogu samo da sanjaju, tako da i tri dana ako mu drzi opet je super.

Ovaj komentar SF-a nisam bas najbolje razumeo, odnosno nisam razumeo sta nije tacno u mom opisu t610?

Sto se tice polovnih telefona koje je SF predlozio:

-7650 ODLICAN telefon, mane 154 g tezak, relativno veliki, jadna baterija, nema mmc slot
-3650 ODLICAN telefon, mane prilicno tezak, JOS VECI od 7650, mnogo jadna tastatura
-sl45 strasan telefon, mane nema gprs, nema color display, cesto ima probleme sa mmc
-7210 necu da komentarisem da ne ispadne da napadam nokiu, ali taj telefon je po meni ako nista drugo jedan od najruznijih ikada napravljenih
-s55, mnogo lep telefon, mane samo 256 boja, prilicno losa tastatura.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Sve mane koje navodis i prednosti su krajnje individualne.. ja prvi ne volim cigletine, ali ne volim ni kad telefon ima 50g pa ni ne osetim da mi je u dzepu, takodje ne volim priveske za kljuceve jer to telefon ne treba da bude.

t610 je igracka, i to igracka koja je kao i svi SE modeli ne dovrsena, velika steta, ali jebiga. Nikako nije:
Citat
telefon puno mocniji od svega ostalog sto mozes za te pare da kupis

Taj koji ti je rekao da drzi baterija 7-8 dana... blago njemu... fakat... telefon sa tolikim color displayem nemoze ni u snovima imati bateriju koja drzi 7-8 dana a biti normalna kompaktna celina.

sl45 ... kazes strasan telefon... da svakako je to BIO, ali samo bio... danas, on je smesan u odnosu na konkurenciju i po meni bez obzira sto bih ga posedovao u svojoj kolekciji ali tek kao 3. ili 4. telefon, danas je kupovina sl45 bacanje para.

7210 - prema svim statistikama, on je proglasen prosle godine za najlepsi telefon u standard kucistu.

Da li se tebi nesto svidja ili ne, tvoja je stvar & problem.

Isto tako svako ko kupuje telefon, treba da uzme novine prelista testove na www.telfon.net i uzme sebi ono sto misli da je za njega najbolje, a ne ono sto drugi misle da je za njega najbolje jer drugi nisu on i drugi ne mogu znati sta on voli, sta njemu treba i sta on ocekuje
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2950
Citat: SerbianFighter
Sve mane koje navodis i prednosti su krajnje individualne.. ja prvi ne volim cigletine, ali ne volim ni kad telefon ima 50g pa ni ne osetim da mi je u dzepu, takodje ne volim priveske za kljuceve jer to telefon ne treba da bude.

Pa priveske ne volim ni ja, kao ni cigletine. Medjutim t610 nije uopste privezak. Privezak je u poredjenju sa 7650, ali generalno nije. Cak sta vise moze se reci da je idealne velicine, jer je dovoljno mali da mozes da ga stavis gde hoces, a opet dovoljno veliki da moze normalno da se koristi i normalno da se pritiskaju tasteri, koji su btw dovoljno medjusobno razmaknuti, tako da svi mogu normalno da ih pritiskaju, a da ne okidaju po par komada od jednom. I uopste nije tacno datelefon ima 50 g. Ne znam tacno, pogledacu ako je to vazno, ali mislim da ima bar 80 sto je tezina koja je skoro postala standard za vecinu novijih telefona.

Citat
t610 je igracka, i to igracka koja je kao i svi SE modeli ne dovrsena, velika steta, ali jebiga. Nikako nije:
Citat
telefon puno mocniji od svega ostalog sto mozes za te pare da kupis

Pa pazi, ja stvarno ne znam da li sam ja lud ili si to ti? Da li sam SAMO U OVOM POSTU, napisao deset puta ZASTO MISLIM DA JE T610 NAJBOLJE ZA TE PARE? Evo jos jednom, pokusaj da procitas:

-65000 boja
-kameru - kakvu-takvu
-E-mail client SMTP\POP3
-IC port
-bluetooth
-bateriju koja neka traje i tri dana kako ti kazes i koja je opet bolja od vecine telefona sa kolor ekranom.
-odlicno se cuje i ima odlican signal

E ajde sada ti meni reci koji je to telefon koji ima sve ovo a kosta manje od 220 eu koliko kosta t610? Ja ne znam ni jedan. Znam samo da sam juce bas gledao te cuvene samsunge s300 s500 i tako dalje koji kostaju 250-280 eu i koji nemaju bluetooth, nemaju e-mail client i jos mnogo toga bitnog i u koje sam se razocarao skroz. Znam da nokia 7650 i ako je odlican telefon, koji nov btw kosta 300 i vise eu ako uopste uspes da ga nadjes, ima ekran od SAMO 4096 boja, za koji ti mozes pricati da je dovoljno, ali cinjenica je da ma koliko god to bilo dovoljno, isto na 65000 boja izgleda jod dovoljnije. Bas sam kod jednog druga pustio istu sliku na njegov s300 i uporedio i slika na njegovom telefonu izlgeda osetno lepse. Znam da ista ta nokia ima bateriju koja meni nije trajala ni jedan ceo dan, a nekima traje i celih dan ipo. Da ne ispadne sada da napadam neke telefone, samo hocu da bude jasno da ne postoji, ili ja bar ne znam za tako nesto, telefon koji ima sve ovo sto ima t610 a koji kosta manje od 220 eu.

Taj koji ti je rekao da drzi baterija 7-8 dana... blago njemu... fakat... telefon sa tolikim color displayem nemoze ni u snovima imati bateriju koja drzi 7-8 dana a biti normalna kompaktna celina.

Pa pazi, izmedju ostalog Radisha mi je bas pricao prvi put da njegovom drugaru toliko drzi baterija, sto je meni bilo malo neverovatno. Onda mi je jos par ljudi to reklo, a sada sam se konkretno uverio u to kod ovog drugara koji je kupio t610 i kome drzi 7-8 dana baterija. Znaci to sam se ja licno uverio. Jedino ako mislis da je nekoliko toliko lud da ce svaki dan da stavlja telefon po 15 min na punjac da bi nekoga zajebao?

sl45 ... kazes strasan telefon... da svakako je to BIO, ali samo bio... danas, on je smesan u odnosu na konkurenciju i po meni bez obzira sto bih ga posedovao u svojoj kolekciji ali tek kao 3. ili 4. telefon, danas je kupovina sl45 bacanje para.

Pa ako mislis da ne valja, sto si ga onda preporucio coveku da ga uzme? Sl45 je telefon koji je izasao pre mnogo vremnea i zato od njega ne mozes ocekivati neke super moderne tehnologije, ali i dalje moze da drzi lekciju vecini telefona. Reci cu samo neke prednosti:
-mp3 player i to kakakv mp player
-diktafon 6 sati
-arhiva sms poruka, koliko ti dusa pozeli
-java

i tako dalje. Znaci telefon je osim toga sto ima problema sa karticom odlican. NAravno onima kojima treba gprs, kolor ekran i tome slicno ne treba da uzimaju sl45.

7210 - prema svim statistikama, on je proglasen prosle godine za najlepsi telefon u standard kucistu.

E stvarno se po nekada pitam, odakle izvlacis sve ove bisere? Mozda je neko i proglasio taj telefon za najlepsi, to je stvar ukusa. Ja sam samo rekao da je meni licno to najruzniji telefon ikada napravljen. Oni alcateli db i slicno su mnogo lepsi od njega. I posto mi je stvarno vec smesno da me ubedjujes u nesto o cemu svi koje ja znam imaju jedno misljenje suprotno od tvoga, evo ajde da otvorimo jedan pool za glasanje pa da ljudi kazu kako im se vizuelno svidja 7210. Jel moze? Drugo, da li si mozda cuo da je 6610 identican telefon kao i 7210, samo u drugoj maski? Pa cekaj, sto bi onda nokia menjala na svom modelu ono sto je najbolje - njegovu lepotu? Ili mozda hoces da kazes da je nokia ostala bez ideja, pa hoce da prodaju jednu istu stvar dva puta?

Da li se tebi nesto svidja ili ne, tvoja je stvar & problem.

Hvala, takodje.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2 3 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.083 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.