Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 22. Jul 2025, 17:30:38
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Srbija na internetu  (Pročitano 964 puta)
17. Jul 2007, 20:58:16
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 23
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Svi znamo da rejting Srbije u svetu nije na zavidnom mestu. Surfujući internetom, malo toga se može naći o Srbiji a da nije pisano na našem jeziku.

To što mi pišemo o Srbiji je lepo ali stranci ne znaju naš jezik i većina ne želi da ga uči. Možda grešim i ograđujem se od toga da takvih sajtova uopšte nema ali ja nađoh samo zvanična oglašavanja vlade na njihovom sajtu na Engleskom jeziku i nešto na wikipediji gde su samo istoriski podaci. Izuzetak je Turistička organizacija ali to je samo jedan od segmenata koji može biti interesantan strancima.

U poslednje vreme zbog sportskih uspeha i Eurosonga stranci se interesuju za Srbiju i mislim da im treba dati neka obaveštenja i osnovu za komunikaciju sa Srbijom i Srbima. Mislim da treba napraviti sajt na Engleskom jeziku i ova tema je pokrenuta da vidim ima li zainteresovanih ljudi, koji bi učestvovali u radu jednog takvog sajta.

Pre neki dan registrovan je domen i sajt je živ sa obaveštanjem da se priprema i da će biti u funkciji od jeseni. Ne bih da stavljam link ka sajtu da me moderatori ne shvate pogrešno i protumače ovu temu kao pokušaj reklamiranja sajta. Ja sam samo jedan Srpski patriota rešen da pokuša pokazati strancima da je Srbija lepa zemlja i da Srbi nisu babaroge, a imamo šta da im pokažemo.

Koncepcija sajta još nije utvrđena ali namera je da pokaže što više o Srbiji. Obrađivaće se teme o istoriji, kulturi, umetnosti, sportu zatim biće pisano i o turizmu i gradovima Srbije pojedinačno, te o aktuelnostima, Srpskim umetnicima i svemu onome što mislimo da bi strance moglo interesovati.

Sve o čemu bude reči biće propraćeno linkovima ka Srpskim sajtovima koji detaljnije obrađuju temu radi potpunije informacije i eventualnog kontakta stranaca.

Sajt će uređivati grupa od nekoliko ljudi (članova) koji budu izrazili želju za uređivanjem sajta a pokažu se prethodno kao aktivni.

Interesuje me mišljenje članova Burek foruma o ovome i ima li zainteresovanih da se priključe ekipi koja se upravo formira. Ukoliko neko želi da vidi sajt neka se javi privatnom poorukom, rado ću poslati link.

p.s. ukoliko tema nije na pravom forumu, molim moderatora da je premesti.

Obavestenje: Poruka je preseljena od strane moderatora Anea (Vreme: 19. Jul 2007, 08:05:25)
« Poslednja izmena: 17. Jul 2007, 21:00:49 od thegorki »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Svi smo NASI samo JASI !!!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 398
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5
mob
SonyEricsson t68i
aj da vidim posalji mi adresu na PM

Sto se tice misljenja Smile
U svakom slucaju ideja je odlicna.
tu je i ime sajta najbolje bi bilo: serbia.info ili serbia.com ali ti sajtovi su zauzeti od ko zna koga,bilo bi dobro kad bi se otkupili..
Sajt bi zahtevao Dosta posla i dosta ljudi koji znaju kvalitetno da rade.
Sajt koji bi predstavjao Serbiu je dobra ideja,mada i nije posto to TREBA da se podrazumeva za jednu normalnu drzavu..
Ako bi sajt uspeo oko njega bi se vrtele velike pare,a gde su pare tu su i ...
Da mene pitate ja bih ovako to resio:
Nasao bih nacin da DRZAVA to finansira i drzava bi od toga imala koristi..nisu to za nju velike pare.a mnogo bi znacilo ! i drzava treba da PLATI ljudima koji to rade.

Sve u svemu treba dobro razmisliti Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 23
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5
ne mogu da pošaljem PM izgleda da nemam dosta postova. Stavio sam sajt u profil pa se može odatle pogledati.

Da, ima tu dosta posla ali ako više ljudi uradi po malo, nije neizvodljivo. Nije samo predstavljanje Srbije u pitanju već i povezivanje stranaca sa našim ljudima. Svaka obrađena tema imaće link ka Srpskom sajtu koji se detaljnije bavi temom, ako takav postoji.

Sajt nije komercijalan i što se tiče finansiranja, nema od toga ništa. Da je država zainteresovana takvo nešto bi već odavno postojalo.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Svi smo NASI samo JASI !!!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 398
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5
mob
SonyEricsson t68i
 Smile sajt se raditeu joomli  Smile
to je dobro Smile
i ja radim sad jedan sajt u joomli ide ko podmazano Smile
Planiram da vam se prikljucim Smile
Nadam se da si nasao jos zainteresovanih Smile
Imas u mom profilu sajt koji radim,sajt se radi ali mozes videti kako izgleda Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 23
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5
ima nas par za sada Smile ako si zainteresovan dobrodošao si

sajt ti je ok a joomla je jednostavan CMS i kao poručen za ovo što radimo
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1490
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5
mob
Apple iPhone 4S 16GB
i ja sam za.... posalji mi link na pp
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 23
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5
i ja sam za.... posalji mi link na pp
kocka90 nemam dovoljno postova za slanje pp a ne znam koliki je minimum. imas u mom profilu link ka sajtu
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5
mob
LG Nexus 5
Ni ovo nije lose.

Samo da se izbaci politicka propaganda na kraju video klipa i extra moze da se napravi.
« Poslednja izmena: 21. Jul 2007, 22:26:15 od Crowz »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 23
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5
da spot je extra
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 23
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5
Ima li još neko predlog ili komentar
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 22. Jul 2025, 17:30:38
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: linkovi

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.104 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.