Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 26. Jun 2025, 19:14:26
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: BloodRayne  (Pročitano 1413 puta)
29. Jul 2006, 19:12:18
Hronicar svakodnevice

eat steel !

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 853
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Motorola v3
Sta mislite o igri ?

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

bloodshot4.jpg
(16.05 KB, 280x210)
bloodrayne-2-2.jpg
(35.08 KB, 400x298)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

eat steel !

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 853
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Motorola v3
developer: Terminal Reality
publisher: Majesco
genre: action / TPP
release date:
  World: 02 August 2005
 play modes: single player
age requirements: 16+
media: 4 CD
suggested system requirements:
Pentium 4 2 GHz, 512 MB RAM, graphic card 64MB, 1 GB HDD, Windows 98SE/2000/XP.

O igri  BloodRayne is a dhampir, born from the unnatural union of vampire and human. Blessed with the powers of a vampire but cursed with the unquenchable thirst for blood and a weakness to sunlight, Rayne is challenged with her most personal battle yet in BloodRayne 2.

When we last saw BloodRayne in 1935, she joined forces with the shadowy Brimstone Society to destroy a supernatural Nazi bid for dominance. Her father, Kagan, an influential Nazi collaborator, was killed in an accident at the close of the War. Cheated of killing Kagan herself, Rayne has spent the last sixty years ferreting out and destroying his many offspring, her siblings. They have banded together and formed the Cult of Kagan, pledging to carry on his legacy of creating a new era of vampire supremacy where humans are mere cattle for the bloodthirsty predators that hunt them. BloodRayne's nefarious siblings have created The Shroud, a mysterious substance which, when released, renders the sun's lethal rays harmless to vampires and twists nature into a nightmarish perversion. Now only BloodRayne stands between an unsuspecting humanity and a horrifying vampire dawn.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Prince of Persia - Warrior Within

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 3258
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
Samsung Galaxy S Advance

O igri  BloodRayne is a dhampir, born from the unnatural union of vampire and human. Blessed with the powers of a vampire but cursed with the unquenchable thirst for blood and a weakness to sunlight, Rayne is challenged with her most personal battle yet in BloodRayne 2.

When we last saw BloodRayne in 1935, she joined forces with the shadowy Brimstone Society to destroy a supernatural Nazi bid for dominance. Her father, Kagan, an influential Nazi collaborator, was killed in an accident at the close of the War. Cheated of killing Kagan herself, Rayne has spent the last sixty years ferreting out and destroying his many offspring, her siblings. They have banded together and formed the Cult of Kagan, pledging to carry on his legacy of creating a new era of vampire supremacy where humans are mere cattle for the bloodthirsty predators that hunt them. BloodRayne's nefarious siblings have created The Shroud, a mysterious substance which, when released, renders the sun's lethal rays harmless to vampires and twists nature into a nightmarish perversion. Now only BloodRayne stands between an unsuspecting humanity and a horrifying vampire dawn.

Cek, jel ovo kec il' dvojka... malo si me zbunio?  Smile
Ako ti je dvojka vec si imao ovde
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Thug it out 'til we get it right

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1538
Zastava Perlez
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.5
mob
SonyEricsson w810i
Pa ovo je kec,ali on pise o dvojci!!!! Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

45

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6631
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple 4s
kakav car Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

You Scream,I Scream,We all scream for Morphine

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 12305
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
Samsung Neki shit
Prvi deo je dobar...dvojka je sranje
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 159
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
Igrao sam prvi deo, nije losa.. Malko spooky  Smile

Najodvratniji su mi oni "crvi" sto iskacu iz Svaba, al' ubedljivo je najveci utisak ostavila na mene ona prva kraljica, ona bubetina od 100m u mocvari - bo'me trtao sam od nje i jedino sam je pobedio pomocu sifre Smile  I ona troglava stvorenja su mi prilicno morbidna.
« Poslednja izmena: 11. Avg 2006, 00:13:21 od Sandurz »
IP sačuvana
social share
"Courage is not the absense of fear, but rather the judgement that something else is more important than fear" - Ambrose Redmoon
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Thug it out 'til we get it right

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1538
Zastava Perlez
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5
mob
SonyEricsson w810i
Prvi deo je dobar...dvojka je sranje

Meni obrnuto...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 584
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.0
a onako, nish specijalno mi nije bloodrayne(1). Potsjeca me pomalo na suffering, obe igre bi trebalo da su horor pucacine(koljacine), a dobro je ako su uspjeli da uplase dijete od 9 godina...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 26. Jun 2025, 19:14:26
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.151 sec za 17 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.