Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 10. Avg 2025, 22:14:27
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 3
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Poljubac koji je šokirao Indiju!  (Pročitano 5227 puta)
Krajnje beznadezan

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 11618
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
svasta   Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

What goes around, comes around...

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 1294
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia N73 МЕ
Шта све нећеш чути и видети на овом свету... Баш свашта...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Never give up!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 3630
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.11
mob
Nokia 6600
Mozda je trebao da joj drkne samar onda bi ga obozavali  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Moje ime je Ozymandias.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 38906
Zastava Kragujevac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Indijski sud izdao nalog za uhićenje Richarda Gerea i Shilpe Shelty

INDIJSKI je sud izdao nalog za uhićenje američkog glumca Richarda Gerea i zvijezde Bollywooda Shilpe Shelty zbog ljubljena u javnosti. Sudac Dinesh Gupta izdao je naloge za uhićenje dvoje glumaca, nakon što je jedan od građana Jaipura uložio žalbu u kojoj navodi da je Richard Gere poljubivši glumicu uvrijedio indijsku javnost jer se javno pokazivanje emocija u njihovoj zemlji smatra, kako je to sam u svojoj žalbi opisao, "sramotnim činom".

Prema indijskom zakonu, onoga koji se ogriješi o isti na način na koji je to Gere učinio poljubivši i zagrlivši glumicu nedavno u indijskom New Delhiju, kada su zajedno sudjelovali u akciji senzibiliziranja javnosti o važnosti borbe protiv HIV-a, čeka i do tri mjeseca zatvora ili novčana kazna. Ili oboje.

Ovakvi su slučajevi koji se u Indiji vode protiv celebrityja česta pojava, a još uvijek nije poznato kako će to utjecati na 57-godišnjeg Gerea, inače čestog posjetitelja Indije. Prošli tjedan razjareni su stanovnici u nekoliko indijskih gradova organizirali okupljanja na kojima su palili fotografije Gerea i 31-godišnje Shetty.

Organizator događaja na kojemu se incident dogodio, Parmeshwar Godrej, naloge za uhićenjem i prašinu koja se digla u vezi glumaca nazvao je "odvraćanjem pažnje od puno važnijih stvari", s čime se složila i indijska glumica, kazavši kako njezin zagrljaj s Gereom nije bio "sramotan", te dodavši kako bi se javnost više trebala usmjeriti na obrazovanje građana o AIDS-u, nego o takvim stvarima.

Shilpe Shelty, u Indiji već niz godina slavljena kao velika glumica, internacionalnom je zvijezdom postala nakon pojavljivanja u britanskom izdanju "Big Brothera" sa slavnim osobama, gdje je bila izložena rasističkom zlostavljanju koje je šokiralo tamošnju javnost. Osvojivši simpatije gledatelja, Shelty je u istom showu odnijela pobjedu.

Izvor: Index
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

tra la la

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 448
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
SonyEricsson K310i
Ne znam da li sam jedini, ali ja sam prvo pročitao Indjija (kao Inđija)  Smile

OT: Baš ga je preterao !  Smile

Ja sam da ga hapse Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 181
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung 
Ma na javna vesala odmah Smile!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8234
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia N86
Indijci hapse Ričarda Gira

Indijski sud objavio je u četvrtak nalog za hapšenje holivudskog glumca Ričarda Gira, jer je u javnosti poljubio u obraz indijsku zvezdu Šilpu Šeti.

Gir je tokom humanitarnog koncerta održanog početkom meseca u Nju Delhiju nekoliko puta poljubio Šetijevu.

Sud u indijskom gradu Džaipuru, u državi Radžastan, nazvao je njegov postupak "opscenim".

Nije poznato kako će nalog za hapšenje uticati na Gira, koji je budista i često dolazi u Indiju, gde posećuje dalaj lamu koji živi u egzilu na severu zemlje.

Šetijeva, koja se proslavila pobedom u britanskom serijalu "Slavni u kući Velikog brata", takodje treba da se pojavi pred sudom.

Izražavanje nežnosti i dalje je tabu tema širom Indije, tako da su demonstranti u Mumbaiju (nekadašnjem Bombaju) nakon incidenta spaljivali slike sa Girovim likom.

Šilpa Šeti je u Girovu odbranu izjavila da je on to učinio šaleći se, dodajući da joj je sam glumac poručio da medijima kaže da nije želeo da povredi osećanja Indijaca, već je samo oponašao scenu iz svog filma "Zaplešimo".

Prema indijskom zakonu osoba osudjena za opsceno ponašanje suočava se sa novčanom kaznom i zatvorom u trajanju od tri meseca.

Izvor: MTS-Mondo
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

uživaj u životu

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 1979
OS
MacOS X
Browser
Safari 417.8
mob
Nokia 6070
svasta
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 206
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia 6680
ima da mu se sudi za zlocin Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Moje ime je Ozymandias.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 38906
Zastava Kragujevac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Gere se ispričao zbog poljupca

Richard Gere kojem u Indiji prijeti uhićenje, ispričao se zbog 'fatalnog' ljubljenja Shilpe Shetty i skrušeno priznao da je to učinio iz neznanja. Prijatelj Dalaj lame moli Indijce za oprost.

Richard Gere zatražio je da mediji "prekinu cirkus" oko njegova nedavnog javnog poljupca bollywoodske glumice Shilpe Shetty, objasnivši kako se to dogodilo zbog njegova nepoznavanja lokalne kulture.

Indijski je sud, poljupce ocijenio opscenim činom u javnosti, naredivši Gereovo uhićenje. Gereovi poljupci u javnosti pokrenuli su i niz prosvjeda diljem Indije.

Na prošlotjednoj manifestaciji održanoj u Bombaju, čiji je cilj bio širenje svijesti o AIDS-u, Gere je najprije poljubio Shetty u jednu ruku, zatim u drugu, a potom je prebacio preko ruke kao na plesnom podiju, te je još jedanput poljubio u obraz.

"Moje nespretno ponašanje posljedica je mojeg nepoznavanja indijskih običaja", rekao je Gere u poruci koju je započeo rečenicom: "Moji dragi indijski prijatelji".

"Iskreno, nedavna medijska hajka zatekla me potpuno nespremnog", kazao je novinarima. Objasnio je da mu namjera nije bila nikoga uvrijediti nego sudjelovati u jednom korisnom humanitarnom događaju.

Glumac, koji je dugi niz godina budist, često posjećuje Indiju gdje se sastaje s Dalaj lamom koji živi u egzilu u sjevernom dijelu te zemlje.

Izvor: NetPortal
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 3
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 10. Avg 2025, 22:14:27
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.083 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.