Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 08. Sep 2025, 19:13:14
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Stop ha­škoj ti­ra­ni­ji  (Pročitano 7430 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 318
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Nokia 
Citat
Ako je stvarno Srbin, meni je to onda jos jedan razlog da ga mrzim. Razumeo bih da dodje neki Nemac, pa da srpskom narodu 15 godina prica price i uvaljuje ideje zbog kojih je taj narod debelo najebao, samo zato da bi on skupio glasove i povecao clanstvo koje ce da mu hrani zenu i decu i obezbedi pare za stanove njegovim funkcionerima. Ali ako to neko radi sopstvenom narodu, onda je on neopevani izrod...

Svi kukate kriv je ovaj ili onaj....,a gde su vam bila muda da ih skinete vec sad davne 1991 godine...kad se znalo da im je malo falilo da odu........stvarno se ne secam.B 92 radio i Studio B su svirali na sva usta ,9 Mart je obelezen demonstracijama,a na nase tenkove koji su odlazili na ratiste je bacano cvece .......sta je vama ljudi ....pa onda treba skoro svima nama da se sudi.

Nije tada bas tako malo falilo... Vecina biraca je ipak bila za Slobu, cela MZ je prilicno traljavo otpratila te dogadjaje, jer su verovatno videli Slobu kao mirotvorca. Jedini koji je podrzao demonstrante bio je Stipe Mesic, sto je samo doprinelo propagandi RTS-a... Narod je tada vecinom mislio da protestuju cetnici, koji sa svojim proustaski orijentisanim prijateljima iz Hrvatske hoce da razbiju Jugu. A Sloba je kao hteo da je sacuva... A onda je mirotvorac napravio pakao...
Slazem se da je ubrzo posle toga dosta i onih koji su protestovali 9. marta bacalo cvece na tenkove. Ali nije taj narod kriv, nego oni koji su ga zaludeli i koji nisu znali kada i gde treba da se stane. Draskovic je iste '91 apelovao na Srbe iz Hrvatske da prihvate plan Z4 (kojim bi dobili autonomiju, zastavu, miliciju...) Da je tadasnja vlast bila normalna, ona bi takvo ili slicno kompromisno resenja predstavila narodu kao pobedu, rat bi se zavrsio... Ali ne, Sloba i Seselj su vikali da je Srbija do Karlovca, zato sto su znali da ako se zavrsi rat, oni gube na izborima...

Sloba je bio najslabiji 96, kada se zavrsio Dejton, i 2000. kada se zavrsilo na Kosovu... To je recept svih diktatorskih rezima... Drzati narod u pshihozi - rat, zavere, spoljni neprijatelji, da taj narod ne bi razmisljao sta ce da jede dok se diktator i njegovi funkcioneri bogate...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Just be what you are.....

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6424
Zastava Belgrade
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.8
mob
Samsung S7
Citat
Sloba je bio najslabiji 96, kada se zavrsio Dejton, i 2000. kada se zavrsilo na Kosovu...

Jeste ,secam se udaranja u serpe....ehhhh Smile
IP sačuvana
social share

This is where we hold them!This is where we fight!! This is where they die !! King Leonidas
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Manijak sa severa

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5136
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple Iphone 5
Ne mogu da verujem da toliko mrznje ima prema jednom Srbinu ma kakav god da je bio.
On nije Srbin. Dakle ova tvoja konstatacija ne pije vodu

Pa mislim strasno,sta treba da me vode ovi pederi na vlasti,ustajala govna pro zapadna,cekajte polako ...sad imate mesa u frizideru ...ali to ce se morati vratiti jednog dana.
Imam ga i previse. 1993, 1994 i 1995 ga nisam imao. Bio sam vegetarijanac iako mi je keva klinicki psihijatar, a cale policijski inspektor, cesto se desavalo da sam zube prao sodom bikarbonom, jer od njihove plate nisu mogli ni racuni za komunalije da se pokriju.
I sva ova (kakva takva privreda) je zazivela?Mi realno odrzavamo jacinu dinara?Nesto nam je bolje od doba sankcija ?Plate su po 500 E ?
Koliko toliko je zazivela. Daleko naravno od stanja iz 1989, ali bar nesto radi, za razliku od devedesetih godina kada bukvalno nista nije radilo. Sem naravno ako u privredu ne racunas sverc po pijaci i prodavanje gacha po ulicama.
Mozete da izvedete zenu,devojku na veceru ssvako 3 vece?
Sad mogu. Mozda ne svako trece vece, ali svaki vikend da. Pre deset godina, bio sam srecan ako sam imao za pivo ispred dragstora.
Vize dobijate ko od sale?Alooooo bre ...vojska rasprodata,policija sjebana,sudstvo je nakaradno,prosveta propala,radnje pune..al za dzabe,sve firme nam prodate.........treba bre da budemo zahvalni onim jadnim Vojvodjanima sto nas trpe i hrane jos uvek za male pare.....
Vizni rezim nije mnogo odmakao, ali koliko toliko ih je lakse dobiti nego nekad. Vojsku se zna ko je unistio. Ortak koji je sluzio 1999 godine posle rata jeo je kupus i pasulj naizmenicno mesec dana. Tad se zna ko je vladao. Sta fali policiji? Treba da im se daju raketni sistemi pa da izigravaju NATO? Iovako se kurche isto kao nekada. firme su prodate jer je svakako drzavnoj firmi bolje da ima gazdu, nego da izigrava alaj-begovu slamu i da je cerupaju tatini i mamini sinovi, kao i partijski funkcioneri. Samo je sve to doslo prekasno. zapitaj se koliko je bogatstvo Gorice Gajevic koja ima nekoliko hotela na Kopu i Zlatiboru, Milovana Bojica koji ima u vlasnistvu najmoderniju kliniku na Balkanu, gde zivi "posteni" Tomislav Nikolic. U "socijalnoj" cetvrti na NBGD, a sin mu u "prosecnom" YUBC-u....
Dakle, to sto ti zmuris pa se pravis blesav ne znaci da su svi coravi i da ne vide istinu. ona je mozda bolna, ali je i takva bolja od najlepse lazi.
IP sačuvana
social share
"Srbin sam, rodjen u Hrvatskoj, imam grchki pasosh i gradjanin sam SAD. Mozda sam spijun?" - Predrag Stojakovic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 297
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
Srbi su lud narod...

Kakvi ratovi,koja beda,koja inflacija,kakva bre politička ubistva,kakva Krajina,kakva Bosna ,kakvo Kosovo,kojih bre milion izbeglica,kojih 100 000 mrtvih,koji Ćuruvija?Toga nikada nije ni bilo mi smo živeli od 1990 do 2000 u blagostanju.Svega ovoga nije ni bilo...

Nije bilo ni sankcija,ni premlaćivanje demonstranata,ni plate od 4(slovima četiri)marke,ni limenih sanduka,ni Državne Bezbednosti,ma mogu ovako do sutra da nabrajam....

Goreće svi oni u paklu,svinje komunističke...

Lepo je Balašević otpevao u jednoj svojoj pesmi:"Jednu ste mladost uzeli..."

Ljudi , ovo se ne zaboravlja...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 20974
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Netscape 7.2
mob
Nokia N95
Mags ciniti se toga uopste nije bilo i ako jeste oni optuzuju DOS.Neka im je bog u pomoci.

[Edit by Coolrunner: Svaka poruka u kojoj ima elemenata vredjanja i pretnje krsi Pravilnik Burek Foruma, i bice cenzurisana i reciklirana.]
« Poslednja izmena: 26. Nov 2006, 01:08:16 od Coolrunner »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 297
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
Mags ciniti se toga uopste nije bilo i ako jeste oni optuzuju DOS.Neka im je bog u pomoci.

Pogledaj moju temu pod nazivom SPS-JUL-SRS...
Dopuni par imena,please...
« Poslednja izmena: 26. Nov 2006, 01:08:46 od Coolrunner »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
HTC One
Samo da zamolim sve ucesnike diskusija: bez poziva na linc, povika "Smrt ...." i ostalo. Koliko god covek bio ogorcen na nekoga ili nesto, uvek postoji lepsi nacin da se to ogorcenje iskaze.

A i ne treba vikati ono sto su ti koje ne volite vikali u svoje vreme!!! Onda se ne razlikujute od njih.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 20974
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Netscape 7.2
mob
Nokia N95
Izvinjavam se moja greska nisam imao namere ni na koga licno ovde,niti pozivam na linc.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 08. Sep 2025, 19:13:14
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.109 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.