Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
ConQUIZtador
banner
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Политика открила: Срби систематски уништавали Цигане  (Pročitano 1887 puta)
Jet set burekdzija

...on kaze zivela droga a ja ziveo Burek....

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 5387
Zastava Macvanska Mitrovica
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.61
mob
Samsung GT-E2550
Jbt,koliko mrznje na ovoj temi...
Sto bi rekao nas pokojni Patrijarh Pavle "Budimo ljudi....Iako smo Srbi" .....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 142
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 17.0.963.79
kakva bre mrznja... svi treba da mrze srbe, da ih pljuju, da im otimaju, da ih lazu, a samo oni da glume budale... ovo da su cigani sistematski odstranjavani od strane srba je cista glupost, i jos jedna od od mnogih pokusaja ja de na savest jednog (nazalost moram da kazem "glupog" i nezaboravnog ) naroda nakaci jos jedno breme. Srbi ne mrze nikog, ali bi trebalo... ps. protiv roma nemam nista protiv
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 31907
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Flock 2.6.2
mob
Vertu Ascent Ferrari
Citat
ps. protiv roma nemam nista protiv

onda si najebao. ja imam tu negde neke bejzbolke.
IP sačuvana
social share

We could wander in the garden of Eden baby, we could do anything tonight, maybe, we could even touch the sky, if we just get up on our feet and try, we could wander in the garden of Eden baby
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 24486
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 10.0.2
I lance, fantomke, sipke za tucu fadilj becej, kalauz i pajser ima da rade na otvaranju lobanje  8)
IP sačuvana
social share
do posla se dolazi tako sto se uclanis u partiju i budes partijasko dete ... onda ce biti i posao i plata i sve !

ja sam usao u partiju...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

We all pay for life with death, so everything in

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 755
OS
Windows 7
Browser
Chrome 17.0.963.79
    Rasizam je veliko drustveno zlo! Perfidno se potura od strane kontrolora velikog kapitala, koji ne poznaje boju koze, naciju ili religiju, i zamajava ljude medjusobnim sukobima, po sistemu "zavadi, pa vladaj!".

Ne postoje problemi odredjene rase, nacije, religije, postoje ljudski problemi, koji su stvarni i oni nisu politicki, vec tehnicki.
IP sačuvana
social share
Bez sumnje, istina nosi isti odnos prema lazi, kao svetlost prema tami - Leonardo da Vinci
Mi smo nas spas ili nasa propast. - Zak Fresko
Kod pojedinaca, ludilo je retkost, ali u grupama, partijama, nacijama, istorijskim epohama, to je pravilo - Fridrih Nice
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 9569
OS
Windows XP
Browser
MSIE8.0
А и теме је бзвз...

"Гробари систематски уништавали цигане" и има неког смисла. Али ово... :mrgreen:
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
privremeno Plocasti materijali Stomatoloska ordinacija
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: 24sata :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: ConQUIZtador :: Domaci :: Morazzia :: TotalCar :: Juzne Vesti :: Citati :: AdriaHost :: Kuvar :: Tvorac Grada :: Cam.rs

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002-2011 "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.116 sec za 17 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.