Ova Srbija je prokleta zemlja... I imam utisak da nikad nece da nam bude bolje, moze samo nam bude gore.. Mi cemo medjusobno da se pokoljemo.. Kako kazu: Kad nisi za sebe, nisi ni drugog.
Delimo apsolutno isto misljenje, ja sam prvi i poslednji put glasao 2000-e godine protiv cobija glasao sam za DOS generalno, nikog od njih nisam cenio nesto posebno, nikada nisam bio clan ni jedne stranke (osim pionirskog sasveza SFRJ ako se to racuna posto sam dao zakletvu titu) niti simpatizer niti cu to ikada biti. Meni nije bitno gde zivim nego kako zivim, Norveska nije u EU a zive super sta im fali!
Ajdemo gradacijom do odgovora skeniracu moj zivot: Roidjen sam 1882 u SFRJ sve je bilo superi sjajno isao sam na more zadnji put ako se ne varam '89 u Makarsku(Hrvatska) '90-91 raspad SFRJ i rat u Hrvatskoj, oseca se kriza u porodici cale i keva radili u drzavnim firmama ostali bez plata stara stednja oko 3000DM propala... U periodu od 91-95-e secam se neke krize praznog frizidera kevinih reci da za 2DM ne moze nista da se kupi a njena je plata oko 3DM a cale nista ne prima ni dinara...I tu u nekim godinama cale odlazi mesecima na vojne vezbe na kosovu uglavnom.. Onda se nesto desilo secam se '96 pojavili su se neki ljudi koji su vikali necemo rat hocemo evropu i meni se ta opcija zasvidjala, pa sam par godina u narednim '97-'98 proveo po ulicama deruci se kao magarac dole sloba i ostala sranja naravno da je finansijska situacija u kuci katastrofa... '99-a je pocela ratom na kosovu caleta odmah pokupili mi se provlacili kroz vreme i prostor do 2000-e kada sam video svetlo na kraju tunela i rekao sebi to je to ako sada svi zajedno ne skinemo majmuna nikada necemo pa kad sam video svi se okupili protiv njega morao sam da verujem u uspeh... cim su dosli na vlast nastavili su cobijevim koracima akako i ne bi, veliki cobi je utro put bezakonju, pljacki otimacini iznosenju para iz zemlje i trpanje na svoje racune off shore firme i dzepove, zasto bi neko rusio takav sistem gde se manjina bogati na stetu vecine i to na legalan nacin... Korupcija na fakultetima otimanje kroz privatizaciju, svaka druga vest u novinama pocinje sa "Afera", shund i kic nikad veci, nezaposljenost i petosruki arsini jaci i veci nego ikada, tv pretplata je ukinuta pa vracena uvecana za 10x, jako lepo nema sta. 2007-a nista se nije promenilo, gladni psi su se poubijali oko koske oni sto su ostali kosku glodju a nama ne daju.... kako da znam kada mi je bilo bolje? kako da znam kada mi je bilo gore? Da li ja znam sta znaci ziveti normalno? Kako vise ikada bilo kom politicaru da poverujem i da izadjem da glasam?
Rekao sam i reci cu opet sranje bilo sranje ostalo... Sada sve vise vidim mlade ljude mladje i od mene na forumu na televiziji i tako dalje kako se bave ili pokusavaju da se bave politikom, ne razumem zar nas ta politika i nije dovela dovde, zajebala citav jedan narod a sve me strah da nece jednog coveka! Mislim na bilo koju i bilo ciju politiku, kao svi zele bolji zivot za naraod hahahhah kakva fraza pa mene bi bilo sramota da izadjem i da kazem to na TV-u ja stvarno ne znam kako mogu tako lako da kazu takve gluposti! Izgleda da smo stigli do cilja i vise nema dalje.... Stvarno mi je zao ali ispada da je tako...