Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 24. Nov 2024, 09:17:20
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pokojna supruga šalje mu SMS poruke  (Pročitano 1028 puta)
05. Apr 2008, 01:32:59
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 18034
Zastava Niš
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
mob
HTC 
Pokojna supruga šalje mu SMS poruke

– Udovac Frenk Džouns (59) iz Lankašira, u Velikoj Britaniji, živi u sablasnoj kući za koju se priča da je opsednuta duhovima. Tvrdi da ga supruga, koja je preminula pre pet godina, proganja šaljući mu SMS poruke. Još pre 12 godina pozvao je spiritualističku crkvu da bi se oslobodio zlog duha što ih je opsedao. Gospođa iz crkve rekla je da je u pitanju muškarac koji je zapeo između dva sveta. The Thing (Stvar), 37 godina ranije, prisilila je porodicu koja je ranije živela u kući da se odseli. Rosovi su tvrdili je da ih je Stvar izvlačila iz kreveta dok su spavali. Osećali su neobičan miris i činilo im se da im nešto diše na uvo. Kad se Frenk preselio u kuću, pre 20 godina, bio je skeptičan zbog legende. Ubrzo su se i njemu javili.

– Mislio sam da umišljaju. Ali u kući je stalno nešto lupalo i čudno mirisalo. Jedne noći dok sam ležao u krevetu, magla je prekrila celu sobu. Hteo sam da vičem, ali nisam mogao ni glasa pustiti. Kao da mi se lice paralizovalo – rekao je Frenk.

Pre pet godina umro im je sin Stiven (32) od tumora na mozgu. Samo tri meseca kasnije, supruga Sejdi (69) nije preživela infarkt. Nakon njene smrti, došao je pred kuću, ali nije želeo da uđe.

– Imao sam propušten poziv na mobilnom, a nije ni zvonio. Poziv je bio iz kuće, a kuća je bila prazna. Unutra se osećao miris cigareta koje je pušila i miris njenog parfema – rekao je. – Uvek je imala mobilni uza se. Sahranili smo je s njim. U porukama su reči koje bi ona upotrebila. Ali ne piše s kojeg je broja poslato.

Izvor:Gradjanski L.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8559
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
mob
Samsung i8510 innov8
 Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 244
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13;
mob
Nokia n73
Da, ovo se i meni svakodnevno desava  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Uspeh se ne odlikuje znanjem niti snagom vec voljom koju posedujes.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 233
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
LG 
Kako ljudi mogu toliko da izmisljaju???!!! "Muškarac koji je zapeo između dva sveta"??? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

They're looking for me

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 5021
Zastava Tokyo
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Nokia e61
Možda mu javlja da je dobro stigla i da ga očekuje uskoro  Smile
IP sačuvana
social share
You will pay the price for my own sweet brother
And what he has become
And a hundred other boys and girls
And all that you have done
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 233
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
LG 
Možda mu javlja da je dobro stigla i da ga očekuje uskoro Smile

Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 24. Nov 2024, 09:17:20
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Alfaprevod

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.069 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.