IN < - Pokazatelji braka- VII kuca - >LO
<< < (146/152) > >> :: Odgovori!
Autor: Magic girl :
Ako je vladar sedme kuce u Skorpiji, gledam i Mars i Pluton kako su postavljeni?
Sta znace- Mars(u Strelcu) je u 7-oj, a Pluton (u Vagi)u 6-oj kuci..?  :weirdface:
Autor: montenegrina :
A koja planeta ti je vladar sedme kuce?
Autor: Magic girl :
Pocetnik sam, ne zameri :) Vrh sedme je u Skorpiji, a vladar skorpije mu dodje Mars ali neko mi kaze i Pluton. E sad, ako su te dve planete u igri,ja ne mogu da se snadjem, ne znam sta moze da da?
A inace u sedmoj su mi Saturn i Mars.
Autor: mackica81 :
VII polje u OVnu,Mars u Vodoliji
Autor: zaricm :
VLADARI SEDME KUĆE - SVI KOJE SUSREĆEMO U JAVNOSTI, BRAK

Ovo je prva kuća koja nije naša. Sedma je ugaona i odnosi se na nas dvoje - licem u lice. Prirodni VLADAR je Venera, Znak Vaga. To je kuća odnosa sa drugima, koja opisuje naš stav prema bračnim ili poslovnim partnerima, kao i prema onima koje ste odabrali da vas zastupaju. Pošto je VLADAR u ugaonoj KUĆI, njegovo delovanje je otvoreno, jasno i javno. Ova kuća se tradicionalno smatra kućom naših otvorenim neprijatelja, kućom javnosti. To je kuća neprijatelja jer stoji u opoziciji sa našim Ascedentom koji predstvalja otelotvorenje naše ličnosti. Zbog toga ona govori šta to mi tražimo u drugima, osobine koje su nam potrebne da bismo dopunili jake strane i slabosti svoje ličnosti? Kakve neprijatelje privlačimo?

VLADAR SEDME U PRVOJ KUĆI ukazuje da mu je potreban partner (brak) da bi se osetio kompletnom ličnošću. ukoliko su aspekti vladara harmonični imaće odobravanje publike, dobar brak i neće imati neprijatelje ili će lako s njima izlaziti na kraj. Time sledi uspeh u javnosti kao nastavnik, šou-biznis, prodaja, politika.

VLADAR SEDME U DRUGOJ KUĆI u partnerstva ili brak ulazi zbog materijalnih vrednosti koje poseduju partneri, kada su neharmonični aspekti. A u harmoničnim, u javnosti prikazuje svoje vrednosti ili talente pa zaradjuje sučeljavanjem, pred publikom: sport, npr.

VLADAR SEDME U TREĆOJ KUĆI ukazuje na važnost partnera iz detinjstva. A partnerstvo ili brak će biti uspešno samo ukoliko postoji međusobno razumevanje. Takođe, ovo je položaj intelektualnog suočavanja u javnosti, tj. potrebe ili neophodnosti da javno iskaže svoje intelektualne vrednosti. Ovde u životu nema samosažaljenja niti povlačenja. Inače sledi anonimnost.

VLADAR SEDME U ČETVRTOJ KUĆI stupa u brak kasno ili uopšte ne. Nalazi zadovoljstvo u roditeljskom domu. Traži od partnera da zameni nekog od roditelja. A partner je obično u senci i koji obezbedjuje sigurnost.

VLADAR SEDME U PETOJ KUĆI venčava se iz ljubavi, ali treba da bude oprezan jer brak može biti avantura koji može doneti probleme. Položaj popularnost kod publike ili u javnosti. Protivnici ga vole i zajedno nastupaju u javnosti.

VLADAR SEDME U ŠESTOJ KUĆI upoznaje životnog saputnika ili partnere kroz ili na poslu. Uživa da radi zajedno sa jednim ili vise ljudi ili da radi kao psiholog ili pravnik, da na taj način pomaže ljudima. Privlače ga osobe sa zdravstvanim problemima ili neko kome je potrebna pomoć. Krajnost može biti i velika nedruželjubivost.

VLADAR SEDME U SEDMOJ KUĆI na poslu ili u braku daje sve od sebe. Ulazi samo u ona partnerstva koja imaju smisla. Druga krajnost je da leti od partnera do partnera, zadovoljavajući se više brojem nego kvalitetom.

VLADAR SEDME U OSMOJ KUĆI ukazuje na velike opasnosti u javnosti. Od bračnog partnera očekuje podršku i finansijsku pomoć (a da li će je dobiti zavisi od aspekata). U braku će biti naglašeni jaki seksualni odnosi, ali jako malo zajedničkkog u drugim stvarima. Brak jednog trenutka u velikoj krizi. Ovo j epoložaj jake seksualne privlačnosti javnim ličnostima, pa i posao u vezi seksa ili političar.

VLADAR SEDME U DEVETOJ KUĆI traži partnera koji se u potpunosti razlikuje od njega, a takvi su mu i neprijatelji - drugačijeg društvenog, etničkog, religioznog porekla. Bračni partner lako može biti stranac ili će ga upoznati u inostranstvu. Položaj koji ukazuje na potrebu da u javnosti propagira svoju filozofiju, a posao može da bude vezan za putovanja (sa partnerom).

VLADAR SEDME U DESETOJ KUĆI donosi veliki uspeh u javnosti, i svuda gde mogu da ga vide ili čuju. Velika pomoć partnera u karijeri. Druga krajnost: sve će učiniti da dokaže uspeh i bez njegove pomoći. Ipak uspešan brak ili teži da nađe uspešnu ili poznatu ličnost.

VLADAR SEDME U JEDANAESTOJ KUĆI ima prijateljski odnos u partnerstvima. Za brak može privući nekog ko ima decu o kojoj će se brinuti. U javnosti neka ne nastupa samostalno, već, najbolje sa prijateljem. A u neharmoničnim aspektima, moguće je da osoba bude usamljenik jer nema potrebu za klasičnim brakom, zbog potrebe nezavisnosti.

VLADAR SEDME U DVANAESTOJ KUĆI ukazuje na povučenost, i uskračivanje od braka. Uskraćeno je i javno ispoljavanje, jer ima potrebu da bude sama i da se iskazuje u tajnosti. Često bude siva eminencija partneru ili poverljiva osoba od koje saputnik zavisi. Moguća je i tajna veza
> Odgovori
^ Povratak na viši nivo
>> Sledeća strana
<< Prethodna strana