Ljudi treba mi neko pojacalo!!!! polovno novo nije bitno! Imam crowna 402, pa bi mi trebalo nesto nalik tom!!! Moze slabije moze jace!!! Ako imate neke ponude ili neke stranice da vidim cene i karakteristike!! HITNO!!!!!!!!!!!!
Knowledge is a deadly friend,when noone sets rules
Zodijak
Pol
Windows XP
Internet Explorer 6.0
Odakle si? Mislim ako si iz Bg, pogledaj muzicke radnje po gradu,tipa Sky Music,Mitros music i sl.,pa vidi sta oni imaju u svojoj ponudi,i da li ti nesto odgovara. Mada ne znam zasto delim ovako bistre savete,verovatno ti je ovo palo i pre na pamet. By the way pilot ne radi se o gitarskom,niti pojacalu za instrument, vec neko pojacalo (bar kako mi je google rekao) za DJ-isanje i slicne stvari,u koje ni ja nisam bas upuen
« Poslednja izmena: 06. Mar 2008, 19:11:38 od dreadknight »
Da treba mi pojacalo za Dj-ing za razglasne zvucnike!!!! Nisam iz Bg zato i pitam jel ima neki sajt ili tako nesto!!! Ja sam iz Novog Sada, malo sam dalje od Bg. Pa ako neko moze da mi pomogne!!!!
"Vlast i vlasnistvo se mogu razdovjiti na izvesno vreme, ali nikako zauvek jer ce vlasnistvo, shvativsi koliko je razdvajanje bolno, odmah kupiti vlast ili ce vlast osvojiti vlasnistvo a time i bogatstvo."