Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Pravila foruma: Predlozite ~ Pitajte ~ Prijavite gresku

Napomena: Ovaj forum sluzi za pitanja vezana za koriscenje foruma, probleme u radu, probleme sa scriptom, greske ili nesto slicno. Ovaj forum ne sluzi da u njemu postavite pitanje o temi koja nije vezana za funkcionisanje foruma poput pitanja u vezi problema sa racunarom, mobilnim telefonom, gde naci ovo ili ono. Za svako od takvih pitanja postoji prikladno mesto i nacin da se pitanje postavi. Pregledajte index foruma i, ako zaista niste sigurni, gde da postavite pitanje, uradite to u forumu [Buvljak ~ Opsta blebetanja ~ Svastara] , a mi cemo zatim temu premestiti gde joj je mesto.

Idi dole
Stranice:
1 2 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pohvala za filmski podforum  (Pročitano 8424 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows
Browser
Chrome 31.0.1650.63
Ma da, burek inace ima temu za svaki film na svetu............koji ce nam onda IMDB, ajde burek linkove da stavljamo.

Smesno.

Posebno ovo oko pp, forum znaci postoji i tema da bih ja dobio smernice nekog da cimam na pp i tu cavrljamo o filmu. Smile Ono, skajp koneferencije da pravimo, jea.
Ocu ti reci drugu stvar: Nikoga nije briga da cita da li vi hocete da gledate film, necete da gledate film itd. Ili jos gore

Hahahahahahahahahahaha!

Smile Smile Smile

Tako da ta tema treba da bude za poslednji film koji je pogedan i eventualno mozda neki komentar. Za sve ostalo imas druge teme pa i taj PP koji je pomenut. Pa mozes i da lupas smajlije ako hoces.  Smile

svako dolazi zbog nečeg, neko zbog diskusije neko samo da napiše svoje mišljenje i ode... ako te ne zanima diskusija, ne moraš da učestvuješ u njoj Smile
Ja se slazem, problem je sto nema reda. I pley je dozvoljao minorni off ali pojedinci su(kao i sada) preterivali...

Inace mislim da je vanyo pominjao diktaturu ali doduse u opustajucem maniru ne u ozbiljnom.  Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 26.0
mob
LG Frizider
Inace mislim da je vanyo pominjao diktaturu ali doduse u opustajucem maniru ne u ozbiljnom.  Smile

Dobro je, ipak znas me znam te al na trenutak sam se zabrinuo Smile

Meni je recimo "hahhahahaha" potpuno jednako postu "http://www.imdb.com/title/tt1985966/"

A tih hahah postova ima manje sad nego sto je ovih drugih slucajeva bilo ranije. I nije to masovna pojava, ipak ima mnogo vise same diskusije sto meni nikako ne moze da bude losije stanje.

Citat
Nikoga nije briga da cita da li vi hocete da gledate film, necete da gledate film itd.

Pa i ne bas. Mene recimo briga, jer posle toga, u zavisnosti ko napise to mogu da dam nove informacije zasto treba i zasto ne i da li vredi gledati. Sve je to diskusija.
« Poslednja izmena: 16. Jan 2014, 19:59:22 od vanyo »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12437
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 26.0
Ma marko se zaneo malo, mislim to oko diktature.

Sledeci put ako pomenem masakr kod brisanja postova nece zaista znaciti da je neko od forumasa istranziran mesarskom satarom

"masakr, lol, ne znate vi šta je masakr Smile" Smile mada ako nastavimo ovako stvarno može da nas zadesi to tranžiranje Smile

ja se i dalje nadam da će nekako njemu ili malkinu da dopadne moderacija podforuma, uprkos sitnim neslaganjima Smile

Само да кажем да сам све филмове, које сам оценио десетком гледао звог теме Последњи филм који сте гледали. Ја нисам крив што гледам добре филмове, Паскале.  Smile

http://forum.burek.com/koji-glumac-je-najbolji-serlok-holms-t618950.from1374370209.topicseen.html#new

После кажу да нисам утицајан, а?  Smile

kriv si jer ne razlikuješ dobar film od prosečnog, i desetku od 8, i jer gledaš loše filmove a ne pišeš o njima da bi ispao kulturiška Smile

podseti me, kakve veze ti imaš sa šerlokom holmsom? Smile

Ocu ti reci drugu stvar: Nikoga nije briga da cita da li vi hocete da gledate film, necete da gledate film itd. Ili jos gore

Hahahahahahahahahahaha!

Smile Smile Smile

Tako da ta tema treba da bude za poslednji film koji je pogedan i eventualno mozda neki komentar. Za sve ostalo imas druge teme pa i taj PP koji je pomenut. Pa mozes i da lupas smajlije ako hoces.  Smile

to pogledaću/neću pogledati je i samo neka vrsta preporuke za film, kada bismo komentarisali samo fimove koje smo pogledali niko ništa ne bi ni pisao Smile ocena data na osnovu pročitanog o filmu i stečenog utiska... a za krejzija i iliju, šta reći, ipak su to ilija i krejzi Smile jedan ban bi rešio stvar, čine da mi ostali izgledamo loše...

Citat
Ja se slazem, problem je sto nema reda. I pley je dozvoljao minorni off ali pojedinci su(kao i sada) preterivali...

isti pojedinci kao i sad, rekao bih... pa bi zbog njh i nevini postovi stradali Smile

opuštajuća diktatura Smile vanjo je inače simbol za metaforu na ovom forumu Smile

Meni je recimo "hahhahahaha" potpuno jednako postu "http://www.imdb.com/title/tt1985966/"

gde nađe baš ovaj link Smile baš to, mislim, jeste da takav post odgovara temi, ali napiši bar neko mišljenje o filmu koji si gledao... makar ocenu, mada mi i sama ocena nije neki smislen post...
« Poslednja izmena: 16. Jan 2014, 20:04:26 od dzonipascal »
IP sačuvana
social share
Ako se neko i prepozna u jurkovićevim porukama, to nije do njega već do sebe
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 26.0
mob
LG Frizider
Citat
ja se i dalje nadam da će nekako njemu ili malkinu da dopadne moderacija podforuma

A jbg, kad nemamo bolje, ustogljenog nindzu i vonabi korejanca Smile

E zivote da l si ziv......... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12437
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 26.0
kad vasabi neće da se otrezni, uozbilji i postane čovek Smile a takav potencijal Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

I have a joke. Women's rights.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 31126
Zastava Harare
OS
Windows 7
Browser
Chrome 32.0.1700.76
mob
Samsung GT-S7580
gde nađe baš ovaj link Smile baš to, mislim, jeste da takav post odgovara temi, ali napiši bar neko mišljenje o filmu koji si gledao... makar ocenu, mada mi i sama ocena nije neki smislen post...

Теби је то бесмислено свакако.

Клик

Smile

Ипак, васаби је победник. Клик  Smile

« Poslednja izmena: 16. Jan 2014, 20:14:35 od Lazar Milic Milic »
IP sačuvana
social share
E ovaj svet je otiso u kurac cim Lazu pitaju kakva je serija  Smile
Pogledaj profil WWW Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 26.0
mob
LG Frizider
Ипак, васаби је победник. Клик  Smile

Da, to je recimo klasican primer mahera doktor spam nauka, level prestaodabroji Smile

E kad vas dvojicu vidim to toliko neprimetno postane spam da je to umetnost, znaci lepo sam rekao da ne smemo na ovoj temi da prikazujemo pravo lice al ne vredi pricati Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

I have a joke. Women's rights.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 31126
Zastava Harare
OS
Windows 7
Browser
Chrome 32.0.1700.76
mob
Samsung GT-S7580
Нисам спамер мајке ми.  Smile
IP sačuvana
social share
E ovaj svet je otiso u kurac cim Lazu pitaju kakva je serija  Smile
Pogledaj profil WWW Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12437
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 26.0
ja sam skriboman i volim da pametujem, sačuvajmebože da sad svi krenu da pišu kilometarske postove, smak Smile

a šta reći za vasabija što već nije rečeno, taj ne jebe živu silu Smile

to je sve loš uticaj ovog laze, lepo kažem to samo ban leči Smile vidiš, i tebe podvukao pod svoj uticaj Smile

Citat
to toliko neprimetno postane spam da je to umetnost

ovo ću da shvatim kao kompliment Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows
Browser
Chrome 31.0.1650.63

Pa i ne bas. Mene recimo briga, jer posle toga, u zavisnosti ko napise to mogu da dam nove informacije zasto treba i zasto ne i da li vredi gledati. Sve je to diskusija.
Da, samo sto nije svaka diskusija za tu temu. Ja sam kazem da je u redu nadovezati se ali zahvaljivati se na preporuci bez ikakve vise konotacije mi je samo off npr.

"masakr, lol, ne znate vi šta je masakr Smile" Smile mada ako nastavimo ovako stvarno može da nas zadesi to tranžiranje Smile

Smile

Ma Ok, cisto rekoh da ono je ono sto ste vi smatrali preteranim uvodilo neki red.  Smile

Citat
to pogledaću/neću pogledati je i samo neka vrsta preporuke za film, kada bismo komentarisali samo fimove koje smo pogledali niko ništa ne bi ni pisao
Pa da, samo sto rekoh, nema potrebe za time na temi. PP ili "Preporuka za film".  Smile

Citat
jedan ban bi rešio stvar, čine da mi ostali izgledamo loše...
Rekoh jednom vasabiju da bih ja i banovao kada vec ne umeju da slusaju kada im se nesto kaze 3-4 puta. On mi rece da ne bih i u pravu je, ne bih imao srca.  Smile

Tesko da resava bilo sta a i moderatori ne banuju. Ali brisu postove.  Smile

Citat
isti pojedinci kao i sad, rekao bih... pa bi zbog njh i nevini postovi stradali
Pa jbg, ko u diktaturi. Demonstrator dobije batine od policije al strada i neki tu koji se samo zatekao cisto jer hteo da vidi o cemu se radi.  Smile

Citat
ja se i dalje nadam da će nekako njemu ili malkinu da dopadne moderacija podforuma, uprkos sitnim neslaganjima
Videcemo. Niko nista ne nudi.  Smile

Ni ja se ne bih bunio niti protiv malkina niti protiv tebe. Mada mislim da on nije nesto konstantno tu da uredjuje i vise je po sportu. Gde i jeste mod.  Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.056 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.