Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Pravila foruma: Predlozite ~ Pitajte ~ Prijavite gresku

Napomena: Ovaj forum sluzi za pitanja vezana za koriscenje foruma, probleme u radu, probleme sa scriptom, greske ili nesto slicno. Ovaj forum ne sluzi da u njemu postavite pitanje o temi koja nije vezana za funkcionisanje foruma poput pitanja u vezi problema sa racunarom, mobilnim telefonom, gde naci ovo ili ono. Za svako od takvih pitanja postoji prikladno mesto i nacin da se pitanje postavi. Pregledajte index foruma i, ako zaista niste sigurni, gde da postavite pitanje, uradite to u forumu [Buvljak ~ Opsta blebetanja ~ Svastara] , a mi cemo zatim temu premestiti gde joj je mesto.

Idi dole
Stranice:
1 3 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pohvala za filmski podforum  (Pročitano 8473 puta)
Legenda foruma

I have a joke. Women's rights.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 31126
Zastava Harare
OS
Windows 7
Browser
Chrome 32.0.1700.76
mob
Samsung GT-S7580
Испадох црна овца међу стадом.  Smile

Слажем се, превише спама. Васабију је телевизијски пдф постао Елдорадо.  Smile

super je što smo dobili veću slobodu na Poslednji film koji ste pogledali

podrska Smile

Ја кад видим како миксимуп оцењује филмове пожелим да се Шоне врати на телевизијски пдф.  Smile

IP sačuvana
social share
E ovaj svet je otiso u kurac cim Lazu pitaju kakva je serija  Smile
Pogledaj profil WWW Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12437
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 26.0
Nije bre toliko strasno, Poslednji film je meni mnogo bolja tema. Opustimo se ponekad al jbg, navikli smo na diktaturu pa nam i sitni ekcesi prestavljaju stravicni off Smile

slažem se u potpunosti, još samo kad bismo uspeli da se držimo priče o filmovima bilo bi super Smile

Испадох црна овца међу стадом.  Smile

Ја кад видим како миксимуп оцењује филмове пожелим да се Шоне врати на телевизијски пдф.

prećutaću Smile

i ovo drugo, ocene ni tebi nisu jača strana Smile

Sad bi bila fora da ispamujemo ovu temu kako bi dokazali da nismo spameri Smile

mislim da te događaji pretiču Smile valjda će da nas spreče pre nego što se izbrukamo Smile
IP sačuvana
social share
Ako se neko i prepozna u jurkovićevim porukama, to nije do njega već do sebe
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows
Browser
Chrome 31.0.1650.63
Nije bolji previse je spama i anarhije. I to samo zato sto par ljudi ne umeju da razlikuju temu "Poslednji film..." od "Predloga za gledanje" i slicnih tema...

Tako da, ko god bude, nezavidan posao ga ceka. Posebno zato sto je prosli mod pobegao glavom bez obzira a radio je odlican posao...
« Poslednja izmena: 16. Jan 2014, 18:37:09 od marko 284 »
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12437
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 26.0
Nije bolji previse je spama i anarhije. I to samo zato sto par ljudi ne umeju da razlikuju temu "Poslednji film..." od "Predloga za gledanje" i slicnih tema...

Tako da, ko god bude, nezavidan posao ga ceka. Posebno zato sto je prosli mod pobegao glavom bez obzira a radio je odlican posao...

nije spam ako je neko gledao isti film pa se nadoveže na prethodni komentar i da svoje mišljenje o njemu... diskusija ne mora da znači anarhiju, a sa plejom je svaka diskusija bila ubijena Smile kad bi svako samo pisao šta je poslednje gledao, tema bi bila ista kao "koju pesmu trenutno slušate", što je spam tema par ekselans te se čudim kako nije u svaštari ili blablaonici...

a ja se ponadao da će tebi da daju taj posao Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 26.0
mob
LG Frizider
Apsolutno taj rad. Nemam problem da se tema filuje suvim linkovima ali neka dobije svoje mesto medju temama "Sta sam poslednje jeo? Koliko sam para potrosio? ili Sta nosite na sebi u trenutku dok citate?".

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows
Browser
Chrome 31.0.1650.63
Pa nije bas. Ja dolazim na tu temu da napisem sta sam zadnje pogledao, dam svoju ocenu i misljenje. Ne smeta mi ako se nadoveze neko i napise nesto ali kao sto je i rceno preteruje se. Pa me ne interesuju prepucavanja o tome ko je kad gledao film ili bilo sta sto nema veze sa istom i sto moze da se radi:

1) na temi za predvidjeni film ako ima potrebe za tim
2) na PP

I pley je bio sasvim u pravu kada je to brisao. Diktatura lol. Pa vi nemate pojma sta je to.  Smile Smile

Btw pogledaj koliko je tema za nove filmove otvoreno od kad nema pleya i monka. A i zokija. Pa pricajte o kvalitetu...
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 26.0
mob
LG Frizider
Ma da, burek inace ima temu za svaki film na svetu............koji ce nam onda IMDB, ajde burek linkove da stavljamo.

Smesno.

Posebno ovo oko pp, forum znaci postoji i tema da bih ja dobio smernice nekog da cimam na pp i tu cavrljamo o filmu. Smile Ono, skajp koneferencije da pravimo, jea.

Oko novih tema je OK, to niko pleju nista nije zamerao.
« Poslednja izmena: 16. Jan 2014, 19:19:11 od vanyo »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12437
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 26.0
svako dolazi zbog nečeg, neko zbog diskusije neko samo da napiše svoje mišljenje i ode... ako te ne zanima diskusija, ne moraš da učestvuješ u njoj Smile e sad što neki diskusiju pretvore u spam, to je druga stvar, to treba brisati... s tim što je plej brisao i jedno i drugo Smile što se tiče pod 1) i 2), zašto bi se diskusija vodila negde drugde kada se već započne na jednoj temi... naravno umereno

ja nisam pominjao diktaturu, samo da je obeshrabrivana diskusija na toj temi Smile znam šta je diktatura, čaušesku i to Smile

plej je otvarao teme kao moderator, radio je svoj posao, ko god ga nasledi radiće to isto... s tim što meni te teme manje znače nego Poslednji film ili Predlozi... što se tiče zokija, koliko znam njegovo odsustvo nema veze sa odlaskom pleja i spamom, ili sam propustio nešto? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 26.0
mob
LG Frizider
Ma marko se zaneo malo, mislim to oko diktature.

Sledeci put ako pomenem masakr kod brisanja postova nece zaista znaciti da je neko od forumasa istranziran mesarskom satarom
« Poslednja izmena: 16. Jan 2014, 19:36:22 od vanyo »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

I have a joke. Women's rights.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 31126
Zastava Harare
OS
Windows 7
Browser
Chrome 32.0.1700.76
mob
Samsung GT-S7580
Само да кажем да сам све филмове, које сам оценио десетком гледао звог теме Последњи филм који сте гледали. Ја нисам крив што гледам добре филмове, Паскале.  Smile

http://forum.burek.com/koji-glumac-je-najbolji-serlok-holms-t618950.from1374370209.topicseen.html#new

После кажу да нисам утицајан, а?  Smile
IP sačuvana
social share
E ovaj svet je otiso u kurac cim Lazu pitaju kakva je serija  Smile
Pogledaj profil WWW Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 3 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.056 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.