Pošto većinu vremena provodim na podforumu automobilizam, onda je logično da predložim nešto vezano za isti.
Ja predlažem da se tema Ko sta vozi promjeni, to jest da se napravi nova tema koja bi bila samo za predstavljanje automobila i da se napravi jedna za komentare (već ima blablaonica tako da druga nije ni potrebna). Naime tema bi trebalo da sadrži do, recimo, 3 slike i da postoji neka vrsta leksikona o podacima automobila, tj da svi imaju default tekst koji mjenjaju po specifikacijama svog auta. Slično je urađeno na temi Tehnički leksikon burek foruma.
Moje mišljenje je da bi se ovim poboljšala preglednost i sama tema bi dobila ozbiljniji status.
Hvala.
« Poslednja izmena: 16. Mar 2008, 20:01:14 od blaCkie87 »
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
"Vlast i vlasnistvo se mogu razdovjiti na izvesno vreme, ali nikako zauvek jer ce vlasnistvo, shvativsi koliko je razdvajanje bolno, odmah kupiti vlast ili ce vlast osvojiti vlasnistvo a time i bogatstvo."
"Vlast i vlasnistvo se mogu razdovjiti na izvesno vreme, ali nikako zauvek jer ce vlasnistvo, shvativsi koliko je razdvajanje bolno, odmah kupiti vlast ili ce vlast osvojiti vlasnistvo a time i bogatstvo."