Iskreno, ne znam gde da smestim ovu temu. Ako može, nek ostane ovde, možda još nekog zainteresuje.
Jako volim da ronim. Ovog leta, u Pefkohoriju, pecao sam sa obale, i slabo šta sam ulovio. Međutim, dok sam ronio, mogao sam primetiti dobre "komade" već na tridesetak metara od obale. Eh, da mi je puška. . . htedoh da kupim, ali mi bila preskupa. . . Moja pitanja su sledeća:
1. Gde u Beogradu mogu da se kupe nove podvodne puške?
2. Koje su dobar, a koje loš izbor, odnosno koji proizvođač se nikako ne preporučuje?
3. Da li kupovati na komprimovani vazduh ili na lastiš?
4. Da li je potrebna neka dozvola za držanje istih, prelazak preko granice, lov u Grčkoj i sl. ?
Ranije sam imao neku rusku pušku, ali je bila potpuno njesra, tako da se mogu smatrati amaterom u ovoj oblasti. Svaka sugestija, komentar, savet je dobrodošao.
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.
Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.