Molimo vas posetite sledece sajtove,i prikljuchite se akciji!Neka shto vishe ljudi sazna za ovu ideju!
kosovousrbiji. awardspace. com i josh jedan u okviru tog sajta ustanisrbijo. awardspace. com OVO JE TEK POCHETAK :)
Takodje,zelim da pozovem adminsitraciju burek foruma da nam pomogne u ralizaciji ove ideje,i da zamolim da ova tema ostane u zivotu,znam da linkovi idu ka drugom sajtu,ali ovo je od velike vaznosti,a na sajtu ne postoje nikakve reklame :) Ukoliko se ukljuchite u podrshku,vash link ce stajati na sajtu!HVALA!
« Poslednja izmena: 25. Feb 2008, 00:02:35 od Kosovo_u_Srbiji »
Edit by Anea: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika! Укључите се у акцију,нека се ова идеја рашири по целој Србији!
Postoji tema o situaciji na KiM. Ipak, reklamiranje drugih sajtova je zabranjeno i sakcionise se trajnim uklanjanjem sa foruma. Hvala na razumevanju. Lock.
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."
Obraticu se administratoru foruma,ali procice vremena dok on prochita moj zahtev. Ovo je opshte pitanje,i sajt je pravljen iskljuchivo zbog toga da se promovishe ta ideja. Inache,text se moze sa sajta prekopirati :) Takodje,ovo se ne uklapa u temo u Kosovu,jer se radi o ideji organozivanja masovnog mitinga!
Edit by Anea: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika! Укључите се у акцију,нека се ова идеја рашири по целој Србији!